Априлски мами 2016 - Тема 2

• 31 583
  • 743
  •   1
Отговори
# 240
  • Стара Загора
За съжаление и ние днес имахме кървава жилка в акото и отново пуснахме ПКК, желязо и панел с храни за изследване на алергии. Днес единствено пих соево мляко.. вече 1 месец не съм вкусвала млечни продукти и яйца. Понеделник чакаме резултати и отново ни отложиха ваксините (не са ни били до сега)

# 241
Кепакабана, много ти е сладък бебока и има много коса Flutter И аз се каня да купя този жираф. Все още не хваща играчките съзнателно, аз му ги слагам в ръчичка. Вие хващате ли вече някакви неща?

Addicted, и аз това щях да питам. Ivan4e беше писала,че нейното бебче държи вече гризалка. Моето още нищо не може да държи.

# 242
Нашият мъж днес става на 3 месеца Heart Eyes Много бързо минаха!
Ще пробвам с компрес да махна топчето от ваксината. Но пък защо чак след около 2 месеца и половина се поду...

Криси, честита ви трета месечинка Simple Smile

# 243
Момичета, много ме плаши това давене в слюнка. Ако съм в стаята като се случи ок, ама ме е страх ако случайно ме няма и Борко се задави. Тогава какво правим. Защо така се получава?
Ох, да ви се оплача и за друго. Преди да навърши 2 месеца винаги като го слагахме в кошарката ревеше и не искаше да спи там. Но отскоро взе да му харесва и доста се успокои. Но днес му купихме активна гимнастика-музикална. Мъжът ми реши да я пробва. Ей, като ревна това дете, не можем да го успокоим. Явно се уплаши доста. Започна пак да реве като го слагаме в кошарата. Едва заспа, но се пробужда вече няколко пъти ревяйки. Ужас, как да оправим положението???

# 244
 Hug Hug

Последна редакция: чт, 21 юли 2016, 08:50 от ivan4e84

# 245

Гелчето за зъбки се казва дентинокс !Купувано е от чужбина ,но тук също го има ! Hug
[/quote] Hug
Моят сладур успява да хваща съзнателно леки неща-например закачила съм му със щипчица бибероната и виси на синджирче ,та постоянно я дърпа , успява да я откачи и я ползва за дрънкалка...С гумената чесалка за зъбки също се справя-тя е малка гумена Маша;мечока не успява да го улови все още!Друга щуротия е да си дърпа бодито и блузките   .. Hug Hug
При нас е голямо забавление в активната гимнастика..то са викове,то е смях..ето тази е: http://www.hippoland.net/fisher-price-muzikalna-aktivna-gimnastika-rainforest
препоръчвам я заслужава си паричките! Peace Peace

# 246
При Хазбун го водихме, да Joy
Декуто, вече втора седмица сме с кървави жилки и слуз. Не във всяко ако и не всеки ден, примерно през ден. Каква е връзката между кръвта в пелените и желязото ? Защото малкия има желязодефицит.
Днес ни изписват. Малкия още няма хубаво ако. Вчера имаше и малко кръв. Изобщоо...един ден му е долу-горе акото, на другия ден е кофти.

# 247
  • Стара Загора
Addicted,аз по принцип имам ниски стойности на хемоглобин и желязо и днес си пуснах кръвна картина, а на Мила резултатите ще са готови др седмица. Съмняваме се, че ще излезе, че има алергия към някои от храните. При нас за 1ви път имаше малко кръв (една нишка) и току що отново. На микробиологията миналия месец нямаше нищо сега се чудя да пуснем ли пак.. иначе няма температура и е жизнена

# 248
Аз до преди месец се наливах с прясно мляко, защото обожавам. Тогава нямаше нищо, а сега, когато не пия - има. Не мисля, че нашето хранене може да подразни тяхното коремче, все пак сучат от гърдите, не от корема Laughing
А кървавите жилки май са често срещани. При някои така и не се разбира от какво са. Но тук в болницата, изглежда, жилките не ги притесняват. Ама тук са много зле милите.
Наблюдавай я за температура, при нас се появи 2-3 дена след жилките. Но малкия беше много неспокоен през това време. Щом Мила е спокойна, не се притеснявай излишно (то е лесно да се каже, но няма как да не се притесняваш, съдя по себе си).  Сподели, когато излезнат резултатите - надявам се да няма нищо притеснително!

# 249
  • София
Моите бебета също все още не могат да държат играчки, е усъвършенстваха се да си вадят бибките и да ревът, те вадят аз подавам ту единя ту другия а аз посредата между двамата( ама май се подиграват с мен, забавно им е). В активната гимнастика( нашата не е музикална, взех по-евтина, че не знаех дали ще искат изобщо да си играят там) е играчките ядат здрав бой, а девойкат хем ги бие, хем им се смее, говори им нещо, кара се, голяма забава.

# 250
Адиктед радвам се за вас
И аз при Хазбун го водих и ми се накара как съм го облякла много  Stop
Момичета имам един въпрос, давам му капки за колики Абоколикен и Еспумизан, но абоколикена свършиха и реших да не му взимам повеч,но....
Преживя доста тежка нощ, будеше се на два часа ревеше, свисаше се и акото му пак стана зеленикаво  Cry Възможно ли е да е привикнал лъм Абоколикена,защото рой разгражда лактозата и млякото да го дразни?

# 251
И мен малко ме смъмри Хазбун. Мисля, че е женомразец, защото си говореше повече с таткото Crossing Arms  Laughing Извън кръга на шегата - много наши познати ни го препоръчаха, ние също останахме доволни, препоръчвам го!

# 252
Karina, явно се е стреснал, според мен му дайте време и не го насилвайте да седи в кошарката, за да не прави лоша асоциация . Пробвай го , когато е спокоен, но не на всяка цена. Щом веднъж е станало, пак ще стане.
kepakabana, лично мое мнение е, че е възможно. Поради тази причина аз не давах нищо на нашия (така и така не му и помагаха особено).
Имам въпрос. Вашите бебчета колко качиха през третия месец? Според кантара вкъщи, момчето ни е качило има-няма 400-500гр. за три седмици. Естествено, съм супер притеснена. Храни се на поискване, включително и нощем. Много често не иска да яде, понякога си мисля, че нее му стига кърмата, но в същото време, дори когато ми преливат гърдите, се случва да мрънка и да не иска да яде. Иначе има доста напишкани памперса и 2 наакани. Извинявам се за дългия пост, но това кърменето не е лесна работа. (Въздишка)

# 253
Адиктед, честита ви свобода  Grinning  bouquet

# 254
  • Стара Загора
addicted,стискам палци всичко да се нареди.Мога да си представя колко си притеснена  Hug.
Ние днес бяхме на консултация.Сложиха ни втората "порция" ваксини.Много плака милия,но да минава.Дано този път ги приеме по-добре.Иначе много е пораснал,качил е цели 1400г.и вече сме 7800г.и 64,5см.Добре е храни душата.

Общи условия

Активация на акаунт