Всяка мама гушка вече малко ЮНСКО човече

• 42 679
  • 769
  •   1
Отговори
# 510
Температурата от ваксините на моичкия спадна от ефералган свещички. При изпит панадол продължи да се покачва. Спадна и повече не качи...

# 511
  • България
Кити, вече не знам от какво плачат.Както Стела беше станала най-кроткото бебе, така тази вечер такъв рев му дръпна -колики ли пак какво ли? Много ми е жално.А през деня беше толкова спокойна.
За нощен сън заспа преди малко, а Теодора още е будна.Твоите като заспят в 8,кога стават?

# 512
Някой попита колко спят бебетата през деня. И мен ме интересува този въпрос. Моите сладурчета спят често през деня, но не знам дали е нормално. Момата спи с часове непробудно, но като се събуди реве почти през цялото време до следващото спане. Вече започвам да се притеснявам дали й има нещо. Иначе се усмихва в редките случаи, когато е спокойна. Реве неутешимо буквално без причина.  Crazy Дали пък не е от прекалено честото спане? В този ред на мисли, вашите бебета в колко часа си лягат за стандартното нощно спане? Моите откъртват към 8.
От 2-3 седмици насам, Теодора спи по 4-5 часа през нощта безбда се буди. Храня я в 9, баня, заспива към 10, събужда се към 3 и яде, после към 7, пак яде и в 10 "ставаме". През деня спи около 20-40 мин на всеки 3 часа, понякога и по-малко. Будна е през все по-дълги периоди от време и мрънка, ако не и се обръща внимание - трябва да й говоря, да я слагам в активната гимнастика. От няколко дни е на вълна песнички. Започнах да я слагам в едно люлеещо се столче и и пускам детски песни от YouTube, голяма радост е, гугука, рита с крачета и откарва така около час.

# 513
  • България
Стела сега се събуди да яде т.е около 7часа е спала и пак заспа,а Теодора, не знам кога е заспала,защото снощи след 1 я оставих на баща й и още спи.

# 514
Все по-често будува,но по принцип,ако няма колики или друг проблем,не плаче. Понякога плаче,защотому писва и го местя. В 8:30-9 вечерта е банята и спи по принцип до 2:30. Сутрин се буди различно. Вечрното лягане гледам да е до 21:30 и в 22 да спи,че да седна на спокойствие да изпия една бира Simple Smile. За мен е голяма мъка,освен че не е добре за децата,късното лягане. Като започне да става тъмно по-рано,ще го слагам в 20.

# 515
Някой попита колко спят бебетата през деня. И мен ме интересува този въпрос. Моите сладурчета спят често през деня, но не знам дали е нормално. Момата спи с часове непробудно, но като се събуди реве почти през цялото време до следващото спане. Вече започвам да се притеснявам дали й има нещо. Иначе се усмихва в редките случаи, когато е спокойна. Реве неутешимо буквално без причина.  Crazy Дали пък не е от прекалено честото спане? В този ред на мисли, вашите бебета в колко часа си лягат за стандартното нощно спане? Моите откъртват към 8.
Бебетата винаги имат причина за плача на тази възраст.Ти най-добре можеш да си усещаш децата. Една по една отхвърляй възможните причини. Аз бих се консултирала с педиатър и бих потърсила подобни теми във форума и нета. Можеш да пуснеш и тема,ако нищо не откриеш.

# 516
Здравейте мами,искам да попитам на дали са изписвали на бякое бебче Био Гайа и Линекс да се пият в един ден?
Ами така като гледам те са на един принцип и не виждам смисъл да се дават едновременно. По скоро Биогайа и Биоамика (така давам аз и съм мега доволна)  Peace
Благодаря за отговора!

# 517
Емануела спи около 5-6 часа през деня , нощно лягане около 22:00 , но това ни се случва от около 2 седмици иначе 20:30-21:00 баня и будуване , гукане смеене играчки и какво ли не до 12 вечерта после се буди чак в 5 сутринта да хапне , но сега аз я храня след баня заспива около 22 :00 в 12:00 търси мляко и пак си спи до 5 , обикновено е много кротичка не плаче много заглежда  се в  играчки , гука им , пея и песнички и  люлея я в кохче люлка и си умира от кеф много го обича това кохче , но странното е , че в него не заспива ?. Simple Smile  newsm78
Но пък да се похваля малко , ние от снощи вече се смеем с глас Simple Smile

Последна редакция: ср, 17 авг 2016, 12:07 от Mimetty :)

# 518
Леле май само ние сме с толкова късно лягане, около 12, та дори и 12 и нещо. Дори сега сме на гости в Сандански и до 11 и нещо сме навън и е много спокойна. Обръщате ли ги по коремче?

# 519
  • Русе
За спането май доста поспива госпожицата - вечер лягаме след баня около 21,30. Към 3,00 супе малко, после пак в 6-7,00 и спи до към 9,00-9,15. Пак хапва, един час зяпа играчките, говори им, или с баба си "говори", като тръгнем за детската кухня за храната на кака заспива за час, час и нещо. После пак хапва, полежава в кошарата и заспива до към 16,00. Като станат с каката закусват Simple Smile, постоява пак около час будна и навън на площадката дремва, до 19,00. Спи си засега, не се оплаквам. По корем я слагам за малко, ама бързо клюмва и започва да ближе завивката под нея. Каката пък се скъсваше от рев по корем, та не съм я и слагала.

# 520
  • София
А не сте само вие ...  Embarassed
По-рано от 23.30-00.00 не ни се получава да легнем.

# 521
По корем я слагам за малко, ама бързо клюмва и започва да ближе завивката под нея. Каката пък се скъсваше от рев по корем, та не съм я и слагала.
Ох, и аз го имам този проблем като я сложа по корем, почва да ближе каквото е под нея - одеалце, краката ми. Дрънкам с разни играчки за да си върти главата, ама не помага. Моля за съвет/идеи.

# 522
  • Русе
Явно им е рано, затова забиват главички. Не насилвам. Като я изправя на рамо се оглежда като сурикат. Ще си държи главата, няма къде да иде. Аз общо взето и с каката оставят нещата да се случват сами. Не съм насилвал а нищо. Вярно, така и не пропълзя преди да проходи, ама до дете е. Седна сама точно на шестия си месец, в столчето за кола,не от пълно легнало положение, но сама се изправи и т.н☺ Сега пак така ще действам с малката.

# 523
Ирен, днес ги сложих да спят към 21.30. Беше им се паднало да ядат в 21.00ч. и реших да се възползвам. Обикновено през нощта спят непробудно минимум 5 часа, максимум 10 часа. Минат ли 8-9 часа,  ги будя за ядене,  че много ми се вижда.
Ще питам педиатърката защо момата реве, но мисля,  че нищо й няма. Храни се добре, сутрин се събужда с усмивка - не мисля,че е болна. По-скоро за темперамент иде реч.
Лежането по корем го правим всеки ден. Младежът ближе наоколо, а момата реве, но вдига глава. Юнакът по принцип обича да си смуче ръката под лакътя,  чак смучка си беше направил. Госпожицата си смуче пръста само.

# 524
И Жорко заспива след 00:00. Интересно, че банята никак, ама никак не го унася - напротив. Това е активния му период. Къпя го различно около 19:00-20:00 и след това яде около 21:00. Следва разходка, подремва в количката. После задължително около 23:30-00:00 яде и после вече зависи. Ако не е повит около 6-7 се буди, ако е повит може и до 9 да откара. Храня го и продължаваме да спим  Peace Днес станах в 15:00  Blush Той се буди през това време, не спи постоянно, но си кротува в леглото. Как ще ми липсват тия дни  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт