Кюретаж и забременяване след това - тема 68

• 58 965
  • 743
  •   1
Отговори
# 60
  • София, Надежда1
Честито Аморе!  Много се радвам, че една по една момичетата тук излизат с много хубави нвини! Пожелавам ти всичко да е по мед и масло. Като се записах тук всичко беше много тежко..... непрекъснато се записваха нови момичета преживяли най-лошото..... но ето сега дойде времето, в което нещата се получават!  bouquet

# 61
  • София
commala,дано съвсем скоро имате зелена светлина и почнете с опитите.
 Тежко е това през което минаваш,въпросите от детето,ужасените погледи на възрастните,когато се появиш без коремче,всичко това допълнително боли,знам.Прегръщам те,всеки един изминал ден все повече те доближава до новата бременност!Горе главата,всичко един ден ще остане само лош спомен!

Аз предния път забременях абсолютно непланувано и от раз,един месец рехаво пазене и резултата беше налице.А сега ми се бави бебчето,трети месец опити иии надявам се да има резултат.Малко почвам да се тревожа Sad

# 62
Аморе, честито! Успешно да е! Моят първи беше толкова наситен. Вторият беше по-наситен. ЧХГ-то расте и е нормално.

# 63
Amore Тихичко честито за 2рата видима чертичка!

Със сигурност този път до финал! Simple Smile
 preggo ylinfant

# 64
Аморе, аз последния път, когато забременях от раз, тестът ми отчете по същия начин 4 дни преди закъснение. Желая ти успешна бременност, с успешен финал Hug

# 65
Аморе, тихичко честито и от мен. Много ама наистина много се радвам за теб. Желая ти една лека и прекрасна бременност, до финал с прекрасно пухкаво бебче.
И знам, че ти е писнало от лекари, изследвания и тн., но ако имаш възможност пусни си два теста ЧХГ, хем ще си по-спокойна, хем по-сигурна в резултата. Силни прегръдки!

# 66
Честито, Аморе! Хубава и спокойна бременност ти желая! bouquet

# 67
  • София/Севлиево
Момичета днес ми беше прегледа да видим има ли бебе няма ли.И каква изненада-имам две сакчета, а в едното сакче две ембриончета.Дотук 3, още нямаха сърдечна дейност,но това ще се разбере на 15.07.И понеже тогава ми е Р.Д. съм сигурна, че всичко ще е наред.

# 68
Момичета днес ми беше прегледа да видим има ли бебе няма ли.И каква изненада-имам две сакчета, а в едното сакче две ембриончета.Дотук 3, още нямаха сърдечна дейност,но това ще се разбере на 15.07.И понеже тогава ми е Р.Д. съм сигурна, че всичко ще е наред.

Честито ! Да всичко ще е наред. Стискам палци!

# 69
Честито и от мен Аморенце.Стискам палци всичко да е наред.
И аз искам вече.но все още няма нищо при нас.Минава първия ми естествен цикъл без да е предизвикан.Минаха 60дни от първия и сам си дойде.Явно е искало време.Сега като свърши ще ходя пак при доки да видим.Дано е наред .
Дано скоро всички се похвалим

# 70
  • София
Лелее тризнаци ли???Ехааа ... палци стискам и на ръцете и на краката,каква страхотна тройна радост!

# 71
Елислава чудесни новини.... Направо нямам думи, дано всичко да е наред и след 8 месеца да бъдеш Най-щасливата мама. Hug

# 72
  • София/Севлиево
Всъщност засега са три,но не се знае колко ще отцелеят до 9-10 г.с.Четох че често един изчезвал до тогава, пък и док ми каза, че ако останат и 3-те може да се наложи индукция(аз не я искам,но има голям риск за добро и успешно протичане на бременността).Ще видим, времето ще го покаже.

# 73
Елислава, чудесни новини! Колко хубаво - тризначета! Аз познавам една жена с тризначета. Искаха да й правят индукция, но тя отказа, и успя да износи и тричките.  Simple Smile

# 74
Елислава честита ти тройна радост миличка. Живи и здрави и мнооого пухкав финал  Peace Hug
Аз се изкуших и сега съм пред лаборатория та за кръвен.  После ще ви кажа какъв е резултата.
Ох, притеснено ми е...

Последна редакция: чт, 07 юли 2016, 15:48 от 💘amore 💘

Общи условия

Активация на акаунт