Кюретаж и забременяване след това - тема 68

• 59 004
  • 743
  •   1
Отговори
# 75
Момичета днес ми беше прегледа да видим има ли бебе няма ли.И каква изненада-имам две сакчета, а в едното сакче две ембриончета.Дотук 3, още нямаха сърдечна дейност,но това ще се разбере на 15.07.И понеже тогава ми е Р.Д. съм сигурна, че всичко ще е наред.

Ехаааааааа, каква радост! Всичко ще е наред и накрая ще имаш тройна радост вкъщи!
Честито!

# 76
  • Пловдив
Елииииии, как ме зарадва! Стискаме палци всичко да е наред!  Hug
Днес научих и за още една бъдеща мама - съседката ми по бюро в офиса. Много бебетворен ден!

Аморе, чакаме включване и от теб Simple Smile  Grinning

# 77
Взеха ми кръв и след един час ще е готов резултата. Все очаквам да видя някаква нула....голям песимист съм станала Simple Smile

# 78
Момичета, много ви благодаря за прекрасните пожелания  Hug Heart Eyes
Ама какви новини самооо  Crazy
Аморенце, ако знаеш колко хубав ми направи деня като ти видях тестчето  Party. Стискам всичките си палци за едно хубаво ЧХГ  Peace
Елиии, прекрасна тризнашка новина. Нека се случи това, което най- много искаш, и тричките да са силни и да се развиват добре.  Hug

# 79
Полинче, ти как си? Как е бебето? Бяхме заедно а виж съдбата какво прави?!... В един и същи ден извадихме вторите чертички Simple Smile
Приех вече, че щом се е случило значи така е трябвало да бъде Simple Smile
Надявам се при вас всичко да е ок  Hug
Аз още си вися пред лаборатория та да чакам за резултата,  защото сайта за онлайн резултатите е бъгнат. Направо не ми минава времето. Мани мани...какво ли ще видя след половин час хахаха

# 80
Аморе, добре сме  Simple Smile Почивам си в къщи, и се настройвам психически, че нещо колкото повече наближава, толкова повече взе да ме хваща страх. Бебко, не съм го виждала от 13.06, и ще го видя чак на 18.07.
А ти след половин час искам да ни се похвалиш с едно положително ЧХГ. Ще чакам с нетърпение  Hug

# 81
Готово е чхг-то Simple Smile
Пише , че е 15.600
Според реф. с-ти над 1 е положителен. Днес ми е 12 ден от О и 3 дни до Ц . Не е ли малко нисък резултата за този период на Б?
Полинче, не се страхувай, защото вредиш на бебката. Всичко ще е наред ако си в сигурни ръце мила  Hug

# 82
  • София/Севлиево
И в другата тема ти писах,а щом имаш още време до Ц резултата ти е чудесен.

# 83
Аморенце, според мен, за 12 ден е много добре резултата. Хайде в събота следобяд пак пусни  Peace

# 84
Във вашата групичка, момичета, хем е много, много позитивно, хем всеки си споделя болката и отчаянието на моменти, много комфортно местенце! Дано наистина никоя от нас не се задържи дълго тук, въпреки че за мен самата надежда много няма Simple Smile Но, каквото е писано Simple Smile

# 85
  • Пловдив
Чудноооо  bouquet 
Вдигнахте ми настроението!
Тази тема започна мноого позитивно! Все така да е  Grinning

# 86
Елислава толкова хубава новина, дано всичко е наред до края  Hug
Аморе резултата ти е много добър моя беше 33 в деня който трябваше да е цикъла, така че усмихни се най-хубавото предстои  Praynig
Бъбъл ти нали каза че си с хистероскохия за двурога матка, аз вторият път забременях чак на 5 опит след хистерото като след него имах 2 мес. пазене. То при тебе казаха ли категорична причина, че сякаш съм пропуснала...

# 87
Оххх, как се радвам на такива новини. Айде минавайте със прашеца пък ние да ринем с лопатите.
По повод на бременните колежки (и не само колежки) и при мен не липсват. Някой по горе беше споменал,  че просто сега им обръщаме много внимание и бременни винаги е имало. Отначало много се разстройвах и все още ми е кофти, но вярвам че и моя ред ще дойде.

# 88
  • София

Бъбъл ти нали каза че си с хистероскохия за двурога матка, аз вторият път забременях чак на 5 опит след хистерото като след него имах 2 мес. пазене. То при тебе казаха ли категорична причина, че сякаш съм пропуснала...
Да,казаха ми че след хистерото ставало по-бързо,но явно не и при мен.
 Причина категорична не ми казаха.Явно са били комплексни нещата,вече доста неща знаем и вярвам,че следващия път с помощта на доктора и малко късмет ще добутам до края.
 Ти защо си правила хистероскопия?

# 89
Щом тази стойност на ЧХГ е нормална за такова закъснение, явно при мен нещата от самото начало са били обречени  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт