Априлски мами 2016 - Тема 2

• 31 569
  • 743
  •   1
Отговори
# 225
Нашият не хваща с пръсти, ами със свити юмручета.много е сладък! Simple Smile
аз мисля, че при нас коремчето го боли още, защото в началото беше на два антибиотика. Аз затова съм и толкова мотивирана да кърмя. И затова ще поотложа ваксините малко.
Криси, честито! Ние вдругиден. Преди три месеца с теб "обменяхме" симптоми за раждане. Ех... Heart Eyes
Адиктед, как сте вие???

# 226
Утре ще искам да ни изписват. Чакам да му приключи антибиотика, иначе щях по-рано да си тръгна. Този вирус бил много гаден. Ама ние вече 8 дни сме тук, вече май не ака толкова рядко, но още има слуз и кървави жилки в акото. Според мен и те самите не знаят от какво са. Според едната докторка дори това не са кървави жилки, но според мен са. Аз ям само тестени работи, солети, сандвичи с шунка и лютеница, няма с какво да му подразня корема. Дано просто на раздразненото стомахче да му трябва повече време, за да се възстанови, а не да изскочи нещо друго. Ще отидем на преглед при гастроентеролог, да видим той какво ще каже.

# 227
Още малко значи Hug Лютеницата е доста доматена, но не мисля, че е от това. Той антибиотикът сега съвсем ще му раздразни коремчето, но кърмата всичко оправя. Възможно ли е да е някаква алергия? Или пък от вируса?

# 228
Антибиотикът му го вливат венозно, не мисля, че би раздразнил стомаха. И аз не мисля, че се дължи на моето хранене. По скоро ще е от вируса, защото съвпаднаха слузта, кървавите жилки и температурата. Факт е, че акото му вече е почти нормално, не мирише зловонно. Дано и другите гадории преминат от само себе си.
Нямаше 2 мес., когато пи антибиотик заради храчки, сополи и възможност да премине това чудо към белия дроб. Сега на 3 мес. пак антибиотик... Баси! Да знаете колко съм се възмущавала на майките, които тъпчат децата си с антибиотик за всяко нещо!!! На ти сега, адиктед! Laughing

Последна редакция: ср, 20 юли 2016, 17:51 от addicted2U

# 229
addicted2U, имам приятелка в Пловдив, която скоро ми похвали един лекар. Тя имаше подобни на твоите проблеми с малкия си син и доста лекари беше обиколила. Веднага като ми каже името му ще пиша на лични.
Относно хващането и малката не хваща съзнаетлно все още. Забелязвам я, че от няколко дни прави във въздуха това движение и си хваща и дърпа бодито. Не бързам аз за никъде...когато тогава. Simple Smile
Момичета по колко спят вашите бебчета? Моята гопожица е голяма поспалана. На 24 часа и се събират максимум 5-6 да будува. Не е ли малко? Супер спокойна е, хапва си всичко, хили се с глас, нооо толкова обича да спи, че чак не мога да повярвам. С Хариста си бяхме писали още докато бременеехме и аз и се оплаквах, че не я усещам всеки ден да рита. Още тогава предположихме, че ще е доста поспалива  Grinning Grinning Grinning

# 230
Ми да капнат малко кислородна вода върху кървавите жилки...то ако има кръв ще шупне...щом се съмняват.

# 231
Bridzit,  не се оплаквай Wink Има време..после може и да навакса.
 Тервел, от както се върнахме от морето и не може да се измаря. Тогава беше всеки ден с колата на различни плажове, морето и слънцето също го измаряха и той спеше много. Сега обаче, от 2-3 дни...на моменти е нетърпимо мрънкало. Играем си, унася се, заспива и след 15 мин се повтаря всичко. Както се смее и почва да вика, виждам че му е интересно да си слуша гласа, но понякога е "криво" викане. Коремчето пак го понаболява малко, но не са колики. Много обича да си вдига краката и да ги подпира на рамката на кошарата.
 Хваща "стабилно" от месец, но не много тежки неща, сега има едни рингове цветни, като ги хване и ги дърпа силно. Все се завива през глава, а дупето отвън. Дави се в плюнка, пъха пръсти, ръце,колкото може надълбоко в гърлото:) Яде, млякото прелива от устата, ама не- трябва да е на гърдата лепнат.  baby_neutral Онзи ден се "кара" нещо на баща си.....как сериозно го погледна и му кресна в лицето. Ние с баща му се спогледахме и се разхилихме, Тервел се ядоса още повече и взе и по мене да "вика".  hahaha Много бързо пак почна да расте, за 3 месеца всеки месец е имало период, в който да мрънкоти за няколко дни и после му минава.......Ей сега два часа ту заспива, ту се буди и се принудих да легна с лаптопа на спалнята и той до мен.....сега заспа, но да видим дали ще ми даде да замеся тестото за пицата Wink

# 232
Онзи ден се "кара" нещо на баща си.....как сериозно го погледна и му кресна в лицето. Ние с баща му се спогледахме и се разхилихме, Тервел се ядоса още повече и взе и по мене да "вика".  hahaha
hahaha
Бриджит,  bouquet

# 233
Bridzit не знаеш как ти завиждам  Grinning малкия през деня почти не спи, става в 9 и 30 и до 10 вечерта ме прави луда гъба - ако не е акал е супер крив и цял ден реве, дори да спи трябва да си до него, защото се пробужда и трябва да го полюшваш с количката иначе пак рев. Мирен не седи. Като е на шезлонга задължитено е закопчан,защото за 2 мин и се е изсулил. Аз го приспивам в количката в коша за новородено и като се събуди да яде краката му стърчат  Laughing абее ужас, радвай се на спокойно детенце

# 234
Зайчето навръх третия си месец реши да ми изкарва акъла. Текна му малко кръв от носа, звъня на педиатърката, после, както ме боли, бягам един км. по чехли с бебето. Накрая се оказа, че всичко е било, защото му е прекалено топло ooooh!

Вие колко градуса поддържате в детската стая? През деня се старая да са 27, но явно е прекалено.

# 235
Климатика го оставяме на 27. А малкия не се ли поти, когато му е топличко?

# 236
Аз отварям прозорците да става течение почти не ползвам климатик,  но когато е пуснат е на 23 градуса. Ортопеда ми каза, че момчетата трябва да са на 18 градуса, момичета на 22.Вечер си спи по боди без чаршав на отворен прозорец

# 237
Сега в жегите се поти най - много около устата, постоянно минавам с мокро памуче там и си личи, че се разхлажда. На други места не съм забелязала да се поти.
Ще се пробвам да намеря по - студена стая, май ще почвам да спестявам за климатик.  Crazy

# 238
А нашият ортопед пък каза Laughing че когато на нас ни е хладно, на бебетата им е добре. Ако го чуе някоя баба, горко му hahaha
Тук в болницата с Максим спим на едно легло. Гледам го сега, пак се е разпънал като крал - крака и ръце стърчат в страни. А майка му къде да легне!? Питаха ме защо не го слагам в кошарката, била много хубава. Ама то прилича на клетка това! Как ще си сложа бебето вътре!  Laughing

# 239
А нашият ортопед пък каза Laughing че когато на нас ни е хладно, на бебетата им е добре. Ако го чуе някоя баба, горко му hahaha
Тук в болницата с Максим спим на едно легло. Гледам го сега, пак се е разпънал като крал - крака и ръце стърчат в страни. А майка му къде да легне!? Питаха ме защо не го слагам в кошарката, била много хубава. Ама то прилича на клетка това! Как ще си сложа бебето вътре!  Laughing
Да не си го водила при Хазбун  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт