Кахраман се бръсне за Гости

но както се казва всеки грешник има право на "поправка"...само Максуд остана верен на себе си...
но както се казва всеки грешник има право на "поправка"...само Максуд остана верен на себе си... 

вярно е , че Максуд осъзна, че не може да раздели Елиф и Кахраман, но имаше и друг начин да наруши домашния арест, а не да заплашва с оръжие в ръка.....това имах в предвид, като написах, че остана верен на себе си....

а Ози каза con
Лу
Бризче 

-сутринта си изпих кафето, денят е прохладен и съм заедно с вас в темата - това е любимото ми забавление, което осмисля живота ми....и се почувствах щастлив човек
Колко малко му трябва на човек да бъде щастлив - само трябва да го осъзнае......

-сутринта си изпих кафето, денят е прохладен и съм заедно с вас в темата - това е любимото ми забавление, което осмисля живота ми....и се почувствах щастлив човек
Колко малко му трябва на човек да бъде щастлив - само трябва да го осъзнае......

+1 дотук сметката е = 3
голямо съм счети 

+1 дотук сметката е = 3
голямо съм счети