Къванч Татлъту в ЗП и СЮ, минали и бъдещи проекти и партньори-тема 50

• 81 117
  • 737
  •   1
Отговори
# 105
Колкото до Едже ... къде ще ходи, та няма да се върне в Турция, та тя е от най-търсените им сценаристки, нищо, че се беше изчерпала откъм идеи в последно време. Не може да и се отрече, че направи, естествено заедно с Мелек, едни от най-хубавите сценарии в турските дизита, каквото и да си говорим за нея ...

Че аз не само не отричам, а точно това подчертах. Че заедно с Мелек направиха страхотни сериали. Но с Мелек!

# 106
Орси, Айрре, Фенче, bouquet bouquet bouquet

Аз го предпочитам с къса косица, ама и с дълга ще го гледам, нали е Къванч.  Heart Eyes И сега какво - Туба с къса, той с дълга?! Mr. Green Joy hahaha

Ама той кога се върна от Гърция, че лети пак? newsm78

А за Едже, според слуховете, ще пише сценария на сериала на Керем Бюрсин. Peace Ама накрая какво ще излезе - не знам. Wink

# 107
Колкото до Едже ... къде ще ходи, та няма да се върне в Турция, та тя е от най-търсените им сценаристки, нищо, че се беше изчерпала откъм идеи в последно време. Не може да и се отрече, че направи, естествено заедно с Мелек, едни от най-хубавите сценарии в турските дизита, каквото и да си говорим за нея ...

Че аз не само не отричам, а точно това подчертах. Че заедно с Мелек направиха страхотни сериали. Но с Мелек!

Орс  Hug аз нищо такова не казвам, просто споделям, че според мен ще се върне в Турция Laughing И че споделям вашето мнение за тандема Едже - Мелек  Peace

# 108
Орси, Айрре, Фенче, bouquet bouquet bouquet

Аз го предпочитам с къса косица, ама и с дълга ще го гледам, нали е Къванч.  Heart Eyes И сега какво - Туба с къса, той с дълга?! Mr. Green Joy hahaha

Ама той кога се върна от Гърция, че лети пак? newsm78

А за Едже, според слуховете, ще пише сценария на сериала на Керем Бюрсин. Peace Ама накрая какво ще излезе - не знам. Wink

Joy Joy Joy Joy
ще стане голям калабалък, ама требе да сме нестандартни Mr. Green
ама Киво само в началото може да е с дълга коса, като тръгне да се очовечава и променя, героят му де, може да го подстрижат Wink, а дотогава косата на Туба ще порастне Laughing Laughing
е ако има толкова серии сериала Praynig

Фенче Heart Eyes, на мен не ми е все тая.... много държа да ми харесва като външност Peace Wink
не го искам с визията на Секиз или с мустаците на Сеит Whistling

а иначе рускините са проучили, че е нова Peace
нали Башак каза, че пак ще ходят в чужбинско на почивка Peace Whistling

тая песен , не се сещам newsm78

Орси  Hug, е анджък де Wink
двете с Мелек са класика, ама вече не са заедно Sad Sad

# 109
Снеже  Hug правилно, нали е Къванч  thumbsup Ами тъкмо ще са по- интересни  Laughing такава двойка не сме гледали  Peace
Айре  Heart Eyes е, няма да е като Секиз или с мустаците на Сеит, не бой се  hahaha
А фотката ми прилича точно от времето на КСШ, та затова мисля, че не е нова, но щом подругите са казали, така ще да е  Peace

# 110
Снеже  Hug правилно, нали е Къванч  thumbsup Ами тъкмо ще са по- интересни  Laughing такава двойка не сме гледали  Peace
Айре  Heart Eyes е, няма да е като Секиз или с мустаците на Сеит, не бой се  hahaha
А фотката ми прилича точно от времето на КСШ, та затова мисля, че не е нова, но щом подругите са казали, така ще да е  Peace

сега гледах къде е бил миналата година по това време Mr. Green
пак в Гърция, после с Башак в Бодрум, след това заминаха на тържеството на Уесли в Ибица
а и по това време се роди синът на Джем, значи е направил 1 годинка Peace

това лято по-скучно, дано есента ни е вълнуваща  Praynig Wink

лека вечер Hug

още една снимка от Гърция Peace

https://www.instagram.com/p/BHpSZ8EBAyP/?taken-by=basakdizer

# 111
Добро утро!  Hug Hug Hug
Скрит текст:
Айре  Heart Eyes ами как няма да е по-скучно това лято, Башак не смее да снима вече, защото отново някои големи "почитателки " на мъжа и, ще кажат, че си търси слава покрай него, нали единствено заради това си го е взела  hahaha
А  есента ще е вълнуваща, няма как да не е  PeaceСамо дано да не е зимата  hahaha

Да си припомним още една сладка реклама на МАВИ, като няма какво друго ...

Хубав ден!  bouquet
ПП От темата на Туба  Hug

Сегодня в прессе
Туба Бюйюкюстюн появилась на съемках первого полнометражного фильма мужа Онура Сайлака "Ещё"

Актриса вместо того чтобы отдыхать летом, актриса обливается потом под солнцем на съемочной площадке. Этим летом для Тубы Бюйюкюстюн нет отдыха!
После финала сериала КПА в прошлом сезоне красивая актриса долго отдыхала, и вот теперь начала работать на съемках первого полнометражного фильма мужа Онура Сайлака "Ещё". Накануне стартовали съемки фильма с Ахметом Мюмтазом Тайланом, Селимом Байрактаром и Селин Озтюрк в главных ролях!
В летние месяцы красивая актриса, в отличие от других своих коллег, не будет отдыхать, очень много своего времени она проведет на съемочной площадке. Планирующая работать в течение лета Бюйюкюстюн, как только закончит сниматься в фильме "Ещё", не снижая темпа, вступит в плотный график нового сериала.
Красивица-актриса готовится выйти перед камерой вместе с Кыванчем Татлытугом в новом сезоне, так что ещё только предстоит уставать в новом сезоне, снимаясь в сериале.
https://new.vk.com/eatb_haber

Последна редакция: нд, 10 юли 2016, 10:03 от queen_fenka

# 112
добрутроо Hug

Фенче Heart Eyes, май снимката от летището не е нова и рускините се съмняват Wink
Башак е сложила в ИГ си поздравление за РД за един от нейните приятели Танем Сивар, не че го знам какъв е Wink
така, че евентуално са били на рожд. му ден newsm78

https://www.instagram.com/p/BHptvJThXMU/?taken-by=basakdizer

ама това лято няма толкова много папарашки снимки Tired

а и нашата детективка Миси Heart Eyes, я хвана липсата Crossing Arms

Скрит текст:
малко ми се развали компа, така, че може и да изчезна по някое време Tired Tired

рекламката е много сладка, да Grinning

мерси за инфото за Туба Peace

хубав ден bouquet

# 113
Добър ден! Hug Hug Hug

Мерси за кафенцата и споделеното, момичета! bouquet bouquet bouquet

И мен ме съмнява да е нова тази снимка, едно, че Къванч е с връхна дреха, но и човекът пред него е с доста дебело якенце, а в Истанбул температурите са като тук. Peace

Хубав ден! bouquet

# 114
Айре  Heart Eyes благодаря за сладкото кафе!  bouquet
Скрит текст:
Дано бързо си оправиш компа, че темата съвсем ще замре  ooooh! Миси  Heart Eyes сигурно има много работа лятото ...
И аз се усъмних за снимката, Киво не изглежда така сега, а и е много облечен  Laughing
Аз съм се заплеснала по "20 минути" и не скучая  Laughing За сега ми е много интересен, да видим нататък защо не са го догледали Светлето и Гости  newsm78 То и Езел не се харесва на много, пък на мен ми е любим  Laughing
Ей с такава прическа и брада го искам Кивчо в новия сериал  Heart Eyes Защото няма как да е като на Бехлюл, колкото и да искам.

И нашето момче се целува страхотно  Laughing

Снеже  Hug wavey thumbsupмислим еднакво  hahaha

# 115
Снеже Hug радвам се, че ни правиш компания bouquet
снимката била от март месец Peace

Фенче Heart Eyes
Скрит текст:
лаптопа ми утре със сигурност ще е на дофтур, дано да не е нещо сериозно Praynig Whistling
да видим дали ще ти хареса сериала до края Peace
аз си гледам Ягодките, много са сладурски Simple Smile

а Киво го искам така Crazy Wink

И нашето момче се целува страхотно  Laughing

перфектно!!  Crazy Mr. Green

готина снимка Simple Smile

# 116
  • София
Здравейте. ...........
Спокойна и слънчева неделя.......
Ако е вярна информацията,че Киво ще го играе лош ,със сигурност ще е с по страховит имидж.Лично аз,ако сюжета е такъв,какъвто се коментира си го представям с брада и дълга коса,вързан на малка опашка,в крак с модните тенденции.Иначе в момента ми харесва много как изглежда,но най вероятно ще търсят по злодейски образ.А Туба много ми харесва с късата коса,но до него си я представям с дълга,не знам защо......

# 117
Здравейте. ...........
Ако е вярна информацията,че Киво ще го играе лош ,със сигурност ще е с по страховит имидж.Лично аз,ако сюжета е такъв,какъвто се коментира си го представям с брада и дълга коса,вързан на малка опашка,в крак с модните тенденции.Иначе в момента ми харесва много как изглежда,но най вероятно ще търсят по злодейски образ.А Туба много ми харесва с късата коса,но до него си я представям с дълга,не знам защо......

привет bouquet
мда съгласна съм, че визията му ще е по-страховита, отколкото на моята снимка Wink
а за окосмяването, дано да наблегнат на косата, не на брадата!! Whistling

# 118
  • София
Цитат
Здравейте. ...........

привет bouquet
мда съгласна съм, че визията му ще е по-страховита, отколкото на моята снимка Wink
а за окосмяването, дано да наблегнат на косата, не на брадата!! Whistling

Не вярвам чак да е като някой терорист,нещо по умерено,надявам се.Ама представям си го в този образ,какъв темперамент ще има и какви любовни сцени могат да се сътворят,стига режисьорът да е вещ в тази област

# 119

Привети!

Цитат
а за окосмяването, дано да наблегнат на косата, не на брадата

А, дано! Но като знам какъв е на кОмшите манталитета и как обичат да си подчертават вторичните полови белези, за какъвто смятат мъжката брада, та не съм сигурна. До толкова, до колкото ще го играе килър, терорист или каквото и да е там. Там този атрибут си е такъв. и без него не може. Ма ще видим. Може да има приятна изненада за нас. Защото Къванч с цвета на косата и очите си не е типичният балкански тъмен субект!  Grinning

Това лято, общо взето голяма суша от снимки за всичките им звезди. Те ли се крият добре, папараците ли са предупредени да внимават в тези смутни, терористични времена...! Нооо има нещо гнило в...Цитатът е за Дания, но Турция не е Дания, а звездите не са Турция нищо че са турски граждани. Ма много витиевато го написах нещо.

Чудя се как да  се накарам в топлото да излезна навън.  Търся подарък за сватба за хора, които не са българи, а имат милиони в евро. Може да са готини хората, но при моите жълтини в портмонето... Решила съм да погледна какво предлага сувенирният пазар. Моля, дайте идеи!!!

Общи условия

Активация на акаунт