Да преправим старите мебели с любов - тема 31

• 171 470
  • 757
  •   1
Отговори
# 150

Е, сега всичко разгледах, благодаря! Наистина имаш ръка и ти се отдава тая дейност! bouquet

Чак ме засърбяха ръцете......... Simple Smile

# 151
  • София
срам-не срам ето малко снимки на куфара-шкаф, масичка и др.
Браво! Браво!

# 152
 nikich поздравления! bouquet

# 153
  • Beyond the stars
Лелеее, момичета, пламнаха ми ушите. Благодаря, благодаря от сърце за милите думи  bouquet
Нация техническа съм и какво качвах, какво не, та май някои снимки липсват.
Ето друг линк:
http://nikich10.snimka.bg/hobby/mebeli.923034.37311543

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Големи красоти ! Поздравления!

# 154
  • Варна
nikich, всичко е прекрасно, наистина  Hug
Обожавам да гледам такива къщи. Размечтавам се и аз за такова благодатно поле за действие  Simple Smile

adoration_, писала съм и преди, аз имам паркет омаслен с Бона, виках фирма да го изциклят и омаслят. Не мога да отговоря еднозначно дали съм доволна. Първо, няколко месеца след това паркета беше изпил маслото и седеше сух, наложи се да го мина сама още веднъж. Сега, след 3 години на места започна да потъмнява, излгежда като мръсен и се чудя какво да го правя. Мислех си да се опитам да го почистя със стоманена вълна и да намажа пак масло, но не съм сигурна дали така точно да действам...
 Да си призная не го пазя особено, мия поне веднъж в седмицата с вода, шляпам с мокри джапанки по него. Може и за това да потъмнява така, но ако ще му треперя значи не е за мен.
Иначе е красиво, повече от лак мат (в другите стаи е такъв пак на Бона) и по отношение на визия и усещане е супер.

# 155
Nikich, благодаря за споделеното, много ми харесаха нещата ти, особено чайниците и скрина! Simple Smile Поздравления! Simple Smile

# 156
  • Пловдив
mentolka, благодаря! Потърсих мнения през търсачката на форума, но за пореден път не успях да намеря.

# 157
Поздравявам авторката на красотите на последните снимки!

# 158
  • София
nikich, дори на снимка, пак се усеща колко любов си вложила във всичко!
Влюбена съм в чайника - полилей  Embarassed
Сега няма да мирясам, докато не си намеря такъв  Wink

# 159
 bouquet  Hug  bouquet
Отново благодаря!!!
хаха, който търси благодатно поле - има пространство и за развитие, и за сърбежи на ръцете, покана отправям на смелите да се развихрят Mr. Green
За да не спамя вметвам, че напоследък любима ми стана техниката с восък, когато искам да постигна винтидж ефект. В темите, които прочетох само веднъж се спомена за нея - ако пак нещо не съм проспала (заплесът ми е отличителна черта).   Embarassed
Та, много лесна и ефектна се оказа тази техника, а и крайният резултат си струва. Някой друг опитвал ли е?

# 160
nikich браво, поздравления, страхотни неща!
Аз се загледах във възглавниците, как са направени? А канапето е просто съвършено  Heart Eyes

# 161
nikich, дори на снимка, пак се усеща колко любов си вложила във всичко!
Влюбена съм в чайника - полилей  Embarassed
Сега няма да мирясам, докато не си намеря такъв  Wink

Благодаря, solima и фри!
solima, да не ти натрапвам непоискани съвети, затова ако желаеш, мога на лични да ти дам идеи за реализацията.

Аз се загледах във възглавниците, как са направени? А канапето е просто съвършено  Heart Eyes

Фри, за кои възглавници ме питаш? Тези на канапето ли? За тях накупих текстил от различни сайтове и комбинирах - късметлия излязох, защото наживо не ги бях виждала, но цветово добре се съчетаха. Мога на лични да ти дам сайтовете, от които пазарувах.

Последна редакция: ср, 17 авг 2016, 11:02 от nikich

# 162
  • Варна
mentolka, благодаря! Потърсих мнения през търсачката на форума, но за пореден път не успях да намеря.
Hug
Май не ти помогнах особено... Дано избереш правилният вариант  Hug

# 163
...Фри, за кои възглавници ме питаш? ...
тези на пода

# 164
  • София
nikich, благодаря ти за отзивчивостта  Hug
Ще се радвам, ако намериш време да ми пишеш на лични за чайника, защото така или иначе искам да сменям полилея в една от стаите на вилата и съвсем навреме ще ми дойде.
Моля те, да ми пишеш и за състаряването с восък.

Предварително ти благодаря!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт