Къната, билките и всичко останало - Тема 10

• 83 170
  • 753
  •   1
Отговори
# 660
Аз от постове тук останах с впечатление /което пак се потвърждава/, че Сахарата по се харесва и затова ще я вземам /поръчвам онлайн/.
Ще споделя мнение после. Peace

# 661
  • гр.Видин
Аз не забелязах разлики между двете къни. И аз я взех заради постове тук.  Малко е прехвалена Сахара.

# 662
Да попитам нещо: измина месец от последното ми къносване. В момента, косата ми е в окаяно състояние...Мазни корени и безумно сухи крайчета:( Просто, вече не знам какво да правя за тази коса. Маслените маски не помагат...Опашката ми се различава много по цвят от корените и 5 см след тях. В корена косата ми е лъскава и жизнена, но опашката ми е като слама и супер обезцветена. Търся съвет от вас, какво да предприема...Дали да направя глос?

# 663
Моята коса не се разбра добре с къната  и се върнах към боите.

# 664
  • София

Какво не ти хареса на къната?

# 665
Ани, купи си хубава хидратираща маска. При мен също действа изсушаващо къната, но като я отмивам и слагам по- тежка хидратираща маска и положението се оправя на секундата.

# 666
  • София
Къносах се вчера. Тотално пренебрегнах всичките си трикове против изсушаване, като забъркване на къната с мляко и намазване на косата с масло преди къносване, сложих само най-тежката хидратираща маска, която намерих вкъщи и я минах с терапевтична преса. Резултата ми харесва, няма пресушаване, косата е мека и лъскава, въпреки че си легнах с леко мокра коса.

# 667
Ани, имам радикално предложение - отрежи сухите краища. Simple Smile

# 668
Zigizagi, преди три месеца отрязах доста, скъсиха косата над раменете. Сега израстна и ми е жал, още да отрежа:(
Мери, ти каква хидратираща маска ползваш? Изобщо, бихте ли ми препоръчали супер хидратираща маска? Ползвам на Орофлуидо, също така мажа с мед и алое Вера гел и пак не помага...

# 669
  • София
Zigizagi, преди три месеца отрязах доста, скъсиха косата над раменете. Сега израстна и ми е жал, още да отрежа:(
Мери, ти каква хидратираща маска ползваш? Изобщо, бихте ли ми препоръчали супер хидратираща маска? Ползвам на Орофлуидо, също така мажа с мед и алое Вера гел и пак не помага...

Ето тази използвах вчера:
https://www.zlatnaribka.com/kerastase/nutritive--dalboko-podhran … squintense-200-ml

Обикновено след къна използвам тази:
http://www.arlen.bg/product/2823/maska-za-suha-i-iztoshtena-kosa … masque-200ml.html

А тази ми е любима и я използвам непрекъснато.
https://www.zlatnaribka.com/macadamia-natural-oil/maski-za-iztos … eep-repair-250-ml

# 670
Благодаря, Nad:)

# 671

Неравномерния цвят, липсата на лъскавина, бързото отмиване на цвета и как да кажа придобива един такъв вехт цвят, незнам от къната ли или от сезона, но такъв косопад никога не съм имала.
Другото, което ме отказа е часовете, които трябва да се седи и допълнителните грижи, поради изсушаването.
Откъм време и резултат не ми е ок.

# 672
  • София

Неравномерния цвят, липсата на лъскавина, бързото отмиване на цвета и как да кажа придобива един такъв вехт цвят, незнам от къната ли или от сезона, но такъв косопад никога не съм имала.
Другото, което ме отказа е часовете, които трябва да се седи и допълнителните грижи, поради изсушаването.
Откъм време и резултат не ми е ок.

Каква къна използва? Неравномерно и бързо имиващо се ми беше само първите 2-3 пъти, сега се къносвам на 1-2 месеца, само и единствено заради корените, цвета по дължините, не мърда.

# 673
  • София
Е, когато има бели коси винаги е неравномерно с къна, просто на бялото не дава цвета, който е на косата с цвят. Няма как.

# 674
  • София
Е, когато има бели коси винаги е неравномерно с къна, просто на бялото не дава цвета, който е на косата с цвят. Няма как.

Аз имам доста бели коси, цвета не става неравномерен а на по-светли кичури, което е търсен ефект при мен Simple Smile)))  за мен неравномерен е различен в  корена и дължините.

Последна редакция: нд, 29 яну 2017, 21:57 от nad_tab

Общи условия

Активация на акаунт