ИЗМЕННИК НА РОДИНАТА /Vatan Haini/ - нов сериал с Халит Ергенч и Бергюзар Корел

• 92 485
  • 736
  •   1
Отговори
# 480
Благодаря за снимката!

Прекрасни са!
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

И двамата са в идеална форма за снимките.

Ох, защо не са ги питали нещо. Нямам търпение вече.  Laughing

Важното е, че са в Истанбул. Пак ще ги хванат някъде.

В текста пише, че са вечеряли насаме в Günaydın Steak House’. След това са обиколили магазините в Зорлу. Не са отказали на нито един от хората, които са пожелали да се снимат с тях.

Вижте отзад ония на столчетата как гледат подире им.  Joy

# 481
Варна  bouquet благодаря за превода Hug

ти излезе права за визията на Халит Grinning аз си бях внушила , че ще е с мустаци /  архивните снимки от него период / ... 

# 482

ти излезе права за визията на Халит Grinning аз си бях внушила , че ще е с мустаци /  архивните снимки от него период / ...  [/color]

Нищо не се знае. Има още време.

На мен така най-много ми харесва. Даже още мъничко да му скъсят брадата. Трябва да е нещо средно между Онур и СС.  Laughing Laughing

Но не е изключено да е и с мустаци, защото по онова време са доста популярни.

Сценаристката ни е на снимачната площадка днес.  Party Party

Тагнала е Хакан Яркън. Написала е "златни ти ръце".  Wink

Проверих в Интернет. Хакан е известен сценограф. Има три награди за най-добър сценограф.

Тук може да видите филмите, за които е работил. Забележителна професионална биография.

http://www.sinematurk.com/kisi/8368-hakan-yarkin/

Последна редакция: ср, 03 авг 2016, 16:32 от varna_2

# 483
.

Нашата звездна двойка изглежда прекрасно

Ето ги и нашите сладури - Били са в Зорлу  Heart Eyes Heart Eyes

# 484
Привет! Heart Eyes

Благодаря за прекрасната нова снимка на Халит и Берг,
както и за инфото относно подготовката на сериала! Hug Hug Hug Hug

Радвам се, че всичко това се случва!
Дано имат късмет да започнат същинската работа по този проект, ние също! Praynig

# 485
И на нашата улица изгря слънце, най- после и хубави новини Peace

Може би синята къща ще е нашата newsm78

Варна bouquet

# 486
Щом се прави декорът и специалните снимачни площадки, сериал ще има.

Не вярвам да хвърлят пари на вятъра.

А и Халит и Берг са в Истанбул. Значи се работи.

На мен ми харесва, че въпреки че не са съвременни сградите, изглеждат спретнато и свежо. Явно няма да живеят в някой "цигански" квартал.  Joy

Няма да има крави и кокошки. Градска ще е обстановката.  И семейство Юзбашъ ще са заможни хора.

# 487
Относно визията на Халит като Джеват - това ще е горе-долу, с известно скъсяване през различните периоди, ако се задържи на екран, разбира се.
Докато при Берг като Азизе, очаквам различни прически. В смисъл - и прибрана по някакъв начин, и пусната с някакви къдрици. Все пак е главна героиня. Трябва да са изпипани нещата.

Така и не разбрах, освен Онур С., има ли друг сигурен актьор с участие в сериала?

---------------------------
Да, поне ще водят градски начин на живот. И като гледам дюкянчета  има - с две думи - комшуларът ще има материал за обсъждане...както и съседски отношения, може би.  Laughing

# 488
То и за Онур С. не е излязла официална информация.

И аз очаквам в следващите дни да се появят повече новини, свързани с актьорите.

Онова дребното девойче, дето го писаха, че ще е кабаретна певица, снощи го мернах в "Кварталът на богатите". Абсурд! Освен ако не е някоя малолетна певица.

Би трябвало повечето актьори да са набелязани вече.

============

Днес в Учанкуш пуснаха инфо за сериала на Чачко.

Баща му /Четин Текиндор/ е бивш затворник. Чачко, за да стане полицай, трябва да се внедри сред престъпниците и затова влиза в затвора.  Партньорката му ще се казва Мелек и ще бъде адвокат.

В края на първа серия ще се разбере, че Чачко и героят на актьора Арас Булут са братя. Чак са научили, че на финала на серията, екранът ще бъде разделен на две и ще се появят двамата братя.  Joy

........................

Ох, имам алергия към затвори и болници.

Дано не са много при нас.  ooooh!

Последна редакция: ср, 03 авг 2016, 18:11 от varna_2

# 489
А според мен всичко е възможно. Мисля, че ще изберат хора от различни групи, естествено, че трябва да отговарят за ролята, но има и политика за привличане на зрители.

# 490
А според мен всичко е възможно. Мисля, че ще изберат хора от различни групи, естествено, че трябва да отговарят за ролята, но има и политика за привличане на зрители.

Ами аз не съм сигурна, че ще има още много известни актьори.

То толкова сериали започват този сезон, че закъде по-напред. А и Халит с кого ли не игра във ВВ.

Нямам нищо против нови, но талантливи имена. Ето сега Четин Текиндор. Прекрасен актьор, ама абониран за ролята на баща. А и малко ли лежа в затвора в КД.

Дано направят възможно най-добрият каст.

.........................

Афишът на игралния филм със Серенай и Нежат Ишлер.

Премиерата му е през октомври.

# 491
Няма да се разминем без болниците и затворите, абсурд.
Независимо от промененото заглавие /така и не знам кой е крайният вариант/, ако Берг казва истината, че сценарият няма да се променя, Джеват ще го видим и в затвора.
Общо взето главните герои задължително ги пращат в болница, поне веднъж на сезон, както и част от най-близките им хора  Joy Joy
------------------------------

Четин Т. явно му върви на затворнически роли, е, тук е бивш.
А майката къде е в цялата история - предстои да се види, освен, ако не е починала преди започването на историята.
----------------------------------

С две думи - сгъстяват се нещата около проектите през предстоящия сезон, засега...
---------------------------------

Съгласна съм, че трябва да са талантливи преди всичко, както и историите свързани с тях, все пак да приличат на нещо. Но и името понякога грабва вниманието. Не е без значение.
-------------------

Колкото за Четин Т. в ролята на баща....Ами на 70 години какъв друг да го играе. Полицай, бандит, дамат, бизнесмен/гледала съм го като такъв в Истанбулска приказка, но е бил доста по-млад, отиваше му кабинета и богатия начин на живот/.
А той е сладкодумен и мил към децата си, в същото време може да го играе строг спрямо синове и дъщери.
В един сериал с Бюлент Инал го игра майстор в една автомобилна къща и пак баща в едно семейство, но се влюби на стари години в една жена, ами не ми хареса тази вмъкната история, не му приличаше на възрастта.

Последна редакция: ср, 03 авг 2016, 18:25 от Mydream

# 492

Афишът на игралния филм със Серенай и Нежат Ишлер.

Премиерата му е през октомври.

Серенай е талантлива. Пожелавам и много успехи и занапред!
Страхотен афиш! Дано филмът им има успех!
Как се казва? Нещо за двама, ама... Joy Joy Joy Гугълчо едва ли ще ми го каже правилно...

# 493

Серенай е талантлива. Пожелавам и много успехи и занапред!
Страхотен афиш! Дано филмът им има успех!

"На наше място" / "На мястото на двама ни", буквално/

Любовна история.

Героинята на Серенай се казва Чичек. Израства в малко селце. Животът й е монотонен и скучен. Срещата с учителя по литература Доган разтърсва съществуването й из основи. Любовта, която пламва в сърцето й , я изправя пред въпроси, чиито отговори са непосилно тежки за крехките й рамене. Чичек трябва да се сблъска с много истини за живота. В същото време първата любов е изпитание и за Доган. Един филм за семейството, приятелството, тайните, обичта и надеждата. За любовта, която ще излекува две сърца.

Последна редакция: ср, 03 авг 2016, 19:32 от varna_2

# 494
Благодаря ти за информацията! Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Значи все пак две сърца ще бъдат излекувани.Дано финалът е щастлив  Heart Eyes
------------------------------

Пожелавам си потокът от новини за сериалите изобщо да не спира. Да има работа за хората и радост за зрителите!
Пожелавам си също, един ден, както си пия следобедното кафе, да се появи като сладкиш към него промото на Канал Д  Heart Eyes/ако нашите са изобщо по този канал, вече наистина не знам кое е сигурно и кое не е, защото няма на 100 процента такова/.

Последна редакция: ср, 03 авг 2016, 18:55 от Mydream

Общи условия

Активация на акаунт