Априлски мами 2016 - Тема 2

• 31 607
  • 743
  •   1
Отговори
# 495

loveza  и ние днес за първи път опитахме сокче от ябълка-1лъжичка!Как  лакомо се облизваше и искаше още хахах Shocked Shocked
Аз виждам определено ефект от гелчето дентинокс ,не мисля че е проблем лидокаина ...направено е за деца и дозата е премерена,а и нали идеята е да успокои болката от никненето на зъбките....
Аз две  вечери му давах  сироп Сиафен и си спеше спокоен!Снощи нищо не дадох пак си спа!различно е!Явно болките са на приливи и отливи!Има дни в които цял ден си гука и се смее и е толкова доволен и щастлив...,а има и такива в които е невъзможен-рев,кривене,търкани на венците,плач на сън,.....А гелчето го ползвам 2-3 пъти на ден ,въпреки че го дават при нужда на 20мин!С баткото също съм го ползвала и не съм имала проблеми! :hu
Момичета, забелязвате ли някаква промяна в цветът на очичките на бебенцата си?Нашите все още са си сиво сини ,но сме си изцяло на кърма!Чувала съм ,че цветът се променя когато спре да се кърми детето!!!дали има нещо вярно?

# 496
По въпроса на Криси,на мен като се замисля странни суми постъпват по сметката ми,и още не мога да им хвана спатиите..   

# 497
И на кърма и на AM,до втората годинка може да има промени   

# 498
На мъжът ми очите са се променили на пак на 18. Тервел е изцяло на кърма, но вече за 3ти път ми се сменят очите и отдавна ги избистри.
Лидокаинът е в бебешки дози, но предпочитам да ползвам билки пред химия, няма да оставя детето да се мъчи, ако няма ефект от едното ще пробвам с другото. Но предпочитам колкото е възможно да сведа химията до минимум.

# 499
Майчинството за август септември ли го превеждат?
Да от първо до десето число,правят преводите.
Аз съм в чуденка оставащите дни от юли месец.а,кога ще изплатят?

Утре ще имам превод аз Simple Smile

# 500
  • София

Момичета, забелязвате ли някаква промяна в цветът на очичките на бебенцата си?Нашите все още са си сиво сини ,но сме си изцяло на кърма!Чувала съм ,че цветът се променя когато спре да се кърми детето!!!дали има нещо вярно?

И на мен така ми казват... И аз много любопитствам за очите Simple Smile. Нашите пък са сиво -зелени, тъмни едни такива са, но не са били сини, не са и кафяви. Та се чудя и аз Simple Smile Защото и двамата с таткото сме с кафяви, ама има много баби-дядовци с такива странни и по-светли очи Simple Smile
За майчинските - и аз си чакам още и губя търпение  Laughing Казвате, до 10ти ги изплащат? Чух онзи ден за 5ти да казва някои, но и аз незнаех! Тези дни трябва да е значи?

# 501
На дъщеря ми очите са си кафяви от самото начало. Предполагам, че няма да си сменят цвета. Ще са като моите. Синът ми беше със сиво-сини, после известно време със сини. В крайна сметка станаха зелени като на баща му. На кърма е бил само 3м и явно това не е фактор Peace

# 502
От къде разбирате,кога ще имате превод? С някакъв персонален пин ли ?   

# 503
Цветна палитра, ти от кой град беше, че не мога да се сетя.

# 504
Хариста, кръщенето ще е в града и предполагам няма да ни отнеме повече от 15-20 мин да се придвижим. А таткото не иска да я взимаме, защото мисли, че ще е стрес за нея. Освен това от няколко дена сме с нов проблем с кърменето...суче само като съм права и се движа, ако съм седнала се почва рев, дърпане  ooooh! при разходките е същата работа и вече спрях да я кърмя навън.

Снощи беше кошмарна вечер, беше страшно горещо и Викито се събужда на час и половина да яде  #Crazy почти не сме спали.
Относно очите нашите бяха много мътни в началото и не се разбираше какви са, после станаха тъмно сиво синкави, после кафеникави, сега има някакви зелени отенъци  Laughing нищо не се знае. И двамата сме с кафяви но баби и дядовци имаме със зелени, сини и пъстри.
Започвам и аз да се замислям за някакво гелче. Педиатърката предния път ни каза, че ни било рано за зъбки и гелче да съм мажела преди да избие зъбчето, но не виждам как ще изкараме иначе с тези ръчички  Rolling Eyes

# 505
  • Стара Загора
Нашите очички се поизбистриха, но стават все по-светли. Ще има сини очи като баща си  Heart Eyes
Вчера Мила беше спала 3ч за целия ден и вечерта като се прибрахме един рев едно чудо.. След няколко опита за приспиване най-накрая заспа и се събуди 00:30 да яде и после в 4 и нещо.

Вчера бяхме на гастроентеролог, изписа ни витамини и фолиева киселина. Каза да започна захранване на 4мес и 2 седмици с картофено пюре и плодово, но аз искам да навърши пълни 5 месеца и тогава да започна със захранването  newsm78
Бихте ли препоръчали някоя книга или информация в интернет за захранването и примерни схеми за невежа като мен Wink

# 506
Здравейте! Аз отдавна не съм писала,но ви чета. ''Сверявам си часовника'' и като гледам, общо взето едни и същи неща ни се случват. Ние снощи изкарахме доста тежко вечерта. За пореден път се убеждавам, че не трябва да слушам приказки ,като: ''абе хапни малко,то нищо няма да стане'', ''какво ще стане от две лъжичка грах?!'' и т.н И това думи от раждали и кърмили жени. Дъщеря ми и най-тежките си колики не е изкарвала така. И то защото си позволих да хапна ориз със зеленчуци и да не отделя граха.
Темата за цветът на очите и мен ме вълнува.Ние и двамата сме с кафеви,а на малката са сиви. На баща ми са такива и много ще се радвам,ако нейните си останат така,но ме съмнява. Иначе и нас ни мъчат венците. Бяхме на лекар и ни каза,че този месец ще имаме зъбче,което много ме изненада,а на въпроса ми не е ли рано отговори,че е виждал бебета със  зъби да се раждат и такива,които на годинка още нямат.

# 507
Зъбките на беба растат прогресивно, вече доста ясно се виждат, даже са леко криви Simple Smile Сокче давам като започнах с 1 мл. 2 пъти дневно. Вече сме на общо 25 мл. на ден. Нещо му се мръщи, но като ивзема шишето и го търси Simple Smile Вчера умрях от смях-като я поливах с душа в банята и протягаше ръка да хване водата.... Голямо забавление падна  Mr. Green

# 508
Деси,  рядко ли е акото на Мила? Моя ака по 2-3 пъти на ден, но е много рядко.
От вчера има нов номер - от гръб се обръща по корем, после пак по гръб и така продължава. За минутка е претърколил спалнята, много е забавен. Цяла сутрин само това прави hahaha Мисля да вземам един килим и да го оставям там да лази, защото спалнята му е тясна вече. Излязох за малко от стаята и като се върнах вече беше на края на спалнята.

# 509
  • Стара Загора
Деси,  рядко ли е акото на Мила? Моя ака по 2-3 пъти на ден, но е много рядко.

Ами не са много рядки, но не са и кашави. Мисля, че е нормална консистенция. Вчера гастрото каза да си ям всичко и днес ще хапна малко козе сирене и ще въвеждам малко по малко пак млечни и яйца. Каза да следя за слуз, кръв и воднисти изпражнения, цветът не бил от значение.

Общи условия

Активация на акаунт