Отговори
# 675
А дано, че иначе сърцето ми няма да изтрае Laughing

# 676
Още малко гадничък Яманчи. Направи я толкова щастлива само за да я смачка след това  ooooh! ooooh! ooooh!

Party Party Party  Желая ви щастие!  Mr. Green

Яманчи  Heart Eyes Heart Eyes   е това - възпитано - пожела и на двамата, а Мира - само на него   Crossing Arms   ooooh! ooooh!  hahaha hahaha

Ще взема да си резна погледа и бясната походка в едно гифче  Crazy Crazy

# 677
  • София
Скрит текст:
Наистина това беше много гадно и не мога да измисля вариант за излизане от това положение. Не съм гледала сериите докрай, гледам само по битиви и два дена съм си правила разни сценарии в главата  и не се получава Shocked Скоро ли ще се изяснят или чак в последната серия( както май се случва напоследък във всички турски сериали, да не може човек да се порадва на нещо хубаво..)
Довечера палачинката ще започне да се обръща  Wink

Тук много се чудех, след като го изгледах 2 път, дали пък за малко нямаше да се разколебае от плана си  Thinking

# 678
  • Sofia, Bulgaria

Ще има събитияяяя  Heart Eyes Hug

# 679
Още малко гадничък Яманчи. Направи я толкова щастлива само за да я смачка след това  ooooh! ooooh! ooooh!

Party Party Party  Желая ви щастие!  Mr. Green

Яманчи  Heart Eyes Heart Eyes   е това - възпитано - пожела и на двамата, а Мира - само на него   Crossing Arms   ooooh! ooooh!  hahaha hahaha

Ще взема да си резна погледа и бясната походка в едно гифче  Crazy Crazy

Само в българския превод е така  Laughing Laughing Laughing Laughing Иначе Яманчи казва точно същите думички като на картичката   Grinning

Скрит текст:
Наистина това беше много гадно и не мога да измисля вариант за излизане от това положение. Не съм гледала сериите докрай, гледам само по битиви и два дена съм си правила разни сценарии в главата  и не се получава Shocked Скоро ли ще се изяснят или чак в последната серия( както май се случва напоследък във всички турски сериали, да не може човек да се порадва на нещо хубаво..)
Довечера палачинката ще започне да се обръща  Wink

Тук много се чудех, след като го изгледах 2 път, дали пък за малко нямаше да се разколебае от плана си  Thinking
И аз съм си го мислила това. Гледката на Мира с Екимчо на ръце го разнежи и сякаш за миг беше готов да се откаже, ноооо Яманчи е това - довежда започнатото до край  Whistling Whistling Whistling

# 680

Cry

Cry Cry

Shocked Sad

Cry  Rolling Eyes   Confused

newsm45 newsm45 newsm45

Нищо не чу, нищо!, дебелата му, заслепена от примитивна ориенталска ревност, тиква! Всичко, каквото после му се случи, му беше малко!!!  Naughty

ПП  Някой ще ми обясни ли каква е тази ябълка... защо Яман каза на Оркун "Елма, излез, ела си вземи севгилито" ?? ... нерде ябълка, нерде гадже...  Confused

Последна редакция: пн, 25 юли 2016, 19:05 от Анонимен

# 681
  • София

Нищо не чу, нищо!, дебелата му, заслепена от примитивна ориенталска ревност, тиква! Всичко, каквото после му се случи, му беше малко!!!  Naughty

newsm10 newsm10 newsm10 smile3521 smile3521 smile3521

Да не говорим, че сам си докара тия неща на главата. Ако вместо да реши да зареже Мира беше и споделил какво се случва и какво и защо иска от него баща и, нищо от това нямаше да се случи. Той и отне правото на избор тогава, а когато си мислеше, че тя е взела най-накрая такъв (ОркинЧ) взе, че не му се понрави  Laughing Laughing Laughing Мъжка му работа.

# 682
  • Яко в Матрицата...
ПП  Някой ще ми обясни ли каква е тази ябълка... защо Яман каза на Оркун "Елма, излез, ела си вземи севгилито" ?? ... нерде ябълка, нерде гадже...  Confused

Лу Hug, справка първа серия (със субтитри) Joy Началните минути гледай...

Хелоу  Hug

# 683
  • Sofia, Bulgaria

Cry

Cry Cry

Shocked Sad

Cry  Rolling Eyes   Confused

newsm45 newsm45 newsm45

Нищо не чу, нищо!, дебелата му, заслепена от примитивна ориенталска ревност, тиква! Всичко, каквото после му се случи, му беше малко!!!  Naughty

Лу Hug не реви станА ми жал за теб   Simple Smile

# 684

Хелоу  Hug

rotfImbo rotfImbo

Ха такааа, прати ме в първи клас  Joy Joy Joy Hug  Hug

Ще питам Искра, тя скоро го мина пак... Искреее, кажи ми...  Praynig Hug Grinning Grinning Grinning Grinning

Съвсем първи епизод ли? или симетричния...  Grinning

# 685
  • Sofia, Bulgaria
ПП  Някой ще ми обясни ли каква е тази ябълка... защо Яман каза на Оркун "Елма, излез, ела си вземи севгилито" ?? ... нерде ябълка, нерде гадже...  Confused

Хелоу  Hug

rotfImbo rotfImbo

Ха така, прати ме в първи клас  Joy Joy Joy Hug  Hug

Ще питам Искра, тя скоро го мина пак... Искреее, кажи ми...  Praynig Hug Grinning Grinning Grinning Grinning

Съвсем първи епизод ли? или симетричния...  Grinning

Лу означава "разкрий се"  Grinning

# 686
  • Яко в Матрицата...
Лу, съвсем първия, Кенан Аби го каза пред бара, където пееше Аннето. Турска поговорка беше, ама не мога да я възпроизведа Laughing

# 687
  • Sofia, Bulgaria
Лу, съвсем първия, Кенан Аби го каза пред бара, където пееше Аннето. Турска поговорка беше, ама не мога да я възпроизведа Laughing

Ще го напиша на български по обясними причини  Flutter

Турска поговорка - ако каже ябълка означава разкрий се'
 а круша означава скрий се Simple Smile

# 688
  • Яко в Матрицата...

Ще го напиша на български по обясними причини  Flutter

Турска поговорка - ако каже ябълка означава разкрий се'
 а круша означава скрий се Simple Smile

Браво, Искре Hug, пиша ти 6  Party Joy

# 689

Хелоу  Hug

rotfImbo rotfImbo

Ха така, прати ме в първи клас  Joy Joy Joy Hug  Hug

Ще питам Искра, тя скоро го мина пак... Искреее, кажи ми...  Praynig Hug Grinning Grinning Grinning Grinning

Съвсем първи епизод ли? или симетричния...  Grinning

Лу,означава разкрий се мила  Grinning

Благодаря, Искре   Hug Hug Hug  Heart Eyes Heart Eyes

Хайдаааа  Rolling Eyes Rolling Eyes    Ваааййй, сега пък... те таз ябълка за нищо я нямат... за мерак, за далак... за тайна...  hahaha hahaha hahaha hahaha

Чекай сега, чичеци  bouquet bouquet bouquet

Crazy Crazy

и за преводачките на първи епизод със субтитри  Laughing Laughing  bouquet bouquet

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт