loveza и ние днес за първи път опитахме сокче от ябълка-1лъжичка!Как лакомо се облизваше и искаше още хахах
Аз виждам определено ефект от гелчето дентинокс ,не мисля че е проблем лидокаина ...направено е за деца и дозата е премерена,а и нали идеята е да успокои болката от никненето на зъбките....
Аз две вечери му давах сироп Сиафен и си спеше спокоен!Снощи нищо не дадох пак си спа!различно е!Явно болките са на приливи и отливи!Има дни в които цял ден си гука и се смее и е толкова доволен и щастлив...,а има и такива в които е невъзможен-рев,кривене,търкани на венците,плач на сън,.....А гелчето го ползвам 2-3 пъти на ден ,въпреки че го дават при нужда на 20мин!С баткото също съм го ползвала и не съм имала проблеми! :hu
Момичета, забелязвате ли някаква промяна в цветът на очичките на бебенцата си?Нашите все още са си сиво сини ,но сме си изцяло на кърма!Чувала съм ,че цветът се променя когато спре да се кърми детето!!!дали има нещо вярно?
при разходките е същата работа и вече спрях да я кърмя навън.
почти не сме спали.
Мисля да вземам един килим и да го оставям там да лази, защото спалнята му е тясна вече. Излязох за малко от стаята и като се върнах вече беше на края на спалнята.