Отговори
# 660
Здравейте! Не преставам да се питам: понеже не съм гледала американския сериал, може ли да ми кажете дали сценарият е същият? Или подобен, така ли се развива любовта , с такива сътресения?
Не може да се каже че сценарият е същия  Peace Героите са почти същите  Peace До голяма степен са използвани събитията от оригинала, но са подредени по различен начин, случват се по различен начин, а често пъти и на други герои  Peace Яман доста прилича на своя прототип, Мира не чак толкова. Мариса беше  някак по-лековата. Любовта между Яман и Мира също е различна - много по-дълбока, много по-нежна, по-силна, по-романтична и всепоглъщаща. Затова и те се нараняват много по-силно и страдат по-жестоко. Но пък и хубавите им моменти са по-красиви. Това между Райън и Мариса беше нещо на границата между любов, приятелство и загриженост. Те сякаш през повечето време бяха разделени, имаха и други връзки - истински, а не плод на нечие въображение. Общо взето Мариса забъркваше себе си или другите в неприятност и Райън търчеше да я спасява.

Благодаря! bouquet

# 661

Режисьорчо пак се намърдал в кадър  Laughing Laughing Laughing Laughing

# 662
  • Sofia, Bulgaria

Страшно ме кефят двамата с тънките си закачки,когато понякога излизат от роля  Flutter Heart Eyes

# 663
  • София
Скрит текст:
Добро утро  Hug Hug Hug Hug

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Това беше преди да станат ортаци, нали  Mr. Green

# 664
  • Sofia, Bulgaria

Вив  Hug аз в момента съм тук  Flutter Crazy

# 665
  • София

О, на танци-манци  Party Party Party

# 666
Скрит текст:
Добро утро  Hug Hug Hug Hug

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Това беше преди да станат ортаци, нали  Mr. Green
Да, това е точно преди Яманко да заведе Мира на яхтата  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

Много сладки моменти  Crazy Crazy Crazy Crazy Heart Eyes Heart Eyes

# 667
Добро утро  Hug Hug

# 668
hahaha hahaha  като жадно коте е  hahaha hahaha Crazy Crazy

Здравейте!!  Hug Hug

hahaha hahaha  много сладък бееее  Joy Joy Joy

Скрит текст:
Добро утро  Hug Hug Hug Hug

# 669

Каквото и да го мъчи Яманко, то не се отразява на апетита му  Joy Joy Joy Joy Joy

# 670

Каквото и да го мъчи Яманко, то не се отразява на апетита му  Joy Joy Joy Joy Joy

hahaha hahaha hahaha  никога  hahaha

защо не сте сложили погледа, яяяяя  Crossing Arms Crossing Arms

smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544

# 671

защо не сте сложили погледа, яяяяя  Crossing Arms Crossing Arms[/i]

smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544
Страшно я изиграха тази сцена и двамата  Crazy Crazy Crazy а Чачко как за секунди смени изражението  Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

Още малко гадничък Яманчи. Направи я толкова щастлива само за да я смачка след това  ooooh! ooooh! ooooh!

# 672
Наистина това беше много гадно и не мога да измисля вариант за излизане от това положение. Не съм гледала сериите докрай, гледам само по битиви и два дена съм си правила разни сценарии в главата  и не се получава Shocked Скоро ли ще се изяснят или чак в последната серия( както май се случва напоследък във всички турски сериали, да не може човек да се порадва на нещо хубаво..)

# 673
  • София
Наистина това беше много гадно и не мога да измисля вариант за излизане от това положение. Не съм гледала сериите докрай, гледам само по битиви и два дена съм си правила разни сценарии в главата  и не се получава Shocked Скоро ли ще се изяснят или чак в последната серия( както май се случва напоследък във всички турски сериали, да не може човек да се порадва на нещо хубаво..)

Още днес ще си го изясни Яман Peace

# 674
Довечера палачинката ще започне да се обръща  Wink

Общи условия

Активация на акаунт