Звездни компромати- 291 част

• 122 615
  • 741
  •   1
Отговори
# 285
На Ким сигурно по-добре би стояла роклята  Mr. Green

Заяждачки!  Laughing  Heart Eyes

# 286
sinergon2 - може би си права, никой и никога не бива да омаловажава и подкрепя домашното насилие Peace
Да не забравяме обаче, че снощи видяхме нагледно каква тежест имат твърденията на Екимова, хората поне имаха възможност да отрекат.

Просто ми стана тъжно за детето, че е израстло с насадени спомени за баща насилник, макар и вече не сред живите...

# 287
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Да допълня и аз за Джонито- ето какво казва Уинона
Скрит текст:
I can only speak from my own experience, which was wildly different than what is being said. I mean, he was never, never that way towards me. Never abusive at all towards me. I only know him as a really good, loving, caring guy who is very, very protective of the people that he loves.
Изглежда обаче доста стресирана от вълната хейт, която би и се изляла, ако заеме по-твърда позиция спрямо Амбърчето.

И от Шерилин Фен мисли по въпроса.

# 288
  • София
Малко от любимата ми Алисия  Heart Eyes
Скрит текст:

Първата особено много ми хареса, супер аватар ще е Simple Smile
уточнявай коя Алисия. отворих чак след коментара на Джой Laughing
страхотен поглед има тази жена Heart Eyes

ПП. Мос още мълчи Thinking

# 289
  Много гнусен начин да оставиш спомен от татко й в невръстната детска главица.  Tired Tired

Щом като я е биел, за какво да му пази светлата памет. Ако е истина, всички около тях са знаели. Детето е щяло да разбере и по други "канали".  По-добре да знае, че ако е бил жив, сега са щели да са разведени, т.е. от насилник трябва да се бяга.  Peace
Айде сега, насилник бил! Аз за Дими не съм чула лоша дума от негов колега или приятел и не, защото е покойник.

# 290
  Много гнусен начин да оставиш спомен от татко й в невръстната детска главица.  Tired Tired

Щом като я е биел, за какво да му пази светлата памет. Ако е истина, всички около тях са знаели. Детето е щяло да разбере и по други "канали".  По-добре да знае, че ако е бил жив, сега са щели да са разведени, т.е. от насилник трябва да се бяга.  Peace
Айде сега, насилник бил! Аз за Дими не съм чула лоша дума от негов колега или приятел и не, защото е покойник.
Не е бил насилник Дими, а първия мъж на Екимова ! Дими я спасил от него !

# 291
  • софия

Дими беше много точен човек. Казвам го не само, защото не е между живите. Светла му памет! Виж за Ива ще замълча, но не вярвам и на половин нейна дума. Имам много преки впечатления от двамата. Доста неща прозират в думите и поведението на Дара за това какъв човек е Ива. Жалко за детето или може би не. Виж майка ѝ какъв "просперитет" има в живота.

Последна редакция: чт, 07 юли 2016, 13:17 от zvanche

# 292
Доколкото знам бащата на Дими е ударил рамо да я вземат като преподавател в НБУ.

# 293
Меркантилница също те разбра и ти даде причина защо това не е хейт. Въпросите от този тип ги задават и спортните журналисти, а те съвсем не са всички хейтъри.
Не, не ме.
Ти също.
Но, както добре знаеш нямам против нищо и никой да говори каквото си иска.

Да допълня малко Peace
Сигурна съм, че  С. , на която отговорих ме разбра. Това е важно за мен.
Разбрах те, Хъш, отлично те разбрах .  Hug
И за да не е съвсем спам - Гери - Никол гостува на Слави Трифонов  ooooh!
http://www.btv.bg/video/shows/shouto-na-slavi/videos/geri-nikol- … la-v-sebe-si.html

# 294
Скрит текст:

Дими беше много точен човек. Казвам го не само, защото не е между живите. Светла му памет! Виж за Ива ще замълча, но не вярвам и на половин нейна дума. Имам много преки впечатления от двамата. Доста неща прозират в думите и поведението на Дара за това какъв човек е Ива. Жалко за детето или може би не. Виж майка ѝ какъв просперитет има в живота.

Какъв пък просперитет има Ива? Освен, че се вре из телевизиите Rolling Eyes

# 295
  • софия
Поправих си пропуска Mr. Green

# 296
Scott Eastwood
Скрит текст:

Fergie  със сина си 
https://www.instagram.com/p/BHjDjtjDJOR/?taken-by=joshduhamel

Кейли Куоко с приятеля си на 4-ти юли
https://www.instagram.com/p/BHdFBEIDMkE/?taken-by=normancook

# 297
# 298
за Ива ще замълча, но не вярвам и на половин нейна дума.
Доста неща прозират в думите и поведението на Дара за това какъв човек е Ива.
Жалко за детето
Понеже Дара е дете все още ще си замълча, но не чухте ли снощи, че мама има план за развитието на детето и го следва Whistling Според мен тази кукувица си е повярвала, след като е прочела "Път към висшето общество" Laughing

# 299
  • Пловдив
Ми то "Път към висшето общество" е да се ожениш за някой от него, книгата е ясна.

Общи условия

Активация на акаунт