Къната, билките и всичко останало - Тема 10

• 83 165
  • 753
  •   1
Отговори
# 285
  • В полите на Пирин планина
Не се оставят да оксидират билковите бои. Коментираме за нашите си смески с къна+други добавки.  Peace

# 286
Днес си купих натурална кьна от ЗОЯ матазин. Скоро ще я пробвам и се надявам да даде хубавия махагонов цвят от старата естествена къна, която знам от преди години Simple Smile

# 287
  • Пловдив
Здравейте, (ще попитам в няколко теми) искам да започна вечер да си сплитам косата, за да може на другия ден да имам поне някакви вълни. Затова си търся нещо подходящо, с което да я навлажнявам леко, ако е само вода не мисля, че ще има много голям ефект, а и ще почне много бързо да се омазнява, а аз имам определено виждане колко често трябва да се мие косата и смятам, че два пъти са максимума (това си е лично мое мнение Simple Smile.)

# 288
  • Бургас
На прима виста - розова вода.

# 289
С бира  Wink

# 290
  • Пловдив

От бирата няма ли да мирише?

# 291
И аз това се чудя, но едно време колежка си правеше прическата с бира и ролки, и много добре и се получаваше.
Може би ако се поразреди, няма да мирише  толкова.
Или пък вода със захар.

Последна редакция: пн, 12 сеп 2016, 17:57 от Lemy

# 292
  • В полите на Пирин планина
Аз бих предложила някакъв фиксатор за къдрици.  Peace

# 293
Здравейте, (ще попитам в няколко теми) искам да започна вечер да си сплитам косата, за да може на другия ден да имам поне някакви вълни. Затова си търся нещо подходящо, с което да я навлажнявам леко, ако е само вода не мисля, че ще има много голям ефект, а и ще почне много бързо да се омазнява, а аз имам определено виждане колко често трябва да се мие косата и смятам, че два пъти са максимума (това си е лично мое мнение Simple Smile.)

Защо смяташ, че ще се омазнява по-бързо?

# 294
  • София
За къдриците вместо сплитане ти препоръчвам подобни ролки:
https://www.aliexpress.com/item/DIY-55cm-26Pcs-set-Automatic-Ple … 8eb2-9bb085b031e7

клипче:
https://www.youtube.com/watch?v=H2qrsNBqiIk

В алиекспрес има най-различни комплекти, евтини и скъпи. Ако косата ти е дълга, ще ти трябват поне с 55 см дължина. Получават се хубави и трайни къдрици, аз съм много доволна.

За фиксиране съм си поръчала този стилизант, но още не пристигнал и нямам отзиви:
https://www.amazon.co.uk/Tigi-Bed-Head-Small-Talk/dp/B00JJO05CG/ … AV84FG5FMPQRSAY65

# 295
А пък аз си станах кажи речи черна, с кестенявата боя. Изчезна ми хубавият меден отенък, кестенявата дава по-рижав нюанс, както съм и чела.
Скрит текст:
Не съм слагала маска, та за това се е поразхвърчала малко.

# 296
  • Пловдив
Carmela с тези ролки наистина стават страхотни къдрици, но аз се насочих към сплитането, защото не ми е удобно да спя с тях. Благодаря много за отговорите  bouquet ще пробвам да видим кое ще е най-добрия вариант

# 297
  • Бургас
Аз отитах няколко пъти с термични ролки, но не ми държи заради къната, за минути се изправя.Единствено с ретро преса става, но сега с идеята за бира, може и да опитам  Rolling Eyes

# 298
Леми, много ти е хубава косата и без маска, но наистина явно кестенявото става тъмно.
*Padme*  , аз имам ролките, които Carmela Biscuit е показала и наистина стават хубави къдрици, а и не е нужна топлина, което е плюс за косата.Има ги в разни магазини за стоки на ниски цени.
Carmela Biscuit, лилавата топка няма фиксация и може да не ти свърши работа за това, дано ти хареса, капризен продукт е.

Аз се чудя, дали да не си спретна един глос, нямам много нужда, но за блясък и леко подновяване.Направих си и шишенце за боядисване на корени Simple Smile)), много ще ми е интересно дали ще се получи по-лесно с него.

# 299
  • Sofia, Bulgaria
*Padme* аз преди време, като си правех вълни, вечер преди да си легна, мокрех с розова вода и навивам на кокче/та косата и ставаше супер. На мен розовата вода ми се отразява супер на косата, прави я мека и много блестяща, ама рядко я ползвам, защото не ми допада особено много аромата. А и прическата с нея ми държеше що годе добре, предвид, че на моята коса нищо не стои повече от 1-2 макс.
Имам същите ролки, които е показала Carmela, но изобщо не успях да се справя с изтеглянето на косата в тях (а сега съм и с къса коса та така си ми седят)

Общи условия

Активация на акаунт