Черен списък на професионалните домоуправители

• 105 439
  • 413
  •   2
Отговори
# 405
Здравейте! Обмислям да предложа на моите съседи да вземем фирма за домоуправа, тъй като положението при нас е много зле. Има много неща са вършене, никой не се захваща да организира ремонт, да събере пари и тн.

Със съжаление открих, че повечето фирми, които ми изпратиха оферти присъстват във вашия черен списък.

Единствено нищо лошо не видях за фирма Занекс. Те оперират на територията на Пловдив и Варна. Има ли някой опит с тях?

Нямам информация за тази фирма, не искам да съм черноглед, но не си мислете, че когато наемете фирма за тази работа тя ще свърши това. Масово са незаинтересовани за нищо, освен таксата си за месеца. Но може да опитате. Има шанс да се сплотите в блока, когато видите, че са мърлячи от фирмата. При нас нещо такова се получи Simple Smile Нова сграда, не се познавахме, казахме си - дай фирма. За няколко месеца трагедия (пак ще кажа фирмата - Домсъвет ООД - офис в София, Студентски град - НИКОГА НЕ ГИ НАЕМАЙТЕ! Пълна скръб са), съседите се запознахме, обединихме  и вече 4та година положението е прекрасно. Редуваме се кой да е домоуправител, таксите се плащат на 100%, в касата имаме наличност 8к лв Wink

# 406
И нас така преди време един професионален домоуправител ни обедини. Писала съм.
Сега сме си ок-всичко сме си ремонтирали, имаме си пари в касата, хората се включват да помагат и няма неплащащи много отдавна.

# 407
Някой да е чувал или да ползва услугите на Топ Вход? Отзиви.

# 408
За тях "top" за вас "down".

# 409
  • столицата
Защо? Имате ли преки наблюдения?

# 410
Защо? Имате ли преки наблюдения?
Да от входа на приятелката ми. Изгониха ги и се натресоха на други, които пак ще гонят след два месеца "обслужване" и уж сами щели да се захващат....

# 411
  • столицата
Най-добре е сами да се оправяме, но като няма желаещи : (

# 412
Изключително разочарована съм от начина, по който фирма „Топ вход“ управлява сградата. Няма ред, няма контрол, а когато възникне проблем – няма кой да поеме отговорност. Обаждаш се, пишеш им, и ако въобще получиш отговор, той е след дни и без конкретно решение. Разходите се представят без ясна отчетност, а комуникацията е трудна и често високомерна. Хората плащат редовно, но реална поддръжка почти няма. Не препоръчвам на никого да се обвързва с тях, докато не започнат да работят прозрачно и професионално.

# 413
Изключително разочарована съм от начина, по който фирма „Топ вход“ управлява сградата. Няма ред, няма контрол, а когато възникне проблем – няма кой да поеме отговорност. Обаждаш се, пишеш им, и ако въобще получиш отговор, той е след дни и без конкретно решение. Разходите се представят без ясна отчетност, а комуникацията е трудна и често високомерна. Хората плащат редовно, но реална поддръжка почти няма. Не препоръчвам на никого да се обвързва с тях, докато не започнат да работят прозрачно и професионално.

В случая препоръчвам да съберете представители на поне 25% от общите части, да поискате общо събрание с дневен ред избор на нов домоуправител и да им го изпратите. В 10 дневен срок за длъжни да го организират.
Друго, което може да направите, е тримата (или петимата) членове на управителния съвет да свикат събрание с този дневен ред и се разделяйте с тези мърлячи.

Общи условия

Активация на акаунт