Звездни компромати- 291 част

• 122 444
  • 741
  •   1
Отговори
# 45
Въх!Изгледах видеото от намусената сватба.Голям кич,голямо нещо.Тя булката май по-скоро се притеснява от хиляда камери и суетня.Бременна ли е че внимава като сяда?Воже да й е било лошо.То в тези жеги като нищо.И последно-какви са тези тъпи идеи за снимки в градината до бетонната оградка,с някаква случайно плакнеща крака в басейна лелка,дронове,пръстени и сърца от ръце???
https://www.instagram.com/p/BHaNK-wB292/
Това ли е снимката на найлона?

# 46
  • София
Хаха, и аз това помислих, че те половината са със синки и смучки по телата  Laughing

# 47
  • До сърцето...
Джон Красински и Емили Блънт са станали родители за втори път.
Щастливия татко се е похвалил в туитър, макар и след две седмици   Mr. Green

Скрит текст:

# 48
  • В полите на Пирин планина
Шампанско и момичета за Деле Али в Ибиса:

Английският национал Деле Али се отдаде на шампанско и момичета след срамното отпадане на "Трите лъва" от Евро 2016. През уикенда 20-годишният полузащитник беше сниман от папараци, докато плува и разпуска с група приятели в Ибиса.

Скрит текст:

# 49
  • София
Том верно задълба повече от демонстративно с Тейлър Суифт. Това с потника е меко казано излишно. Чак пък такава тийнейджърска любов да показва?!  Wink
Аз вече започвам да се съмнявам, че те двамата всъщност наистина може да са се влюбили ...  Mr. Green

# 50
  • Пловдив
Дано не го изберат за Бонд Praynig

# 51
Том си би автогол направо. Вярно, че си увеличи популярността, но стана повече за смях и подбив. Какъв Бонд ще излезе от домашния любимец на Тейлър Суифт? Трябваше да се спре при първите любовни кадри край скалите, пък то - че Рим, срещи с мама и тази тениска направо е дъното. На мен лично ми стана силно неприятен, даже малко съжалявам, защото харесвам типажи като него.

# 52
  • София
С тази показност пресолиха манджата. Чак за толкова тъпи ли имат хората техните пиари...

# 53
  • вятър в маслините, вятър над хребета
На мен ми беше леко неприятен и преди. И не като актьор, понеже е кадърен, макар и не най-кадърния от талантливото им поколение. По-скоро като публична фигура ми беше някак кух. Понеже му гледам снимки в 30-тарската тема всеки ден, и имаше нещо, което ме дразнеше- някак прекалено широка усмивка, прекалено озъбен, прекалено насилено пръскащ чар. Сега нещата се наместиха окончателно- амбиция до небесата, не ме кефи определено.
И Фасбендър ми навява нещо фалшиво, но поне не е тръгнал да се излага в такива мащаби и се държи на положение.

# 54
  • срещу двата комина :)))
Зоуи Кравиц

# 55
Благодаря за темата  bouquet

# 56
# 57
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Мерси за темата.
Глория под снимките от прочутата сватба чак се обяснява колко била усмихната булката.

# 58
  • Вестерос
Рийз
Скрит текст:

# 59
 hahaha
Рийз е готина

Общи условия

Активация на акаунт