Как да възстановя изтрити номера?

• 2 183
  • 4
  •   1
Отговори
Здравейте! Преди доста време изтрих 2 номера от телефона си. Тогава бях с Android телефон htc, сега съм с iOS iPhone 6s, но картата ми е същата. Не става от gmail тък като телефона се използва от друг човек, а и той връща номера изтрити от по-малко от 30 дни. Също така във вайбър съм си писала с тези номера. Има ли някакъв шанс поне там да ги открия някак ?

Последна редакция: нд, 31 юли 2016, 09:27 от Редактор*

# 1
Привет ....това че телефона се ползва от друг няма никакво значение. Акаунта ти в гмайл е персонален и не мисля че е проблем да си ги възстановиш от гмайла.
Поздрави!

# 2
Изтрила си два номера (какви номера?, преди колко време?) от HTC-то, след което си преминала на iPhone, като си прехвърлила SIM картата, така ли е, че нещо не мога добре да разбера?

# 3
Привет ....това че телефона се ползва от друг няма никакво значение. Акаунта ти в гмайл е персонален и не мисля че е проблем да си ги възстановиш от гмайла.
Поздрави!

По принцип мога, но номерата ги изтрих отдавна, а там могат да се видят номерата изтрити само от по-малко от 30 дни

# 4
Изтрила си два номера (какви номера?, преди колко време?) от HTC-то, след което си преминала на iPhone, като си прехвърлила SIM картата, така ли е, че нещо не мога добре да разбера?

Не, изтрих ги още като си бях с HTC-то

Общи условия

Активация на акаунт