Кюретаж и забременяване след това - тема 68

• 59 101
  • 743
  •   1
Отговори
# 105
holl прекрасно, така ми се иска розов )))  в коя седмица си вече?

Утре според мой изчисления влизам в 18г.с. На 13 ще ходя на Фм казаха ми че сега пак трябва да отида и си запазих час. Не съм виждала бебето от 24.06 направо нямам търпение да отида. Весел ден момичета и дано всичко да се нареди за всяка от нас. bouquet bouquet

# 106
  • Пловдив
Хоол, и аз идвам на розовия прашуляк  newsm79 Смук-смук каквото е останало Simple Smile Много искам и розово, и синичко  Heart Eyes Как се чувстваш ти?

# 107
Хоол, и аз идвам на розовия прашуляк  newsm79 Смук-смук каквото е останало Simple Smile Много искам и розово, и синичко  Heart Eyes Как се чувстваш ти?
Ми горе долу бивам. Явно изпаднах в някакъв ужас от спирането на работа и още немога да го преживея постоянно сме на нож с ММ все за нещо се дърпаме. Иначе съм добре хормоните много бушуват хаха Embarassed #Crazy Laughing

# 108
Леле, Елиии, страхотни новини  Hug дано се задържат и тричките, ти си толкова силна жена, нямам съмнение, че всичко ще се развие по най-хубавия начин за теб и точиците Heart Eyes

Аз тъкмо се връщам от преглед, матка и лигавица са чудесни, само че имам задържан фоликул и ще пия противозачатъчни 2 цикъла и след това Славкова ми каза, че ги спирам, отивам на преглед, и ако всичко изглежда добре, започваме с опитите. Много се радвам, че все пак не трябва да чакам 6 месеца. В понеделник резултатите от МБ и цитонамазката ще са готови, дано там всичко е наред. Като цяло съм много обнадеждена и нямам търпение да дойде есента  Flutter

# 109
  • София
Commala,чудесно,радвам се че всичко е наред!Много хубаво че няма да.чакаш и 6 месеца,това чакане е убийствено!Ако не бях махала септум и аз щях да имам зелена светлина след третия месец Simple Smile

# 110
Commala,чудесно,радвам се че всичко е наред!Много хубаво че няма да.чакаш и 6 месеца,това чакане е убийствено!Ако не бях махала септум и аз щях да имам зелена светлина след третия месец Simple Smile
Чакането си е ад... няма и месец и половина от случилото се, а ми се струва, че е минала цяла вечност. Бавно минава времето, но се надявам, че все пак лятото е по-динамичен сезон, и сега след като ми е по-спокойно, ще се изниже бързо Simple Smile А теб те чакам с  EFP в най-скоро време  Hug
BTW, Славкова ми каза, че това с 6те месеца чакане въобще не е правилно, просто така пише в старите учебници и в МД го казват на всяка жена след К, независимо от причините.

# 111
Здравейте,момичета. Аз вчера се завърнах от почивка, доста добре ми се отрази, бях натрупала доста напрежение , само проблеми напоследък.  Почерпвам виртуално на патерици. Имах рожден ден на 3  юли. Работим за бебче. Чакам овулация утре, вдругиден. Дано имаме късмет Simple Smile. Само две чертички за всички. Grinning

# 112
Хол, много се радвам за теб-вече сте видяли пола на бебчо.
Commala, браво че се възстановяваваш бързо. Времето ще мине неусетно- докато отидете някъде на почивка и да разпуснете и хоп септември и да се започвате.
Хубав и слънчев уикенд момичета и много и ползотворно бебеправене на правещите.

# 113
  • София
Здравейте милички! Аз вчера пуснах изследване за тромбофилия, но резултати чак след 10 работни дни, много ми се вижда... Другата седмица ще си получа епикризата. Нямам търпение всичко да е наред, лигавицата ми да се възстанови скоро, и да ни дадат зелена светлина. Малкото ми момиченце каза, че ме е сънувала с голям корем. Дано! На моменти много се сдухвам и си поплаквам, но гледам да съм сама, да не товаря близките ми, че и на тях им е достатъчно тежко.

Пожелавам успех на всички ни!  Hug Hug Hug

# 114
Момичета имам киста на яйчника и съм в 5я месец някаде към 7-8см.моя доктор ми каза че няма проблем не ме боли нищо ми няма. Но малко се притеснявам. Как мислите вие опасна ли е

# 115
Аз имах сега третият път, доколкото знам е от значение какъв вид е. Иначе на мене ми обясниха докторите, че кистите са опасни само в начална бременност, при теб не вярвам да се окаже проблем. ... Абе защо все по нещо трябва да изкача, човек въздух да не си поеме, затова holl спокойната, просто по трудните неща после са по сладки, ще я видим тая девойка какво иска след няколко месеца )))

# 116
Здравейте момичета  welcomeHug
Не съм влизала няколко дни в сайта, но не съм ви забравила. Просто имах малко лични проблеми и бях доста изнервена. Попрочетох отгоре отгоре какво сте писали. Радвам се за всички Вас, че сте добре и за тези, които са видели  EFP - лека и успешна Б им желая с най-пухкавия финал. Видях, че ще имаме и тройна радост  Party Party Party
Добре дошли и на новите попълнения в групата, дано по-малко се задържат тук.
Полиnewsm59 newsm67
Хол, много се радвам за теб като те видях че си влязла в темата да напишеш че си в 5-я месец,. Ние с теб забременяхме заедно. Лека и успешна, и не се притеснявай за кистата, мисля че не са опасни след 3-я месец.

# 117
Благодаря много момичета. Доктора ми лаза че.ще трябва секцио да родя за да могат да я махнат и ако се наложи по негови думи ще трябва да ми махне и яйчника...

# 118
Здравейте дами!! Сигурна съм че тази тема е често срещана... Но все остава по нещо неясно! Не отдавна на 04.04 направих спонтанен аборт в 9г.с. И сега не мога да разбера различото мнение на лекарите д-р Който ме кюретира каза да изчакам 3 м. след аборта. Отидох при др. Лекарка тя ми каза 6м.  Много ми се иска по-скоро да станат нещата защото много обичам дечицата... искам да обичам и свой вече.... Напълно възстановена съм но имам страх от повторна НЕуспешна бременност.. Та на прав текст въпроса ми е кога след аборт забременяхте и след един аборт дали дойде и втори Simple Smile Благодаря за вниманйето ! :*

# 119
След първия при мен последва втори К. Но не съм се отказала. Не се отказвай и ти. Ще дойде и нашето време. А за опити - когато се почувстваш готова.

Общи условия

Активация на акаунт