ИЗМЕННИК НА РОДИНАТА /Vatan Haini/ - нов сериал с Халит Ергенч и Бергюзар Корел

• 92 488
  • 736
  •   1
Отговори
# 465

Халит мина в нелегалност Rolling Eyes ако правят пробни снимки, явно е с нова визия Thinking искам нова снимка с него тия дни Grinning

И Халит със сигурност е бил на партито, но той не обича да се снима.

Аз казвам дано не е с прекалено нова визия. С тази от летището си беше добре.  Laughing Laughing

# 466
Това не е много лятна снимка,  Grinning ама не съм я виждала.

# 467

Каквато и визия да му измислят на Халит- на него всичко му отива bowuu Peace Embarassed

Важното е да е на екран и от време на време да гледа така  Heart Eyes Grinning

# 468
Днес бяха уволнени първите актьори и режисьори в държавния театър на Истанбул.

.....................................

Турция ще започне скоро информационна кампания по света с участиетго на бизнесмени, политици, спортисти и хора на изкуството, която да обяснява за това каква заплаха е представлявала организацията на Фехтулах Гюлен, когото властите сочат като вдъхновител на бунта, каза министърът на търговията Тюфекчи.

Очаквам да бъдат направени и два-три сериала по темата.  Joy

# 469
Днес бяха уволнени първите актьори и режисьори в държавния театър на Истанбул.

И стотина лекари от Военно-медицинската академия са арестувани ooooh! и уволнени. Това с лекарите е направо потресаващо!!!! Сигурно докато пациентите са на операционната маса им раздават агитматериали!!! ooooh! ooooh! ooooh! Joy Joy

Добре че Халит и Берг не са на щат в някой държавен театър! Досега да бяха безработни.

# 470
Един хубав ретро колаж.  Grinning

# 471
Много хубав колаж- Халит и Берг са сродни души- във всяка една епоха изглеждат прекрасно един до друг Peace

ето още един ретро колаж само с Берг Hug

# 472

И аз се включвам с един сладък колаж на Надето  Wink  Heart Eyes

# 473
Цитат
И стотина лекари от Военно-медицинската академия са арестувани

бройката е голяма за един институт  Shocked и там са най- добрите лекари на страната предполагам... ще трябва доста време да се стабилизира държавата на всички нива- ако изобщо се стабилизира...  ooooh!

Тези турски новини ни натовариха много негативно Rolling Eyes тия дни гледах лятното забавно сериалче 309 - голям смях с колоритни образи и ситуации- действа релаксиращо, ако имате време и желание - вижте го...
Гледах и Адмирал- стойностен филм, близък по тематика и години на действие с нашият сериал, Варна благодаря  Hug

# 474
Привет!
Сърдечни поздрави и благодарности на Варна за преводите и цялата информация!

"Курт Сеит и Шура" е турският сериал, който ни връща точно в годините на "Адмирал". С много добри актьори (Къванч Татлъту, Фарах Зейнеп Абдулла, Фахрийе Евджен, Усхан Чакър, Биркан Соколлу, Елчин Сангу и др.) режисьор Хилял Сарал, музика Тойгар Ишъклъ - звезден екип!
Действието се развива от 1916 до 1923, приблизително. Засяга революцията в Русия, окупацията на Турция след Първата световна война, Освободителното движение и провъзгласяването на Републиката, посрещането на Ататюрк.
На фона на тези драматични събития - една не по-малко драматична любовна история.
Имаше страхотен потенциал, но доста се поразми във Втори сезон и финалът прозвуча неадекватно, според мен.
Не беше ли същото и с "Чучулигата"? Големи очаквания, захапване на сложни теми, след което дъвчене на обичайните дребни интриги и велики злодейски планове.

За съжаление, не очаквам нищо стойностно да излезе от новите сериали, при цензура и страх.

# 475

Добро утро и хубав ден на всички!  Hug Hug

Ден, изпълнен със спокойствие, пожелавам и на Берг, Али и Халит.  Heart Eyes Heart Eyes

.............................

Не съм гледала нито КСШ, нито "Чучулигата" /чела съм книгата/, така че не мога да взема отношение и да преценя защо не постигнаха успех.

Може би при КСШ историческата тематика им е натежала, намесването и на моменти от историята на Русия, които на тях сигурно са им непонятни и трудно се ориентират. Това е само предположение. Не знам на какво е акцентирано в сериала.

Последна редакция: ср, 03 авг 2016, 09:35 от varna_2

# 476
Привет Hug

В очакване на добри новини... Grinning

# 477
                               Здравейте! Hug

Усмихната и прохладна сряда! Grinning Hug

Ето ги и нашите сладури - Били са в Зорлу  Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: ср, 03 авг 2016, 13:35 от HELEN60

# 478
                              Здравейте! Hug

Усмихна и прохладна сряда! Grinning Hug

Лени newsm51

Нова е снимката, нали newsm78  много са хубави! Харесва ми Халит така както е поотслабнал и строен -с униформата ще е супер Grinning

# 479
                              Здравейте! Hug

Усмихна и прохладна сряда! Grinning Hug

Лени newsm51

Нова е снимката, нали newsm78  много са хубави! Харесва ми Халит така както е поотслабнал и строен -с униформата ще е супер Grinning

Да, снимката е нова. Много ми харесват- прекрасни са Heart Eyes Hug
--------
Време е за следобедното кафе Grinning

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт