Априлски мами 2016 - Тема 2

• 31 547
  • 743
  •   1
Отговори
# 135
Addicted, при нас спи. И на мен не ми пречат нощните кърмения поради тази причина. Той понякога дори не се буди и го кърмя в съня му, когато усетя , че ще се събужда.
За мен е перфектен вариант да спи при нас. Повече сън за всички  Grinning Hug

# 136
  • Варна
О това с телевизора и аз го правя без грам угризение, не мисля, че ще и стане нещо като се заглежда в него. Баткото да не да му е станало нещо  Simple Smile
Виж за телефони, таблети и компютри съм на друго мнение  Naughty

# 137
Сигурно ви е голяма спалнята. Нашия татко спи на дивана, че малко ни пречи Grinning Сега докато съм в болницата е завзел спалнята - толкова му било удобно, че чак кръста го заболял. Отвикнал е човека на удобство hahaha Много ни е мил таткото. Не стига че спи на дивана, ами още и секс не сме правили. Гадно му е, че са ме рязали, не иска да вижда белега. Ами как ще ме докосва тогава! Освен да не се докосваме Laughing А на мен ми е супер гадно, че не мога да се епилирам там - твърде чувствително е мястото. Даже докато се бръсна, пак е гадно.

# 138
Отмина температурата!Сънливичък е днес но поне е спокоен! PeaceПродължаваме си по старо му само на кърма и това си е!Нямам намерение да я слушам тази изветрялата ! Peace Peace
нашият татко също е извън покоите ни хахахах и той спи на дивана в хола  Crazy Crazy
Много хърка не може да спи бебока!

# 139
Addicted, стискай зъби, всичко ще е наред и ще се приберете с малкия сладур. За жалост за пореден път се убеждавам, че за да ти обърнат внимание и най-вече да бъдат мили с теб трябва да си платиш  Sad
Иначе за спането, ние се приспиваме или в количката, или в кошарата (тя ни е с люлеещ механизъм) - бибата е почти задължителна при всяко заспиване, понякога само докато я засмуче и заспива, но без нея не иска.. Не знам дали е добре, но другия вариант е ръката, а много се притеснявам да не би да свикне да си смуче пръстта и като порасне да не мога да я отуча  newsm78 baby_neutral
Още тази вечер ще кажа на нашия татко хич да не се оплаква, защото до сега си спим на спалнята само двамата, а бебка в кошарата до нас...като ви чета, явно много сме го отпуснали нашия татко  Joy

# 140
  • Варна
Хич не я мисли бибата, голям помагач е, като дойде време ще я изхвърлиш, ама пръстето не можеш да вземеш  Wink Аз така се боря с това пръстче в последно време, много си го хареса, все бутам бибата а тя плюе и лапа палеца  ooooh!

# 141
  • София
Хич не я мисли бибата, голям помагач е, като дойде време ще я изхвърлиш, ама пръстето не можеш да вземеш  Wink Аз така се боря с това пръстче в последно време, много си го хареса, все бутам бибата а тя плюе и лапа палеца  ooooh!
И при на с борбата е изгубена сякаш Flutter

Адиктед, 1ва АГ София. Но мога да кажа, че тези неща се случват във всички държавни Бг болници, за съжаление... Има и добри хора, но са рядкост...

# 142
  • Стара Загора
Мила заспива на гърда и понякога се налага друсане на ръце, но сама е заспивала 5 пътиза 3 месеца.. Изобщо не иска вече да яде легнала (освен през нощта) и яде единствено ако съм права и се разхождам из стаята, ако седна веднага почва да мрънка, а мама я боли кръста  Laughing
Понякога я оставяме да спи при нас на спалнята на обед или рано сутринта към 6ч, когато мноого ни се спи и не искаме да рискуваме да се събуди.

# 143
Моят Стани си заспива сам!Много рядко ако му докривне нещо иска да  го люшна на ръце!В люлката стои но повечето си време прекарва в активната гимнастика!Много му е забавно и се смее с глас!И вечер изкъпваме се,нахранваме се и си го оставям сам в кошарката да си заспива ,а понякога е заспал още докато се храни! PeaceНо пък излезнем ли на вън всичко се преобръща!Не иска в количката..трябва да се носим...Варианта е да заспи на ръце и да го пъхна в количката!Иска да е седнал ,а не легнал...е как да стане все пак е на 3м?Повдигам му количката малко да гледа ..уж е от тези летните откритите ..не е на пълно легнало положение...но не иска!С баткото преживях същият ужас...никъде не можех да мръдна само около блока!Започна да стои в количката ,когато започна да стои седнал.. Hug Joy

# 144
  • Стара Загора
Момичета,моето момче от няколко дни започна така втренчено да ни гледа като се храним,че чак неудобно ми става  #Crazy.Сякаш с очи ще се наяде,вашите бебчета как са?Гледат ли ви докато се храните?

# 145
Момичета,моето момче от няколко дни започна така втренчено да ни гледа като се храним,че чак неудобно ми става  #Crazy.Сякаш с очи ще се наяде,вашите бебчета как са?Гледат ли ви докато се храните?

Това било един от признаците, че е време за захранване, така четох.
Иначе на мен не ми се е случвало да ям докато е буден Grinning

# 146
Сега като споменаваш...и мен ме е заглеждал докато ям.
А моя се поти много когато се развълнува - главичката му става мокра. При вас така ли е?

# 147
Ами моята госпожица понеже е с голяма коса, си се изпотява с повод и без повод  Mr. Green

# 148
Моето зайче след 3 дена става на 3 месеца. Няма да коментирам много, по - скоро ще следя. Много обича да му пея, при все че, имам  ужасен глас.
Кърмата ми започва да спира, дано издържа до 6 месец, за да мине по - късно на адаптирано мляко.

# 149
Сега като споменаваш...и мен ме е заглеждал докато ям.
А моя се поти много когато се развълнува - главичката му става мокра. При вас така ли е?

Да, главичката му все е мокра  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт