Къванч Татлъту в ЗП и СЮ, минали и бъдещи проекти и партньори-тема 50

• 81 118
  • 737
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Орси веднага давам идея,ако времето не те притиска може да им поръчаш портрет,нарисуван по тяхна любима снимка,мисля,че може да направиш заявка директно чрез интернет

# 121
Фей фей  Hug Орси  Hug wavey
Айре  Heart Eyes е, така е много готин Киво, ама едва ли ще е с прическа от минало дизи ... аз затова предложих тази, от реала  Peace
Скрит текст:
Дано! Ама лаптопа май често ти прави номера  newsm78
А, за това, че ще играе / ако играе изобщо такъв hahaha/ наемен убиец не е нужно да е брадясал , колко филми сме гледали с готини, добре поддържани и елегантни такива  Laughing Изобщо не е нужно да е страховит.
Фей  Hug и твоята идейка не е лоша, но вече сме го гледали Киво с опашле / което много му отиваше между другото / та, не ми се вярва , ама да видим ... Да не говорим, че обикновено само в едно дизи Киво се променя поне по 3 пъти  hahaha
Орс  Hug четох някъде, че мъжете, които живеят в много горещи области нарочно  си пускали брада през лятото, за да им е по-хладно  newsm78 Може и да има нещо вярно, направило ми е впечатление, че повечето актьори, когато са почивка веднага се окосмяват, включително и нашето момче ... Ама не можем да го изпробваме, та няма как да се убедим  Mr. Green
Идеята за подарък на Фей е много добра, но ако не разполагаш със снимка, можеш да им избереш някакъв оригинален сувенир за спомен ... Какво друго да купиш на хора, които не си знаят парите  newsm78
Ха, какво готино клипче мернах в тубето ... и е от днес! Има ги и нашите младоженци  Heart Eyes

Последна редакция: нд, 10 юли 2016, 14:39 от queen_fenka

# 122
  • София
Да ви попитам Киво има ли реален инстаграм профил?

# 123
Да ви попитам Киво има ли реален инстаграм профил?

Има, ама рядко го използва. Peace  https://www.instagram.com/tatkvnc/

# 124
  • Плевен / София
Здравейте момичета
звездни младоженци....

и най "пресните" младоженци....

красиви булки...

# 125
Гости  Hug wavey
На мен и нашата булка ми е красива

а също и тези сладури

# 126
  • Плевен / София
Гости  Hug wavey
На мен и нашата булка ми е красива

а също и тези сладури

Фенче Hug smile3521

# 127

Благодаря Фей, Фенче!

Няма кой да ми даде снимка, нито и кой  да им поиска. Спрях се на една бяла покривка за кръгла маса с разпръснати теменужени букетчета  по нея - 12 на брой. В поканите им се оказва, че имало теменужка/и! И харесах един чаши за вино сложени в основа от мед - 2броя за романтични вечери. Гарафа за вино също в обков от мед и бутилка хубаво, наше вино. Всичко това избрано с камери за виждане и разговори по телефона с дъщеря ми. Само да видя от къде ще намеря подходяща опаковка за пътуване!

Нещо, което взех от темата за Халит и Бергюзар. Варна го беше сложила. С благодарност към нея!

http://televizyongazetesi.com/en-basarili-10-erkek-dizi-oyuncusu … an-tablo/21273/11

# 128
# 129

От една приятелска тема  - как се играе храстче. Слагам го настроение.

# 130
  • Плевен / София
тези отдолу, са които още не са се престрашили ли .... Joy Joy Joy

# 131
тези отдолу, са които още не са се престрашили ли .... Joy Joy Joy

smile3521 Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha

ОрсиHug и храстче да си, не е лесно.  Joy Joy Joy

# 132
Орси , Снеже  Hug  Joy Joy Joy Joy Joy
Хайде, да видим кои от долните ще се престрашат ... тя, тази година е на сватбите в Турция явно  Laughing
https://www.instagram.com/p/BHpZgtOAJhN/
 Joy Joy Joy
Скрит текст:
Лека!  Hug

Последна редакция: пн, 11 юли 2016, 00:01 от queen_fenka

# 133
Добро утро!  Hug Hug Hug
Скрит текст:

Хубав ден!  bouquet
Новички!

Последна редакция: пн, 11 юли 2016, 10:56 от queen_fenka

# 134
  • Плевен / София
Здравейте момичета
новата работна седмица започна... ooooh! европейското свърши Peace но лятото продължава... Party
в тези жеги нямам нищо против да съм на мястото на Мехмет ...под дъжда.... Joy Joy Joy
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт