ИЗМЕННИК НА РОДИНАТА /Vatan Haini/ - нов сериал с Халит Ергенч и Бергюзар Корел

• 92 479
  • 736
  •   1
Отговори
# 495

Аз нямам търпение вече за новини около нашия сериал.

От една страна не ми се иска август да свършва, защото е по-лек и отпускарски, но пък от друга страна всеки нов ден ни приближава до началото на снимките /според първоначалните планове/, а това означава и шанс за повече новини и снимки.

Сериалът ще бъде по Канал Д. Няма как да е друго. Договорът е сключен с него.

Между другото нашите продуценти подготвят още един сериал, но младежки. Там са само нови имена и свежи лица.

Силно се надявам да няма неприятни изненади. Но засега, от това, което излиза съм повече оптимист, че се работи по проекта.

# 496

Елен, моря те да ми изпратиш на лични новите снимки. Тук, в темата, ми излизат "хиксчета" и не мога да ги видя.

Много, много се радвам на новините за подготовката за сериала, което твърдо показва, че ще има сериал. Лош, добър, важното е, че ще играят, че ще ги гледаме.

Серенай я харесвам. Хубава, млада и талантлива. И умна. За Нешат няма да коментирам. Човек-бунтар. Малко ме дразни с начина си на живот. Особено след прекараното заболяване. 

# 497

"На наше място" / "На мястото на двама ни", буквално/

Любовна история.

Героинята на Серенай се казва Чичек. Израства в малко селце. Животът й е монотонен и скучен. Срещата с учителя по литература Доган разтърсва съществуването й из основи. Любовта, която пламва в сърцето й , я изправя пред въпроси, чиито отговори са непосилно тежки за крехките й рамене. Чичек трябва да се сблъска с много истини за живота. В същото време първата любов е изпитание и за Доган. Един филм за семейството, приятелството, тайните, обичта и надеждата. За любовта, която ще излекува две сърца.

Харесвам ги и двамата Peace сценарият е романтичен, интересен ще е филма Hug

# 498
  Серенай я харесвам. Хубава, млада и талантлива. И умна. За Нешат няма да коментирам. Човек-бунтар. Малко ме дразни с начина си на живот. Особено след прекараното заболяване.  
+1

# 499

За автора на музиката още нищо не се е чуло.

Видях, че продуцентите работят с Aytekin Ataş.

Да видим дали той ще бъде композиторът.

Той е писал музиката на ВВ.

# 500

Благодаря на Лени за фотките! Тоз Халит се е превърнал в юноша! Много ми харесва така, много! Че беше станал понабитичък. А бе, страхотни са ми и двамата - и слаби и не толкова слаби. Много голяма е харизмата при тях. Останалото е в нейна сянка.   

# 501

Чудесна снимка! Grinning

С обичайните ведри погледи! Grinning (не са като снимките от летището)

Явно филмът ще се случи. Това е добрата новина.

# 502

Турците си имат една неостаряваща певица като нашата Лили Иванова.

Ажда Пекан. Между другото Халит е бил неин беквокал.

И днес си правят шегички.

"Знаете ли, че Ажда Пекан е преживяла една световна война, два преврата, един опит за преврат, 17 избори, 19 министър-председатели, 45 правителства, 8 президенти"

Joy

# 503

"Знаете ли, че Ажда Пекан е преживяла една световна война, два преврата, един опит за преврат, 17 избори, 19 министър-председатели, 45 правителства, 8 президенти"

Joy

Хахаха   Joy Joy Joy

# 504

Сега видях, че Канал Д са обявили за 18 август, четвъртък,  началото на новия сериал " Бодрумска приказка".

Четвъртък беше един от свободните дни. Ако направи добър рейтинг, може би ще го оставят в този ден. За нас остава понеделник.

# 505
Понеделник е хубав ден. Дано само и този ден не го заемат  Joy Joy Joy Joy
Да видим как ще върви тази приказка...А и те започнаха снимки много по-рано.
Айча е невероятна актриса. Впечатли ме с играта си във "Времето лети". Въздействаща е.
Бюлент, от надникнатото тук и там с него, най-много ми харесва като роля и визия в сериала, в който играха с Четин Т. и детенцето, което сега играе в "Гордиев възел". Не се сещам за името на този сериал. То един ли, два ли бяха... Joy Joy Joy
Джейда е артистична, но понякога започне ли да вика ми идва леко в повече, както и някак си при изговарянето на определени реплики накъсва израза. Това, разбира се, е мое усещане. В Съпругите не бих казала, че имаше някаква кой знае каква визия. Мисля, че след ББГ не е участвала в някакъв хитов сериал. Ролята на Бенну и залепна идеално, а в синхрон с Тарду още повече и се получи. Бяха играли преди това заедно и спойката между тях много им помогна. Ролята най-вече.
Пожелавам им успех!

# 506

Майдрийм, "Бодрумска приказка" не е техният сериал. Става въпрос за друг.

Техният се казва "Баща ми и неговото семейство". Но след първоначалното инфо, нищо не се чува за него.

Предполагам, че през есента събота и неделя също ще се освободят, защото сериалите, които вървят сега не са с много висок рейтинг. Но нашият едва ли ще го сложат през уикенда.

Прочетох при Ранини, че Джанан всъщност няма да участва в " Кьосем" , както се писа, а в съвсем нов сериал. Режисьор ще е Неслито, приятелката на Берг. Тя беше помощник- режисьор в КД.

# 507
Благодаря ти за поправката! Hug
Нещо го съотнесох към този на Айча и Бюлент.  Hug

# 508

Прекрасна е атмосферата в темата! Hug Момичета, чудесни сте!  bouquet
С удоволствие ви чета! Heart Eyes
Варна  Hug, за инфото и преводите! Благодаря!  Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose

Да ги видим отново - отблизо Heart Eyes Heart Eyes

# 509
Добро утро и успешен ден на всички!  Hug Hug

Неджо, Берг и Сема.

Снощи е имало някакво парти май.  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт