"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 23

• 58 450
  • 731
  •   1
Отговори
# 690
Благодаря ти brayda . Миналия месец М.беше на 22 ,и доки каза, че О.е на 3-5.08 . Сега ми дойде на 20.08. Следователно 1-3.09 се пада О. ?? ...

# 691
  • София
Прави тестове, О може да е когато си иска особено ако цикъла е нередовен или често е плюс минус няколко дни.
Правилото е, че О е 12-16дни преди идването на кървенето

# 692
Здравейте
Вчера не издържах и си направих тест за бременност "Престо", който се води ранен тест... Е даде ми отрицателен  Cry
Трябва да ми дойде Ц след два дни. Силно се надявам теста да не е отчел правилно, или да е рано все още... Ще го повторя след два дни пак, дано да отчете +  Praynig
Пожелавам на всички успех  Simple Smile

# 693
Здравейте момичета! Не съм писала отдавна, просто реших ра отида на лекар и да си взимам лекарствата без да се самонавивам. По схема взимах Дуфастон, клостилбегит и лекувах СПКЯ с инофолик и сиофор. Правих и фоликуметрия и в правилния момент ми биха Прегнил 10000 ед. И сега въпроса ми прегнила беше на 15.08. (14-ти ден), днес не издържах и си правих тест, въпреки че трябва да ми дойде във вторник. Та теста е много блед, но е + ще го прикача. Възможно ли е да е остатъчен от прегнила? Утре ще ида на кръвен, но така се разтреперих...за 1-ви път виждам + тест. Как мислите?
http://prikachi.com/images.php?images/110/8892110W.jpg

# 694
Съвсем скоро на 05.09 ще стане два месеца откакто с приятеля ми за пръв път решихме да започнем с пробите за бебе...И така направихме доста опити до очаквания попринцип цикъл. В крайна сметка цикъла ми закъсня,но дойде на  09.08 и свърши на 14.08.. Не отдадох голямо значение на закъснението,защото откакто се помня винаги пресрочвам уречената дата на която трябва да ми дойде. И така всички съмнения за възможна бременност изчезнаха..до вчера (27.09 ). Както правих ежедневната си тренировка усетих голяма тежест долу в слабините ( искам да отбележа, че не съм правила нещо натоварващо,а съвсем леки упражнения ) която беше придружена с болка сякаш че в яйчниците. Седнах и за момент ми се зави свят,разтрепериха ми се ръцете и ми се догади. Мина ми колкото да стана да се оправя и да си купя тест за бременност. Е беше отрицателен..Но съмненията продължават имам много чести позиви за уриниране дори при минимално количество изпити течности..И от днес болка в гърдите,а до следващата дата цикъла ми има 20 дена. Искам да отбележа че последната менструация си беше доста обилна,заради което още тогава изключих цветна бременност. Иначе нямам нито сутрешно гадене,нито световъртеж или нужда да ям начесто..Някой път се чувствам по-отпаднала,но аз съм си анемична..спа доста,лесно се уморявам и ми прилошава..възможно ли е всъщност да има бебе..да се доверя ли на теста или да посетя гинеколог?

# 695
Йони, естествено, че има надежда докато не ти дойде. Много силно ти стискам палци да стане +. Успех и да пишеш! Simple Smile bouquet
Съни, аз да не те разочаровам, но ми е трудно да повярвам толкова време да не се покаже бебчо. Със сигурност каквито и съмнения да имаш е хубавво да ги обсъдиш с лекар. Имай предвид обаче, че след като се започнат опитите и тялото сякаш откача (или ние си самовнушаеаме) и започват всякакви симптоми и разлики от преди. Въпреки всичко успех, а и аз не съм от най-запознатите. Peace bouquet

# 696
дааа внушението е голямo нещо Peace благодаря,при всички случаи опитите продължават. Най-вероятно отново ще пиша мами

# 697
  • София
Мекрони, според мен си бременна най-вероятно.
Чхг от инжекцията се чисти за 10-14дни по принцип, за това повтори теста. Аз бих пуснала кръвну. Дано не е остатък от тригера.

Съни - вероятно това ти е овулацията, все пак са минали 18дни от началото на цикъла ти. Вероятно ти идва на 30-34дни. Ако е така, болките и пишкането са от овулацията.

# 698
Благодаря ти, Брайда. Със сигурност утре ще повторя и преди работа съм на кръвен. Много де вълнувам, но още не съм казала на ММ, че да не се разочарова после. Ще помоля за малко палчета и утре ще пиша за резултата. Hug

# 699
Да и това е възможно овулацията ми,но дали преди опитите за бебчо не бях обръщала такова внимание как се чувствам по време на овулация или наистина съм нямала такива болки в корема-не помня. Благодаря за отговорите,имах силни надежди не бяха малко опити. Не съм мислела,че на тази ранна възраст може да срещна затруднение,а винаги съм се пазила с тази основна цел..надявам се скоро пак да пиша с истински и реални симптоми Simple Smile))

# 700
  • София
Два месеца не могат да се нарекат затруднения.
Вземи тестове за О и я следи. Преди положителен тест правете опити през ден, като видиш положителен правете всеку ден 4 дни.
При тази схема няма да пропуснете нищо.

А за репродуктивните проблеми, няма възраст. Може да ги имаш от малка без да знаеш, а може да са и в мъжа ти.

Мекрони - надявам се преди клостила да сте проверили тръбите. Пожелавам хубави ЧХГ стойности.

# 701
Момичета и аз утре ще мина да си взема нов тест и вторник ще го повторя. М. я нама вече 3 дни.
Дано така да си остане.
Днес имам ацки болки в гърдите (и по-тчоно зърната,и парят).
Дано да се похваля с добри новини.
Успех на всички бъдещи мами. Peace Praynig

# 702
Здравейте,
първи опит и без изобщо да очакваме, 10дни след опита и 2дни след като ми закъсня реших да направя тест Престо(и без това отдавна го бях взела, още преди 8-9 месеца, когато мислехме да почваме с бебеправенето, но поради много проблеми, го бяхме оставили на заден план), та резултатът бледа розова чертичка. Естествено не можех да повярвам. След още един ден повторих с втората касета Престо отново бледа розова черта. Вече взех да се усъмнявам в тези Престо. Взех Шърчек(разбрах след това, че всъщност отчита на по-късен етап от Престо, защото е по-малко чувствителен), ама нали голяма марка. Е резултатът отново розова бледа чертичка.  newsm78
Още на другия ден отивам на лекар(чиста случайност, че имаше един свободен час), гледа ме - няма нищо, но ме успокоява, това не значи, че няма нищо, просто си хванала нещата доста рано.  baby_neutral и след много обяснения и разяснения за възможни варианти, ми каза да си направя още днес кръвни, направих си - прилоша ми зверски, няма значение, вечерта излезе резултатът, веднага се обадих на гинеколога ми, както се бяхме разбрали. Съобщавам му ЧХГ 125, а той ми казва - честито, всичко позитивно, което си говорехме в действие и след 8дни на преглед.
 baby_neutral Толкова желан и толкова изненадващ резултат. Стискайте палци! Ще ви стискам и аз!
Симптом получих на 4ти ден след половия акт, причерняваше ми ей така както си се движа изведнъж, така ми се е случвало преди, когато стана рязко, заради ниското кръвно и ми причернява, но това беше различно и въпреки това не се вглъбявах и не мислех, че има нещо, за да не се самонавивам, даже излъгах мъжа ми, че ми е дошло, признах си, че не ми е едва след първия тест с бледа чертичка. И той и аз бяхме  #Crazy

Поздрави! Желая ви усмивки и много успех!
 Hug bouquet

# 703
Браво кислитълбеар  Party де на всички този късмет!
Аз се ядосах префи малко. Сутринта теста пак беше +, но на кръвен успях да отида чак сега. А резултата ще е готов утре следобяд #Crazy Трябвало да карат резултатите в София и затова се бавели. Дано остискам до утре  Crazy

# 704
  • София
Щом и днес е + теста и ако е по-наситен от предния, то сигурно бременност има.

Общи условия

Активация на акаунт