Звездни компромати- 291 част

• 122 449
  • 741
  •   1
Отговори
# 720
Ая
надпис  Sick
изплисках си кафето от тоя талибан от ИДЛ

# 721
  • Once there was a Hushpuppy...
Аз разбрах от темата за този Едрев.
Не знам какъв е, с какво се занимава, известен ли е с нещо/освен с лудостта си Thinking/?

Снимката с кърменето сме могли да я осъществим всички и да я изпльоскаме където си искаме, тоя защо си мисли, че ни показва нещо толкова невероятно newsm78 Или това е още едно доказателство за изтрещяването му... ooooh!

# 722
А снимката с току що излязло от утробата бебе.....
Скрит текст:

Този е участник в някакво риалити  с изкусителки, където блеснаха днешната журналистка /или писателка, не съм сигурна каква е точно/ Калина Паскалева и русата Златка.

# 723
  • Варна
А снимката с току що излязло от утробата бебе.....
Скрит текст:

Този е участник в някакво риалити  с изкусителки, където блеснаха днешната журналистко Калина Паскалева и русата Златка.
Тази снимка не трябваше да я отварям, ама пусто любопитство, някой ден ще затрие котката...

# 724
Кацарова за PLAYBOY

Скрит текст:

от нейният fb
Скрит текст:

# 725
  • Once there was a Hushpuppy...
Секси мокър потник и отегчена физиономия, много професионална сесия Mr. Green

# 726
  • където ми харесва
А Шиши? Laughing

За теб Grinning
Скрит текст:
А за този на коя опашка да се нареждам и след кой  Flutter
Нещо другите си траят, така че си след мен!
Какво толкова се възмущават а снимката на новороденото? Ваше изкъпани и чисти ли ги родихте?

# 727
Аман с тоя Леонардо  Crazy Роналдо де....
Покажете някой синеок и русоляв, който да ми се прииска да утеша, накърмя, и приспя!

Носяяя!

Исландският Тор - моето откритие и любимец от Еврото  Laughing

Атлетичен, талантлив, уважителен...Момчето, което "вкара" на Роналдови  Laughing

Скрит текст:

с племенниците:

# 728
Аууу ама какъв Хайлайф си имаме. Да ни завиди човек  Mr. Green (доразгледах снимките от лятното парти)
Скрит текст:

Носяяя!
Исландският Тор - моето откритие и любимец от Еврото  Laughing

Мммм от любимите - русокоси дългокосковци. На опашката съм  Mr. Green

Последна редакция: ср, 13 юли 2016, 10:48 от **bobito**

# 729
  • In The Middle Of Nowhere
Секси мокър потник и отегчена физиономия, много професионална сесия Mr. Green

На тяло е добре на корицата, но наистина в лицето е кофти кадър. Всъщност аз не помня някога да ми е харесвала на някоя снимка, има специфични черти, едни такива малко конски като подобрена версия на майка си  Crazy

# 730
И аз като ученичка си мислех, че си падам по руси и синеоки, но не. По-късно разбрах, че всъщност моят тип е баш Роналдо - мургав, черноок, чернокос, стегнат младок.  Heart Eyes Мммммм
Виж русоляв признавам само, ама само Лео  Heart Eyes

# 731
  • Пловдив
Носяяя!

Исландският Тор - моето откритие и любимец от Еврото  Laughing

Атлетичен, талантлив, уважителен...Момчето, което "вкара" на Роналдови  Laughing

Скрит текст:

с племенниците:

И Рагнар Сигурдсон хич не е зле Laughing

# 732
  • DE
За исландеца и аз се нареждам. Още щом го видях на екрана коментирах "баси и якия тип"  Heart Eyes

# 733
Коя е "звездата" между мъжа с бялата риза и мъжа с оранжевата тениска? Доста свободно се е пуснала.
Това е Гергана Ташкова. Съдружник е във фирма за производство на бронежилетки. Кара "Бентли", което за пореден път ме убеждава колко е вярна поговорката, че с пари не можеш да си купиш стил и класа.

# 734
Някакво лятно парти с много звездИ.
Скрит текст:

Това лятно парти се е състояло 2012 г. Следете за някаква парти актуалност все пак.  Laughing
Леле, извинявам се!  Embarassed
Бях потресена от хай-лайфа ни, че нищо друго не видях!

Общи условия

Активация на акаунт