Звездни компромати- 291 част

• 122 604
  • 741
  •   1
Отговори
# 270
  • Once there was a Hushpuppy...
Меркантилница също те разбра и ти даде причина защо това не е хейт. Въпросите от този тип ги задават и спортните журналисти, а те съвсем не са всички хейтъри.
Не, не ме.
Ти също.
Но, както добре знаеш нямам против нищо и никой да говори каквото си иска.

Да допълня малко Peace
Сигурна съм, че  С. , на която отговорих ме разбра. Това е важно за мен.

Последна редакция: чт, 07 юли 2016, 08:57 от Hushpuppy

# 271
Аз пък се изкефих на гафа, който Ива Екимова сама си направи в ЧНТ твърдейки, че с родителите на останалите участници е в непрекъсната комуникация и обсъждат участието на отрочетата си. Останалите отрекоха да поддържат връзка помежду си. Явно продуцентите не харесват Екимова, тъй като за пореден път я показват как се излага. Crazy
Явно Ива не им се сърди Grinning толкова ми е противна, такова гадно, лицемерно и лигаво същество като Ива Екимова едва ли има друго в "бг елита"

# 272
Аз пък се изкефих на гафа, който Ива Екимова сама си направи в ЧНТ твърдейки, че с родителите на останалите участници е в непрекъсната комуникация и обсъждат участието на отрочетата си. Останалите отрекоха да поддържат връзка помежду си. Явно продуцентите не харесват Екимова, тъй като за пореден път я показват как се излага. Crazy
Явно Ива не им се сърди Grinning толкова ми е противна, такова гадно, лицемерно и лигаво същество като Ива Екимова едва ли има друго в "бг елита"

Съгласна съм Peace Поне да беше хубава, а то...

# 273
  • Rock & Roll feeling ...
На тази жена,така да не ми харесва как й стоят рокли .....

# 274

На мен също ми е неприятна. Така се издъни, защо за бога и да лъже, че е непрекъснат контакт с останалите родители?  ooooh!

# 275
  • София
Вие не чухте ли, когато дъщеря й тръгна да пише смс, че "Мама иска да знае къде съм". Е, къде може да е?!  ooooh!

# 276
  • София
Вие не чухте ли, когато дъщеря й тръгна да пише смс, че "Мама иска да знае къде съм". Е, къде може да е?!  ooooh!
Искаше да знае името на заведението, за да отиде и тя. Вярно, странна беше вчера. Струва ми се много нервен и конфликтен човек извън кадър.

# 277
Тя си е конфликтна, всичко при нея е поза за пред камерите.
Когато отиваха да пазаруват с дъщеря и, спряха на някакъв паркинг и Екимова каза на щерка и да изчака да излязат хората от другата кола. Дъщеря и се изсмя и каза нещо от сорта "От кога си толкова добра с хората"?  Mr. Green

# 278
M. make love not war...  Hug

# 279
# 280
Не ми е работа да коментирам, но след смъртта на Дими се изписа доста за домашното насилие и тормоза, на който Ива била подложена. Не й прави чест да раздухва из медиите колко била страдала в брака си, при положение че човека вече го няма на този свят. Очевидно същите мъки е споделила и с дъщеря си, след като Дара заяви, че ако "татко не беше починал, със сигурност щяха да са разведени..." Много гнусен начин да оставиш спомен от татко й в невръстната детска главица.  Tired Tired

# 281
  Много гнусен начин да оставиш спомен от татко й в невръстната детска главица.  Tired Tired

Щом като я е биел, за какво да му пази светлата памет. Ако е истина, всички около тях са знаели. Детето е щяло да разбере и по други "канали".  По-добре да знае, че ако е бил жив, сега са щели да са разведени, т.е. от насилник трябва да се бяга.  Peace

# 282

Така трябва  Heart Eyes

Кейт изпробва нови дизайнери, роклята ве4е е разпродадена. Да живеят жените без собствен стил 4акащи да видят какво ще обле4е дюкесата тук, 4е и те да купят същото. Разбираемо е, всяка иска да е принцеса.
 Сандалите са нетипи4но високи и е поела голям риск с тях, все пак тя не е Джен Лорънс и ще е голям резил да падне по стълбите. Ина4е е хубава роклята, особено една снимка видях в движение и там е още по хубава. Само в гръб не ми харесва, или май в лице беше, малко трудно разли4авам предница и задница при дюкесата, извивки липсват и от двете страни.  Rolling Eyes

Последна редакция: чт, 07 юли 2016, 12:28 от меркантилница

# 283
Само в гръб не ми харесва или май в лице беше, малко трудно разли4авам предница и задница при дюкесата, извивки липсват и от двете страни.  Rolling Eyes
Joy
Ку4ка!  Crazy Heart Eyes

# 284
  • Sofia
На Ким сигурно по-добре би стояла роклята  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт