Звездни компромати- 291 част

• 122 592
  • 741
  •   1
Отговори
# 240
един път му се случва, добре, че водят, до сега да е паднал няколко пъти за дузпа и да е пролял 2 кофи сълзи  Laughing

Аз съм сама и пак слушам  Joy
А баш!
Гледам и ме е яд на мазното ....

# 241
  • Once there was a Hushpuppy...
Роналдо, като млад ревеше от яд, като пропусне. Факт!
Сега вече влага малко театрални трикове и умения от време на време, но това не го прави по-лош играч. Неуместно е да се говори "лош",защото...
Роналдо е спечелил всички награди и видове първенства, без Европейско или Световно, като национал Ее, пожелавам му го на това Европейско Peace

# 242
  • Вестерос
Аз не, аз съм за Германия от 100 години и там има по-големи играчи от Роналдо

# 243
Аз честно не проумявам този хейт към Роналдо като футболист. Едва ли един отбор е ръснал едни 90+ млн.евро само заради изписаните му вежди. И не визирам само темата, където все пак други неща обсъждаме. Гледам част от мачовете на Фензоната на Ариана. Роналдо всеки път е освиркван брутално само с появата си на екрана. Не разбирам, ви казвам. За сметка на това, агитката на Португалия на стадион "Юнак" е страхотна. Много са готини.

# 244
И такааа, някой класира Португалия за финал Party

# 245
И такааа, някой класира Португалия за финал Party
Чак някой...
Футболът не е ли колективен спорт  Peace

# 246
Аз честно не проумявам този хейт към Роналдо като футболист. Едва ли един отбор е ръснал едни 90+ млн.евро само заради изписаните му вежди. И не визирам само темата, където все пак други неща обсъждаме. Гледам част от мачовете на Фензоната на Ариана. Роналдо всеки път е освиркван брутално само с появата си на екрана. Не разбирам, ви казвам. За сметка на това, агитката на Португалия на стадион "Юнак" е страхотна. Много са готини.
И кво от това ...нека си хейтват ...Никой не може да ти отнеме това което Господ ти е дал .
А, Меси, който медиите и хората толерират го осъдиха на затвор за укриване на данъци .
Ако го нападаха така както Роналдо досега да си е сложил въжето .

# 247
С. - Пречи ли ти коментара ми? Така ми харесва, така го казвам Peace Не се сърди Wink

# 248
  • София
Марго Роби -
Скрит текст:

и Гуинет Полтроу -
Скрит текст:

И двете много свежи и готини.  Heart Eyes

# 249
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Роналдо е безкрайно арогантен и неприятен като поведение на терена, затова и феновете в по-голямата си част не го харесват. Не е свързано с качествата му на футболист. Или по-точно, не е свързано с чисто техническите му качества, но пък това, че е супер себичен и играе само за себе си, отнема от красотата на футбола и е още една причина феновете да не го траят.

# 250
 Предполагам  просто не буди симпатии Роналдо. Ето един Меси, който дори не си е плащал данъците пак никой не му се сърди.
Има  арогантност в него, а това никой не го обича.
 прекалено егоцентричен, прекалено намазан, прекалено оскубан, прекалено трениран.
 Като добавим и слуховете за сексуалността му, които със сигурност не се харесват на голяма част от футболнит фенове...

Джой писали сме едновременно.
Да, това, че не е харесван не е свързано с качествста му на футболист, точно така е.

# 251
С. - Пречи ли ти коментара ми? Така ми харесва, така го казвам Peace Не се сърди Wink

Не ми пречи, Хъш, извинявай, ако така е прозвучал. Разбирам, че си фенка на Роналдо и уважавам това просто не смятам, че той има по - голяма заслуга от един Нани примерно или някой друг от съотборниците, защото за да отбележи гола имат значение и редица други фактори.  Peace
Съгласна съм с мненията на Джой и Меркантилница.

# 252
Роналдо е безкрайно арогантен и неприятен като поведение на терена, затова и феновете в по-голямата си част не го харесват. Не е свързано с качествата му на футболист. Или по-точно, не е свързано с чисто техническите му качества, но пък това, че е супер себичен и играе само за себе си, отнема от красотата на футбола и е още една причина феновете да не го траят.
Точно!  Peace
Това се дъвче и предъвква може би във всяка тема, но накрая все се намира някоя роналдова фенка да изстене: Ама защо...? ooooh!

# 253
Естествено, че е отборна игра. Но, ако бяха паднали Португалия може би хейтърите щяха да кажат -"Е, къде беше Роналдо, та не вкара?" - разбираш ли Wink Значи, щом той е вкарал е редно да го кажем, за отборното сме на ясно. Но, нека казваме и индивидуалния принос.

Не ми е арогантен, харесвам го много.
Това, че се говори, че е гей е още един коз в ръцете на хейтващите. И какво от това!?

Постоянна съм аз да си пазя краставите магарета нарочени в темата Laughing

Аманда ли си, не знам точно, но не съм видяла роналдова фенка да пита нещо newsm78 камо ли да стене Thinking

Последна редакция: чт, 07 юли 2016, 00:29 от Hushpuppy

# 254
Е, нормално е, когато най-скъпо платеният в света не успее да вкара гол всички да се питаме защо не е.
 Мюлер немските медии луд го направиха, че се излага това първенство и нищо не прави, дори на Льов му се наложи да се поти на една пресконференция и да го защитава. Винаги е така, феновете ги интересува в тази игра какво си допринесъл, а не в последната. И на футболистите не им е лесно.  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт