Къванч Татлъту в ЗП и СЮ, минали и бъдещи проекти и партньори-тема 50

• 81 129
  • 737
  •   1
Отговори
# 90
Опссс... Heart Eyes Wink

Фахрие в Кьолн. Heart Eyes

Приятна вечер и от мен! bouquet

# 91
днес поставихме рекорд по тишина Mr. Green

[

hahaha hahaha hahaha За тишината!   bouquet

Къде ме нямаие, къде съм заето, и най-вече къде мамата ме ... прецака. Та, когато вимах възможност да влезна, нямах технически достъп!

Отивам при полюсите!

# 92
Добро утро! Hug Hug Hug

Скрит текст:

Още една новичка. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Приятен ден! bouquet

# 93
Добрутроо Hug

Снеже Hug изпревари ме Wink bouquet
мерси и за Киво и Ръза, явно са били в една компания в Гърция и Улуч Байрактар е бил там Peace

Фенче Heart Eyes, проверих с Гуги, Рамазана им свърши сега, а Курбан Байрам е на 12, 13, 14 септември, значи тогава евентуално да започнат снимките и сериалът да започне ноември newsm78

Кадир и Неслихан много хубави, диви и щастливи, все така да са!!

И Башачето има нова снимка Wink

и мама Нуртен Simple Smile

# 94
Добро утро!  Hug Hug Hug
Скрит текст:

Снеже  Hug Орси  Hug
Да разбираме, че е заедно с Ръза на почивка Киво ? Може и да се снимат отново заедно, ще е чудесно!
Айре  Heart Eyes изпревари ме  Laughing Благодаря за проучването! bouquet  Ами попитах, защото според момичетата от темата на Туба, които следят всичко в ТТ пише, че снимките започвали края на август, та не знам ... Не вярвам все пак да започнат едва ноемри, до тогава хората отново ще са загледали други сериали и какво ще се получи, като с КСШ ли  newsm78 Но, още малко и ще се разбере, трябва да сме търпеливи  Peace
А Кадир и Несли наистина са си еднакво луди и хубави, много весела сватба е била! Да са все такива сладки луди глави и да се обичат все така! Hug Това е най- щурата и весела сватба до сега.
https://www.instagram.com/p/BHozIXXj11H/
Упсс, и Снежето  Hug ме е преварила и сервирала и кафето и постнала и новата снимка, ама няма да я махам, колкото повече по-добре, нали ?  Laughing
Хубава събота!  bouquet

Последна редакция: сб, 09 юли 2016, 14:45 от queen_fenka

# 95
Фенче Heart Eyes, август месец няма празници доколкото разбрах, но може да започнат снимки тогава. но съм склонна да вярвам за ноември-ако преди това започнат сериалите на Кадир, Чачко и Севдата Whistling
Пък и тая от Учан куш беше казала ноември Peace

а Ръза и Киво според мен не са заедно на почивка, а са се засякли случайно в Гърция, така си мисля де Wink

не е по темата , малко танци от сватбата Crazy
на Неслихан другата рокля е малко странна Whistling
май е от дизайнерката, която прави роклята на Башак за сватбата на Кенан  newsm78
https://new.vk.com/feed?z=video170213487_456239054%2F7f861d626b9 … t_-42798895_42019

https://new.vk.com/feed?z=video-78739311_456239050%2F8170c64d0ba … t_-78739311_16507

# 96
Фенче, Айрре, Hug Hug bouquet bouquet  

Втората рокля на Неслихан е...  Sick

Ойкю със семейството си. Wink

# 97
Айре  Heart Eyes ами когато, тогава ... но, не ми се чака чак до ноември, честно казано  Crossing Arms LaughingНе за друго, а да не закъснеят отново ... Пък и що на другите да започнат по-рано през септември, а нашия чак ноември  newsm78 В кой ден ще го сместят ? Или ще чакат някой да отпадне ?  hahaha Ще се разбере ... Но, ако започне септември, другия месец вече би трябвало да излязат някакви новини, каст, трейлъри ... Ще се чака, няма как  ooooh!
Например нещо такова  newsm78  Praynig Или поне да се доближава до качеството на ЗП ...

Снеже  Hug  bouquet

# 98
Снеже bouquet

Айре  Heart Eyes ами когато, тогава ... но, не ми се чака чак до ноември, честно казано  Crossing Arms LaughingНе за друго, а да не закъснеят отново ... Пък и що на другите да започнат по-рано през септември, а нашия чак ноември  newsm78 В кой ден ще го сместят ? Или ще чакат някой да отпадне ?  hahaha Ще се разбере ... Но, ако започне септември, другия месец вече би трябвало да излязат някакви новини, каст, трейлъри ... Ще се чака, няма как  ooooh!
Например нещо такова  newsm78  Praynig Или поне да се доближава до качеството на ЗП ...

Снеже  Hug  bouquet

мм любим клип, с една от най-любимите ми турски песни, мерси bouquet

за сериала, ще почне , когато Керем бос реши, според мен е най-добре в началото на октомври Peace
със ЗП не бих могла да го сравнявам, по скоро искам да е на нивото на Карадай, според това, че ще се пише от СиЕ Wink

леко съм на музикална вълна
още една много любима турска песен Crazy

https://www.youtube.com/watch?v=qSDjD9lUX98

не ми се получава слагането на клипове newsm78 Whistling Whistling

Simple Smile

Последна редакция: сб, 09 юли 2016, 12:12 от Airra

# 99
Айре  Heart Eyes голяма оптимистка съм, нали ?  hahaha Ама защо да не си помечтаем за нещо толкова стойностно ... надявам се, сериала да е невероятен и да има огромен успех  Praynig Praynig Praynig
На мен пък ето тази ми е може би най-любимата турска песен, която съм слушала ... направо настръхвам, когато я слушам ...

https://www.youtube.com/watch?v=TrPhrv-RL-k

Последна редакция: сб, 09 юли 2016, 12:29 от queen_fenka

# 100
Айре  Heart Eyes голяма оптимистка съм, нали ?  hahaha Ама защо да не си помечтаем за нещо толкова стойностно ... надявам се, сериала да е невероятен и да има огромен успех  Praynig Praynig Praynig
На мен пък ето тази ми е може би най-любимата турска песен, която съм слушала ... направо настръхвам, когато я слушам ...

https://www.youtube.com/watch?v=TrPhrv-RL-k

хубава е песента, много драматична!! Peace
но аз май предпочитам мъжки гласове Simple Smile

вярно си голяма оптимистка Laughing

хубав ден bouquet

# 101
Айре  Heart Eyes ммм ... хубави фотки  Heart Eyes
Тази май не сме я виждали  newsm78

Я, какво открих при хулиганките  Hug
http://noluyo.tv/haber/2507/gunumuz-aktorleri-yesilcam-efsaneler … torleri-benzerlik

# 102

Здравейте!

Тази, последната снимка на Къванч с розовата тениска ми харесва. Естествена и в крачка - буквално и  преносно.

От снимките с приликите между сегашни и минали актьори най-голяма е между нашия и Екрем. Още по времето на Перла го забелязах. И то не защото са руси със сини очи, ами приличат си. Имат малки разлики във веждите, очите, но в устните намирам много прилика.

За сватбата - снощи до късно четох в темата на Несли и Кадир. За тези двамата, ако някога се разделят ще остана много учудена. Като едно цяло са. Толкова естественост, непринуденост, любов, толкова неподправена радост. Браво на тях! За втората рокля не можах да се уверя, че е същата дизайнерка, която е и на Башак, но не бих се учудила никак.  Дали не е и на сериала ВВ? Защото роклите ѝ са с еднакви ръкави. Някакви веещи се криле от лакътя на долу.  Но момичето е ведро, щуро, красиво и младо и всичко му отива!

Забраненият плод е ненадмината класика. Не си спомням там да има сценарийни изцепки. Нищо, че от един момент нататък не мога да гледам втори път. Както някои сериали втори, че и повече пъти. А бе страхотен беше този тандем между Мелек и Едже. Няма и да се разбере защо се разбуни. Както и подозирам, че Едже едва ли ще се върне. Нищо, че ѝ мина 1- годишната отпуска.

Момичета, за първи път виждам родителите на Ойкю. Виждат ми се сякаш познати. Знаете ли нещо за тях. Майката ми прилича на един отвратителен образ на свекърва в сериала на Неслихан и Кадир за двата квартала на Истанбул. Затова питам.

# 103
Фенче Heart Eyes, тая снимка е стара, май Peace
обаче това чета в темата на Туба
Киво щял да си пуска коса Crazy за ролята newsm78
#KıvançTatlıtuğ tetikçi imajına bürünmeye başlamış sakallar çok yakışmış 👍😍 #SiyahBeyaz

хехе от кога го искахме с дълга коса, само брадата да не е толкова дълга Mr. Green

Цитат
Новое..Кыванч замечен в аэропорту Ататюрк...Куда летит на этот раз?✈

Орси Hug, не знам какви са родителите на Ойкю, ама сигурно не са артисти, по скоро да са обикновени хора Peace
и аз четох темата на Фатиха, само не ми харесват намеците за ФЕ, ама това си е тяхна работа Tired
за ЗП-мда, там няма никакви сценарийни пропуски!
но според мен Едже ще се върне в Турция newsm78 или поне така си мисля....

Последна редакция: сб, 09 юли 2016, 18:14 от Airra

# 104
Айре  Heart Eyes а, дано е коса, а не брада  hahaha Не, че не му отива, напротив, ама пак като Сеит ли ще го гледаме  newsm78 Виж, с дълга коса ще е трепач , знаем, че много му отива Peace Но, честно казано, все ми е тая с каква прическа ще е, зная, че няма да прилича на нито един от предишните си образи и ще е красив Laughing
Сигурно е стара тази снимка, но не я помня  Laughing А на мен ми се струва, че и тази, дадена за нова е старичка  newsm78
Орси  Hug за съжаление и аз не мога да ти помогна ... нямам идея какви са родителите на Ойкю  newsm78
Колкото до Едже ... къде ще ходи, та няма да се върне в Турция, та тя е от най-търсените им сценаристки, нищо, че се беше изчерпала откъм идеи в последно време. Не може да и се отрече, че направи, естествено заедно с Мелек, едни от най-хубавите сценарии в турските дизита, каквото и да си говорим за нея ...
Една прекрасна песен на Тойгар ... дано пак той пише музиката и за новия сериал на Киво

Последна редакция: сб, 09 юли 2016, 19:19 от queen_fenka

Общи условия

Активация на акаунт