Кюретаж и забременяване след това - тема 68

• 59 041
  • 743
  •   1
Отговори
# 90
Благодаря ви за всичко момичета Simple Smile
Надявам се и аз всичко да е наред. След 2 дни ще повторя кръвния да видим дали се удвоява и ако има закъснение ще се радвам вече. Сега все си мисля да не е фалшива радостта. То нали парен каша духа Simple Smile
 Прегръщам ви всички и аз искам да ви гледам чертичките и дано да е ПО- бързо  Hug Hug Hug

# 91
На мене след втория път ми откриха тромбофилията и почнах веднага АП и фолиева мета, разбрах че съм бременна с кр.тест на 12 ден от ову и почнах и клексан видяха плоден сак но за съжаление две седмици ( 5/6 г.с) ми зацапа и се изчистих сама. Незнаят какво да кажат сега защото е рано уж е имало и терапия пък... при тебе имаше ли си сърдечна дейност до последно

# 92
  • София, Надежда1
Честитооооооооооооооо за трите точици Ели! И моята майка и леля ми са родени на 15.07!  bouquet

# 93
  • София
На мене след втория път ми откриха тромбофилията и почнах веднага АП и фолиева мета, разбрах че съм бременна с кр.тест на 12 ден от ову и почнах и клексан видяха плоден сак но за съжаление две седмици ( 5/6 г.с) ми зацапа и се изчистих сама. Незнаят какво да кажат сега защото е рано уж е имало и терапия пък... при тебе имаше ли си сърдечна дейност до последно
Да,имаше си.При мен тромбофилията в 9-та седмица я откриха,преди това направих два ужасни кръвоизлива,бебето не е могло да се закрепи най-вероятно,замалко и аз да се изчистя сама,над 50 % отлепване на сакчето имах.Образувах и огромен тромб,който до 12 седмица се резорбираше и вероятно от него е тръгнала и някаква вътрематочна инфекция,имах и контракции много често от септума ли,от инфекция ли ... мистерия си остава,но факт,че когато аз ходех в болницата да се оплаквам от контракции никой не ми обръщаше внимание  Sad Действието се развива в частна болница в София,плащах си всеки един преглед.

А инжекции не си ли слагаш?При теб положението си е сериозно,видях че освен хомозигот 4/4 си и с Фактор 5,нали?

# 94
Ами да включих веднага клексана, но явно не е било писано. Даже питах дали дозата 0.4 и АП са достатъчни казаха ок са после може и да увеличим. Най интересното е че всичките мутации са наследствени а ние сме две деца и майка ми не е имала никакви проблеми. Мисля си че когато е писано да се случи въпреки всички диагнози то просто се случва. И въпреки всичко дерзая ))) сега ще пусна и антифосфолипидните и ще правя консултация с хематолог, пожелавам Ни скоро да имаме друг повод да си пишем )))

# 95
Първо искам да наръся всички със син прашец и се надявам искренно нови попълнения да няма Simple Smile) а старите да ни радват с || както Аморе!!
Честито Мила, искренно вярвам, че ще имаме щастлив финал!!!
Ели, аз вече писах във фейсбук, че много св радвам, но нека и тук да го кажа!!! Направи ме страшно щастлива днес !!!

Иначе аз съм добре, пия Гинипрал за контракциите, бебчо е добре в събота го мериха беше 750гр Simple Smile))) вчера официално с ММ изядохме по едно щастливо парче торта, защото влязох в 7'мия Simple Smile) и колкото по - малко остава толкова повече се притеснявам и нямам търпение Simple Smile))

Целувам виии девойки!!!

# 96
lil.vasileva, живи и здрави и лека Б до финал  Hug

# 97
  • Бургас
Здравейте!
Моят последен кюретаж беше декември 2015 и от този месец стартираме с опити.
Може би е редно да дам  кратко  инфо относно моя случай.
Историята ми започва 2009г с първия мисед аборт,след който 2010 последва втори ,след който пък последваха изследвания  в Плевен от където излезна 4Г/4Г.През 2012 трета бременност вливане на имуновенин, фраксипарин редуван с аспирин протект и отново мисед.Последва изследване на кариотип -вс. ок.През 2013 отново бременност отново същото.През този период са пускани изследвания с резултати:. Хомозигот по мутантен алел на PAI и MTRR; хетерозигот по мутантен алел на MTHFR (C667T и 1298C).Бременноста от миналата година приключи също с мисед , но при нея от  абортивния материал излезе че е била със синдром на Търнър.
Миналата седмица бях на консултация при доц. Русев където пуснахме НК и ТЛА.
Днес ми изпратиха резултатите където се вижда повишена субпопулация на НК клетките(% CD16-NK от всички NK - 25.5) и сериозно повишени ТЛА(3.79).
Относно НК разбирам че с Интралипид ще ги контролираме, но относно стойностите на Тромбоцитно-левкоцитни агрегати не ми е ясно ,само АП преди бременност достатъчен ли е?
Моля ако има някой информация какво препоръчват д-рите при повишени ТЛА да сподели.

# 98
zuzutu
Аз с това не съм много наясно можеби другите момичита ще кажат, но в кои месеци губиш бебетата и спонтанно ли забременяваш?
lil.vasileva  много е хубаво това което споделяш, както и пожеланията към нас bouquet

# 99
Здравейте момичета, одавна не съм писала. Няма какво за сега вече 3 месеца опити и нищо ..
Съжалявам че виждам нови момичета..Sad
zuzutu с аспирина се контролират  ТЛА и аз съм с повишени НК и ТЛА. Русев казва че аспирина ще си свърши работата. Не съм пускала контрола а вече 4-5 месеца го пия през ден.

Amore много се радвам и стискам палци! Hug

Момичета всички да напускаме темата вече мястото ни е в другаде  bouquet

# 100
Здравейте момичета... Виждам има много син прашец,айде и от мен малко розов за цвят... Дано всички който сме тук да сме живи и здрави и много много положителни тестове и леки бременности да имате. Лек ден на всички  bouquet Hug Praynig

# 101
holl прекрасно, така ми се иска розов )))  в коя седмица си вече?

# 102
Розово за мен..... Искам прашец Hug

# 103
  • София, Надежда1
Аз искам и син и розов пршец ако може!
Наистина искам вече да напускаме тая тема Мармозетка джудже и аз не бях писала много време, но следях горе долу какво се случва тук. Радвам се за всички бременни, но се ядосвам за новозаписалите се. Надявам се наистина скоро и ние всички да се махнем от тук щастливи и бременни!

# 104
  • Бургас
zuzutu
Аз с това не съм много наясно можеби другите момичита ще кажат, но в кои месеци губиш бебетата и спонтанно ли забременяваш?
Зузи бременостите ми са планирани и мога да кажа че особенно първите 3 са ставали от първия месец бебе правене,следващите две да кажем 3-4месеца са отнели. Относно настъпване на миседа всичко се случва след 6-7г.с, като първите две съм стигала до 9-10г.с(което може да се дължи и на това че не съм била в очакване да се случи нещо и на случаен принцип при посещение на гинеколог се е установило спиране на сърдечна дейност)

zuzutu с аспирина се контролират  ТЛА и аз съм с повишени НК и ТЛА. Русев казва че аспирина ще си свърши работата. Не съм пускала контрола а вече 4-5 месеца го пия през ден.
Интереснотое че аз съм пускала последно март ТЛА в Плевен където съм стойности 1.22 ,като след това не съм била редовна с АП, но пък и март като съм пускала изследването тогава не съм била пила от декември.Просто чувствам се тотално объркана. Tired

Общи условия

Активация на акаунт