Черен списък на професионалните домоуправители

• 101 125
  • 406
  •   1
Отговори
# 405
Здравейте! Обмислям да предложа на моите съседи да вземем фирма за домоуправа, тъй като положението при нас е много зле. Има много неща са вършене, никой не се захваща да организира ремонт, да събере пари и тн.

Със съжаление открих, че повечето фирми, които ми изпратиха оферти присъстват във вашия черен списък.

Единствено нищо лошо не видях за фирма Занекс. Те оперират на територията на Пловдив и Варна. Има ли някой опит с тях?

Нямам информация за тази фирма, не искам да съм черноглед, но не си мислете, че когато наемете фирма за тази работа тя ще свърши това. Масово са незаинтересовани за нищо, освен таксата си за месеца. Но може да опитате. Има шанс да се сплотите в блока, когато видите, че са мърлячи от фирмата. При нас нещо такова се получи Simple Smile Нова сграда, не се познавахме, казахме си - дай фирма. За няколко месеца трагедия (пак ще кажа фирмата - Домсъвет ООД - офис в София, Студентски град - НИКОГА НЕ ГИ НАЕМАЙТЕ! Пълна скръб са), съседите се запознахме, обединихме  и вече 4та година положението е прекрасно. Редуваме се кой да е домоуправител, таксите се плащат на 100%, в касата имаме наличност 8к лв Wink

# 406
И нас така преди време един професионален домоуправител ни обедини. Писала съм.
Сега сме си ок-всичко сме си ремонтирали, имаме си пари в касата, хората се включват да помагат и няма неплащащи много отдавна.

Общи условия

Активация на акаунт