Къната, билките и всичко останало - Тема 10

• 83 218
  • 753
  •   1
Отговори
# 645
Къната Сахара е с качество за рисунки по кожа и става за вежди. При последното къносване /с Тричуп/ и на мен ми дойде идеята да си намажа веждите. Стоях само 1/2 час, тъй като те са редки и ме беше страх да не си боядисам кожата, и да приличам на индианец.

# 646
Аз приключих с Хенафокс и мисля да пробвам така хвалената Сахара. Жалко обаче, че трябва да я поръчвам онлайн. Confused
Мисля да я пробвам директно с комбинация с индиго, за кестеняв цвят. Някой с отзиви от тази комбинация с тази боя?
Пак се връщах назад да чета, че със Сахарата цвета става по-наситен и траен. Simple Smile

# 647
  • София
На мен ми беше интересна тази "статия"
http://blog.ekomama.net/2012/12/07/experimenti-kyna/

И сега чуденката ми е, откъде индийска къна освен тази на Хена Фокс, иска ми се да пробвам и друга  newsm78

Сахарата ми идва прекалено червена.

# 648
# 649
Тричуп къната е със същото качество като Сахара. Минах на нея, защото не се налага да я поръчвам онлайн, а я купувам от реален магазин.

# 650
  • Бургас
Тричуп последната партида, която поръчах  беше с по-висока цена, а  и ми се стори, че е по-малко от преди и по-малко от Хена фокс, а уж са по 100 гр. и двете.

Нещо съм изпуснала, какъв е проблема с Хена фокс?  Аз мислех пак да минавам на нея.

# 651
  • София
Тричуп последната партида, която поръчах  беше с по-висока цена, а  и ми се стори, че е по-малко от преди и по-малко от Хена фокс, а уж са по 100 гр. и двете.

Нещо съм изпуснала, какъв е проблема с Хена фокс?  Аз мислех пак да минавам на нея.

Аз нямам проблем с Хена фокс, харесва ми, но никога не съм пробвала друга...

# 652
  • София
Аз проблем  с хена нямам, стига да има наличности, пробвах един път тричуп и доволно се върнах на хената, почти няма разлика, но за мен  тричуп е с по-слаб червеникав отенък, пък на моята коса и без друго само отенък има.

# 653
  • Бургас
Ами аз поради една липсата на Хена фокс, минах на Тричуп, но според моите наблюдения тя иска повече време за оксидация, възможно е затова цвета да е бил по-слаб  newsm78

# 654
  • София
беше си добре оксидирала, все едно де, разликата не се забелязваше чак толкова, просто си се върнах на хената. Дже се запасихза всеки случай с няколко пакетчета последно и така. Ако някой ден вземат, че наистина пуснат култиватор ли какви бяха там, пак ще си правя експерименти, до тогава - с хената. Wink

# 655
Хената май се оправиха с наличността, но още не съм пробвала новата партида. Ако е по-тъмна, ще мина да я "благославям" тук  Sunglasses

# 656
Аз откакто пробвах Сахара и съвсем забравих за Хана Фокс, Сахара-та ми е и по-трайна и с по-наситен цвят, супер доволна съм, вече не правя освежаване на цвета с глос, защото цвета не губи яркост.Но не съм смесвала с индиго и нямам представа дали ще е по-добре.

# 657
  • София
Аз откакто пробвах Сахара и съвсем забравих за Хана Фокс, Сахара-та ми е и по-трайна и с по-наситен цвят, супер доволна съм, вече не правя освежаване на цвета с глос, защото цвета не губи яркост.Но не съм смесвала с индиго и нямам представа дали ще е по-добре.

Оставам си с Хенафокс, на прибиране си купих 2бр. от един попътен магазин... Сахарата я има само он-лайн, нали?

# 658
  • При децата ми

Точно така е. Абсолютно подкрепям! В пъти повече ми харесва "Сахара Тазарин" от билковите бои на "Хена Фокс". Не бих се върнала към тях, докато я има тази къна.

# 659
Извинавам се, написала съм "Хана Фокс" вместо "Хена Фокс"  Embarassed
Над, само онлайн се продава "Сахара Тазарин".

Общи условия

Активация на акаунт