Къванч Татлъту в ЗП и СЮ, минали и бъдещи проекти и партньори-тема 50

• 81 175
  • 737
  •   1
Отговори
# 135
Привет, дружки Hug wavey
мерси за споделеното bouquet

Орси Hug , на мен ми звучи много добре подаръка, който си избрала!
Фенче Heart Eyes, за новите снимки bouquet
готина Башак, свежа, отпочинала Wink

Снеже Hug, Гости Hug
да видим от тоя колаж с двойките, кой още ще се бракува Wink

време беше за селфи Mr. Green Wink

това сега го намирам ВК Mr. Green
Цитат
10 самых успешных и популярных актеров по результатам рейтингов за последние 5 лет в 35 странах:
1 место - Халит Эргенч
2 место - Кыванч Татлытуг
3 место -Эркан Петеккайя
4 место - Мурат Йылдырым
5 место - Энгин Акюрек
6 место - Бурак Озчивит
7 место - Кенан Имирзалиоглу
8 место - Бугра Гюльсой
9 место - Окан Ялабык
10 место -Арас Булут

напълно съм съгласна, на 2 място, след Халит Ергенч Peace

Мелиса и мъжът й

Последна редакция: пн, 11 юли 2016, 19:36 от Airra

# 136
Здравейте, мадами! Hug Hug Hug

Цитат
Редкое фото! Кыванч, Туба и Сонгюль

Вероятно ще е откогато са заснемали рекламата, ама Сонгюл какво прави там? newsm78

# 137
Привет, дружки - Гости  HugАйре  Heart Eyes Снежи  Hug wavey wavey wavey
Снеже, тази снимка е от посещението им заедно в Доха ли беше, Дубай ли, вече не помня  newsm78 Имаше и клип с тях заедно ...Не зная Туба по каква причина е с тях, но Киво и Сонгюл ги канеха навсякъде след излъчването на Перла.
Айре  Heart Eyes благодаря за снимките, много е готина Мелиса ...
А за 2 място ти си съгласна, ама я питай други дали са съгласни с класацията Mr. Green Но, каквото и да си говорят, няма по-известен от Къванч от турските актьори, дори и хора, които не гледат сериалите им го знаят  Laughing Говоря главно за България де, аз не помня да е имало за друг актьор по всички вестници и списания толкова статии, снимки, фанелки и т.н по времето на Перла  по реповете и пазарите ... И билбордове имаше с Мехмет и Инджи по улиците ...  Даже имаше виц - че жените, особено арабките, са застрашени от 3 опасни болести - птичи грип, луда крава и Къванч Татлъту  hahaha

Последна редакция: пн, 11 юли 2016, 23:44 от queen_fenka

# 138
ФенчеHug мерси, аз помислих, че е от рекламата.  Peace Вероятно и Туба е била сред поканените.  Peace Хахаха... двамата са облечени в бяло и черно. Joy Joy Joy

# 139
Снеже HugJoy Joy Joy
да, били са тримата в Доха, Катар, през 2009 Peace
ето клипчета
https://www.youtube.com/watch?v=AaiXf_ydwLA
https://www.youtube.com/watch?v=iA4yoca5In4

Фенче Heart Eyes
хареса ми това с болестите, то и нас третата не ни подмина Laughing
честно казано, не ми се впуска в дискусии, кой е по-по най Wink
на мен ми е важно Киво да е добре, да е щастлив в личен план и да направи една невероятна нова роля Peace
пък и колелото се върти , едни са на върха, после слизат, други се качват Mr. Green

ама времето на Перла си беше доста отдавна Whistling

няма такава красота Wink

Последна редакция: пн, 11 юли 2016, 20:12 от Airra

# 140
Айрре,  Hug благодаря за клипчетата.  bouquet Объркването ми дойде оттам, че е с визията от ЗП, затова хич не си помислих, че може някъде да са ги поканили със Сонгюл. Peace

# 141
Айрре,  Hug благодаря за клипчетата.  bouquet Объркването ми дойде оттам, че е с визията от ЗП, затова хич не си помислих, че може някъде да са ги поканили със Сонгюл. Peace

не знам защо са канени тримата, не съм го следила тогава Киво, но може би като големи турски филмови звезди newsm78 Grinning

малко нашто момиче Simple Smile Heart Eyes

аааа забравих да кажа, Башак на последната си снимка е с много готин потник Mr. Green

# 142
Благодаря за хубавото ни момиче.  bouquet Още едно колажче, този път от реала. Wink Heart Eyes

Абе, той потникът е готин, ама тя... Mr. Green Sick

# 143
абе Киво си я харесва и обича Wink

ФЕ е прекрасна на летните снимки!! Heart Eyes

а и Буура има готина приятелка Peace

# 144
абе Киво си я харесва и обича Wink

Така трябва, нали затова се е оженил за нея. Wink Peace Пък и аз обратното не съм писала. Wink

а и Буура има готина приятелка Peace

Да, хубавица е. Wink

# 145
Айре  Heart Eyes благодаря ти! Не бях сигурна Доха ли беше или Дубай, та ги написах и двата  hahaha Перла може да беше отдавна, ама бяха полудели по него всички  ooooh! Ако, че ви е бозица  Mr. Green Аз не твърдя, че нашето е по, по най / само за мен си е такъв  Laughing / а, че е най-популярен.
Снежи  Hug ама си наблюдателна, джанъм! Хич и не видях, че са в бяло и черно Киво и Туба Laughing А със Сонгюл ги канеха доста често къде ли не много време след Перла, дори и награди някакви получиха заедно със Сюзън Сарандън и то след ЗП ... Има клипове и за това, ама не ги пазя ... в някоя от старите теми с Айрето припомняхме всички награди на Киво, тогава ги бях открила ...
Приятно гледане на КГ Айре  Heart Eyes! bouquet

# 146
е хубу де, не отричам, че е било истерия Mr. Green
ама как може да не пазиш инфото за Киво, тряя да се поправиш Naughty Wink

прекрасни моменти в тази серия Heart Eyes Heart Eyes
Баръшко го разкрасиха hahaha

а това си го откраднах от Хулиганките bouquet

В интервю Еркан Петеккая е потвърдил наличието на филмов проект с него, Къванч Татлъту и Кенан Имирзалъолу. Той казва, че е имало разговори , но проекта е бил отложен заради ангажименти на всеки един от актьорите- той снима сериал,  Кенан му предстои сватба, а Къванч бил започнал преговори за нов сериал. Иначе и тримата харесали сценария и биха желали да го материализират в бъдеще. Репортерът се пошегувал и попитал кой от тримата ще играе главна роля, а Еркан се засмял и отговорил, че всички ще бъдат равни.
https://www.youtube.com/watch?v=6pD8769qynQ&feature=youtu.be

Последна редакция: пн, 11 юли 2016, 22:03 от Airra

# 147
Ехааа, дано да се осъществи този филм!  Praynig
Айре  Heart Eyes ами не ги пазя, защото го имаше сайта на Тупарова, там имаше всичко ... от къде да знам, че няма да просъществува ...по едно време не пишеше никой и тя жената го закри, за какво да плаща ...
Е, как да не предизвика истерия тази красота ?

Тази серия е супер!  Peace

# 148
мда и аз искам да се осъществи такъв проект, а дано  Peace
Киво и Кенан, супер Wink

лека от мен Hug

Crazy

# 149
Да, бе ... сложила такива снимки, пък после най-невинно Лека  Joy Joy Joy Joy Ходи спи, ако можеш  Mr. Green
Хайде, лека и от мен, ще се пробвам  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт