Звездни компромати- 291 част

• 122 593
  • 741
  •   1
Отговори
# 255
  • Once there was a Hushpuppy...
Е, аз друго имах предвид.
 С. Ме разбра.
За хейтването ставаше дума, че ако не е в една покока винаги се измисля друга.

# 256
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Меркантилница също те разбра и ти даде причина защо това не е хейт. Въпросите от този тип ги задават и спортните журналисти, а те съвсем не са всички хейтъри.

# 257
Малко от любимата ми Алисия  Heart Eyes
Скрит текст:

Първата особено много ми хареса, супер аватар ще е Simple Smile

# 258
Аз третата ще си грабна Heart Eyes

# 259
 На снимките в мъжки дрехи леко напомня на една сесия с онези жени-мъже (мъжожени) в Албания, как им казваха? Някой сеща ли се какво имам предвид, че каталясах днес и ме мързи дори в Гугъл да проверя...
 Джой, нещо много се разбираме напоследък, което е чудесно, но ме е страх Бумър ( Heart Eyes) да не ревнува...

# 260
Бурнеши ли?

# 261
Точно  Peace

# 262
Нали знаеш, че любовните многоъгълници винаги са на мода Laughing Hug

# 263
Да охладя футболните страсти с репортаж от сватбата на Джена: Mr. Green
https://www.youtube.com/watch?v=nvK-qWgm_w4

Сестрата на булката я няма, бащата изглежда сърдит. Май Джино ще се окаже прав и наистина е изгонила сестра си.

# 264
  • Viena

Сестрата на булката я няма, бащата изглежда сърдит. Май Джино ще се окаже прав и наистина е изгонила сестра си.
Майко мила,ТОВА НЕ Е ИСТИНА  #Crazy #Crazy #Crazy

# 265
Пишеше, че сестрата на булката работила като детегледачка в Германия. Може да не е успяла да се върне за това така изискано и добре планувано събитие...? Naughty

Аз пък се изкефих на гафа, който Ива Екимова сама си направи в ЧНТ твърдейки, че с родителите на останалите участници е в непрекъсната комуникация и обсъждат участието на отрочетата си. Останалите отрекоха да поддържат връзка помежду си. Явно продуцентите не харесват Екимова, тъй като за пореден път я показват как се излага. Crazy

# 266
# 267
  • София
Не знам дали защото гледам през телефона, но Мирка ми се струва много отслабнала, при положение, че години наред си ходеше доста напращяла.

# 268
# 269

Изгледах клипа,бащата по скоро изглежда притеснен,свекърите и я обичат,родителите и щастливи.Нормално тържество.На клипа младоженците изглеждат щастливи и обичащи се.Джена отдавна е забравила онзи гелосан американец,но той нея май не.

Общи условия

Активация на акаунт