Няма радост по-голяма, ЮЛЧЕ да се гушка в мама

• 61 438
  • 695
  •   1
Отговори
# 555
Meri, по 30 мин. кърмя. Понякога и по-малко.
За лохиите, все още се чистя по-малко вече 28 ден. Конци май нямам вече. Там, където ми беше епизиотомията ми малко надуто, но нямам дискомфорт.
Мери и Малката, да се оправяте бързо.
На моята бебка и излязоха пъпчици по лицето. Има ли и друго бебче с пъпчици по лицето?

# 556
Meri, по 30 мин. кърмя. Понякога и по-малко.
За лохиите, все още се чистя по-малко вече 28 ден. Конци май нямам вече. Там, където ми беше епизиотомията ми малко надуто, но нямам дискомфорт.
Мери и Малката, да се оправяте бързо.
На моята бебка и излязоха пъпчици по лицето. Има ли и друго бебче с пъпчици по лицето?

Моето. Понякога го мажа с Бепантен - така каза педиатърката, но тя още в началото ме предупреди, че ще му се появяват. Иначе днес неонатоложката като ги видя каза, че е нормално, че бебчо се чисти от всичко, което е преминало в него от мен и каза да не го мажа с нищо.

# 557

Не ги мажи с нищо те ще си преминат сами така ми препоръча моята педиатърка каза че бебчето се чисти както е написала и  Уважение 😊

# 558
Имам въпрос към тези, които дават Абоколикен. В аптеката ми обясниха, но ми се губи. Смесвам ги с кърма и изчаквам 15 мин преди да ги дам или ги давам и изчаквам 15 мин преди да я нахраня?

# 559
За това пък се боря с хемороиди и инфекция на пикочните пътища. Ужасно е човек не може да отиде до тоалетна изобщо.

Как се справяш с инфекцията и при мен се получи но нямам време да отида на лекар.
Дадоха ми една еднократна доза антибиотик на прахче (в.чужбина съм и незнам дали в България го има същото). Изпих го, но подобрението е много леко. Скоро съм пак на лекар и ще видим какво ще кажат.

# 560
Благодаря, момичета! И при нас пъпчиците едни изчезват, други се появяват.
Девойче, аз давам Абоколикен, но нищо не съм чакала. Не са ми казвали да чакам, а в упътването пише преди хранене, но колко... не пише. Аз давам и после кърмя.
Доволна ли си от Абоколикен?

# 561
Тази нощ дадох за пръв път, след това заспа, а преди товс беше доста неспокойна. Сега сутринта пък й дадох и след това почти не иска да яде, а директно откърти, което не ми се е случвало... странна работа. Все още не мога да определя дали съм доволна.

# 562
Ние от Биоамика минахме на Инфакол. Според мен Биоамиката не действаше, Инфакола май по-действа. Моят мисли, че е обратното. Много е гадно, че не могат да си кажат какво им е Sad Успешен ден от мен Simple Smile

# 563
За това пък се боря с хемороиди и инфекция на пикочните пътища. Ужасно е човек не може да отиде до тоалетна изобщо.

Как се справяш с инфекцията и при мен се получи но нямам време да отида на лекар.
Дадоха ми една еднократна доза антибиотик на прахче (в.чужбина съм и незнам дали в България го има същото). Изпих го, но подобрението е много леко. Скоро съм пак на лекар и ще видим какво ще кажат.
И аз бях с уринарна инфекция и също пих еднократна доза прахче, след три дена трябваше да повторя пак дозата. Помогна ми, то беше голямо чудо ходенето до тоалетна.

# 564
При мен след катетъра имаше болка и парене при пишкане. Пих 10 дена по 3 на ден прахчета уринал и ми мина. Съвместим е с кърменето.
Моето бебе също е с пъпчици. Не мажа с нищо.
И да добавя тук, че да не пила нов пост - бебето беше на плаж на 35 ден, лохиите при мен свършиха около седмица преди това. Иначе след първото секцио ми бяха 40 дни, много обилно и ми дойде след 5 месеца цикъла. Сега по-кратки и много по-слаби лохии. Може би не е въпрос колко е изчистено, но не знам какво е, докторът си е един и същ.
А нали знаете, че в периода между спиране на лохиите и преди първата менструация може да се забременее, та който не иска породени дечица, пазете се Grinning

Последна редакция: вт, 09 авг 2016, 11:45 от Elena2016

# 565
Да ви попитам акитата на вашите бебета какви са?и по колко пъти акат?ние сме само на кърма и е доста рядко нз дали е нормално,днес сме  при пидиатърката,но да попитам и вас.

# 566
Аз Абоколикен го смесвам с АМ и го давам веднага не изчаквам. Но май нямаме особен ефект от него, давах преди и инфакол, номи се запече от него. Сега вече незнам какво да я правя, то е едно превиване, ръмжене и скимтене много е жална милата. Къркори и коремчето, напъва се да пръцне, но неможе или  не изкарва всичките газове. А от цялото това напъване повръща. И при вас ли е така?

# 567
Ами моето последните два дни ака още по-рядко от преди, но според мен е нещо от мен, защото и аз съм така. Не мога да установя от какво, ама дано мине скоро. Иначе е само на кърма и още от началото си ака рядко и в жълто-оранжево, мисля това в нормално.

# 568
Да ви попитам акитата на вашите бебета какви са?и по колко пъти акат?ние сме само на кърма и е доста рядко нз дали е нормално,днес сме  при пидиатърката,но да попитам и вас.
Много рядко и жълто-само на кърма е. Ака около 2 пъти на ден и 1-2 пъти вечер.

# 569
Merilin,devoicheto успокоих се и при нас е така  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт