"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 23

• 58 450
  • 731
  •   1
Отговори
# 705
Не знам дали е по-наситен, но се появи в първата минута. Погледнете вие...аз съм субективна.
http://prikachi.com/images.php?images/235/8893235v.jpg
Вижда се по-добре от снимката, но все пак се надявам...нали утре (не)трябва да ми дойде и мисля, че е нормално да е бледичък.

# 706
  • София
като ги гледам и двата ми се струват еднакви, но са си само тестове все пак

# 707
Извинявам се за спама, но търпението не ми е добродетел. http://prikachi.com/images.php?images/430/8893430U.jpg направих и един Престо. В аптеката ми казаха, че след 2 седмици няма как да показва + на уринарен тест. Дано са прави Praynig

# 708
  • София
а аптеката и в лабораториите съм ги отрекла като сигурен източник за тестове за бременност.
Теста ти е положителен както и да го гледаш и спри да правиш  Simple Smile

# 709
Бременна си честито! bouquet

# 710
  • Казанлък
Колко хубаво и вълнуващо! ЧЕСТИТО!

# 711
Честито и от мене мила, лека и успешна бременност  Simple Smile

# 712
Много, много благдаря момичета! Пожелавам ви много положителни тестчета и красиви бебета. Hug bouquet Hug

# 713
Здравейте момичета,много съм объркана и искам да попитам вас за съвет днес направих 2 теста,но цикъла чакам на 31 като и двата теста към първата Мин дават розовееща черта,която изчезва после,за първия си казах сиг е изпарителна,но може ли о двата да са?! Да добавя,че досега не съм виждала черта никаква

# 714
  • София
понякога и на мен докато се "пълни теста", т.е. става целия розов ми се привижда черта, но като побелее я няма. Важното е дали я има като побелее

# 715
понякога и на мен докато се "пълни теста", т.е. става целия розов ми се привижда черта, но като побелее я няма. Важното е дали я има като побелее
има нещо,но не бих го определила като черта,защото само като го сложа до лампата се вижда,имам някаква надежда,защото имам още 3 дни,ало не продължаваме

# 716
  • Бургас
Вчера- 2 дни преди цикъл ,  си направих кръвен тест, показа ми 4,2 . Направо съм в чуденка. Утре пак ще пусна един пък да видим... има ли изобщо шанс да се надявам?

# 717
Вчера- 2 дни преди цикъл ,  си направих кръвен тест, показа ми 4,2 . Направо съм в чуденка. Утре пак ще пусна един пък да видим... има ли изобщо шанс да се надявам?

Според мене има, обикновено отрицателните резултати са доста по ниски, ще стискам палци, дано да ни зарадваш утре.

# 718
  • София
нисък е резултата, но много зависи дали е следена и кога е била О.
Ако намалява, а не се увеличава, значи си си засекла биохимична

Дано се увеличава, няма да е първия такъв случай Simple Smile

# 719
Браво и от мен и на другото мамче.
4.2 мисля, че е нисък резултат, но пък ако ти закъснее ще знаеш, че има нещо. Брайда ти получи ли твоя резултат?

Hug

Общи условия

Активация на акаунт