Желание за дете и проблемни отношения

• 33 145
  • 475
  •   1
Отговори
# 240
"Аз тежа 60 кг, грижа се за външния си вид, обиколила съм половината свят, владея 4 езика, тренирам 2 пъти седмично, карам колело и ми дреме на шмайзера какво мислиш ти за моите 40 години и за генотипа на децата ми, защото съм сигурна, че ако застанеш до мен, ще се изгубиш в собствената си невзрачност и безмозъчност. "

Аз пък след 3 деца тежа 57-59 килограма, също съм обиколила немалка част от света (от белите нощи до сушито), ползвам 5 езика, имам кафяв колан по айкидо и не ми се налага да тренирам, защото имам запазена форма от 10 години тренировки и планинарстване, та се поддържам само малко с домашни тежести и медицинска топка и разходки с двете си деца.

Машина за убиване съм, не съм разплута злобна лелка. И знам какво говоря и защо го говоря. Няма да ти се разсърдя също така, не се мисли за толкова значима.

Ако някой много държи, мога да обсъждам памперси и пюрета, но мога и Ноам Чомски (лингвистиката, не политиката).

# 241
Нищо не знаеш, използвай колана по айкидо, за да се самонабиеш.

# 242
  • Пловдив
KittyCatty , сега ти взе да обобщаваш на едро и да ставаш смешна в изказванията си. На пръв поглед аз и The Siren of Titan имаме много общо - по три деца, с малка разлика, живеем в Пловдив. На практика нямаме нищо общо.

И тежа 84кг Simple Smile

# 243
KittyCatty , сега ти взе да обобщаваш на едро и да ставаш смешна в изказванията си. На пръв поглед аз и The Siren of Titan имаме много общо - по три деца, с малка разлика, живеем в Пловдив. На практика нямаме нищо общо.
И тежа 84кг Simple Smile

Очевидно, имате еднакво количество сиво вещество, щом разсъждаваш по същия начин. Съжалявам, но това е, което мисля.  Peace

# 244
Аз не разсъждавам, а си събирам житейски историйки. То се вижда откъде тръгва нишката и как "случи ми се" може да се проследи до доста типични пропуски и слабости, които в повечето случаи са предсказуеми и се виждат отдалеч. А една майка да не може да види знаците за собствените си деца (при това дъщерите)- малко вероятно е. Освен ако не е напълно самовлюбена и с липсваща емпатия.

И се чудя как така светските и пътували умни хора и те мислят с едни клишета...щом мислите така- край, закостенели сте, нищо не знаете...

...ама всъщност се оказва, че поназнайваме нещичко, хитринки като на Ежко Бежко, малки, но работещи.

# 245
  • Пловдив
Ей, The Siren of Titan, гледай какво ти казват хората - колко си приличаш с мен. Joy Joy Joy Joy Пък аз ти се смея тази сутрин Joy Joy Joy

Обаче нямам дъщери, това дали е голям проблем, а? Laughing Laughing Laughing

Последна редакция: пт, 08 юли 2016, 15:29 от Янтра

# 246
това че си обикаляла ол инклузив хотелите и си грухтяла по шведските маси, не те прави пътешественик

извини ме за малките букви, но пиша с бебе в ръце - внимавам да не му повредя генотипа

# 247
Най-много се кефя, когато някой напише такова мнение, че ако беше мое, щеше да спори срещу него с всички сили.

Иначе тука всички сме по и най, полиглоти, които пишат стерЕлитет...уж са интелигентни, а спорят с махленски похвати и докачване на тема "ти пък си разпасан майчунгел и лелка".

Да бе, да, аз съм майчунгел, дето плюска по шведските маси...да, ама не позна. Бяха маси с костюмирани келнери и готвачи със звездички. И розово шампанско, а темите на разговор няма дори да ги споменавам. Ама това беше като бях млад соросоид, сега и аз съм с бебе на ръце, даже с две.

# 248
  • Пловдив
Цитат
Това "кумене", за което говориш битува само в празната ти кратуна, защото в 90% от случаите изобщо не става дума за нежелание да имаш деца, умишлено отлагане във времето или чиста проба егоизъм.
Тя няма предвид умишлено отлагане, а да си преосмислиш стратегията овреме. Ти може да си мислиш друго, ама да знаеш, че с правилно осмислена и добре прилагана стратегия всичко правилно е възможно и нямаш оправдание да не го правиш правилно.
Е, разбира се, вероятно не всеки го може правилното осмисляне и прилагане, но за Мамасита (Сирената от Титан) пречки и тайни няма. А децата и ще бъдат като нея, с все умения за обсъждане на Чомски, родови натрупвания на градската жена естет и какво още беше там.

# 249
  • София
KittyCatty, изпростя.

# 250
  • София
Янтра, Сирен, току-виж сте станали свати, имате 3 възможности  Joy

KittyCatty, не разбирам защо палиш толкова или още не си й свикнала на The Siren of Titan

# 251
Ми да, със седемгодишния вече си личат натрупванията. Въпреки развода, въпреки обработката от другата страна.

Китти я разбирам, дондури бебе и иска да се похвали всъщност каква е яка машина, а другите са лелки и са тъпи...ама не е баш така. Нека тя си разшири кръгозора и да види, че не всеки на различното от нейното мнение е тъп. Даже може да се окаже доста умен, към мъдър.

То пък голямата философия да си намериш "половинка". Пълно е с мъже за женене, и от двете страни трябват 5-6 ключови способности и останалото ще работи. Проблемът е, ако искаш перфектни и недостижими неща, ако искаш още от началото брак като след 10 години съжителство и напасване.

# 252
  • Пловдив
Недей така, тя има един син и две дъщери, аз трима сина, как ще ги напаснем?

# 253
Пу-пу, пепел ти на устата! Две са възможностите! Янтра има три момчета! а аз само две момичета и син. Да не се сбъдне онова страшно проклятие и синът ми зет да ми доведе (и на Янтра синът й зет да й доведе)...

# 254
  • София
Скрит текст:
Пу-пу, пепел ти на устата! Две са възможностите! Янтра има три момчета! а аз само две момичета и син. Да не се сбъдне онова страшно проклятие и синът ми зет да ми доведе (и на Янтра синът й зет да й доведе)...
Забравих, че първото ти дете е син, за което се извинявам bouquet
Нали подписите не се виждат, трябва да надникнеш в профила, или поне при мен е така. Но и там не пише

Общи условия

Активация на акаунт