Да преправим старите мебели с любов - тема 31

• 171 574
  • 757
  •   1
Отговори
# 405
  • В градината...
Гледах ги сега в сайта на Баухау, ами няма 40см.
Ние имаме 1 страна 2,7 метра - 60см., още 1 метър 60см. и третата ни страна на кухнята - 2,70 м. - 40см. е широк.

# 406
Мисля, че сами можете да си направите Капакът от консервна кутия по-трудно ще залепне. Но от някаква стара кожа или здрав плат.
http://thefrugalhomemaker.com/2012/03/29/hanging-plates-on-the-w … ee-plate-hangars/
Тези работи в амазона и аз ги гледах. Оставих ги за краен вариант. (ако не измисля нещо друго)
За ползването на силикон ме посъветваха-"по-скоро не". Казват падали чиниите.  Laughing
Мъжът ми купи Монтаж Фикс и закачалки за картини. Решихме, че ще сложим и малко плат (здрав някакъв, поради липса на кожа), т.е да се получи нещо като този линк с филца.
Ще видим...

# 407
  • В градината...
Със силикон да, не става.

# 408
  • bad@ss
Едно кресло от боклука  Blush

Стана ми мъчно, че му бяха откъртени подлакътниците, та ще търся как да си направим сами.

# 409
Ти си уникална  Shocked Grinning страхотно е!

# 410
Ти си уникална  Shocked Grinning страхотно е!

ЛуДната соната, ама верно си уникална, помня как се прехласвах и пред предишни твои  творения-красоти! Умееш си! Креслото е чудесно и без подлакътниците. Peace bouquet

# 411
много сте дОбри Simple Smile

# 412
  • Варна
ЛуДната соната, пак си се справила перфектно  bouquet

# 413
  • bad@ss
Благодаря ви  bouquet

Много удобно кресло. От "времето на баба"  Heart Eyes Пружините му са напълно изправни и като седнеш, направо потъваш. Не като сегашните боклуци, върху които ми се натъртва гз-т. Ще поровя по продавалниците за още едно.
И все пак ми е жал за подлакътниците, а със сигурност е имало, виждат се дупките от дюбели.

# 414
Привет, започвам пак да ви следя, от доста време не бях влизала из тези теми.
Тези дни преправям шкафчета, на места ги минах с бяла боя с валяк, на който навих прежда и върху по-тъмната повърхност стана като дантелка. Значи или сътворих смешна глупост или не толкова смешна Simple Smile
Сега ще запечатам с лак и ще монтирам дръжките.
Ще погледна малко назад какво сте майсторили.

# 415
Привет, започвам пак да ви следя, от доста време не бях влизала из тези теми.
Тези дни преправям шкафчета, на места ги минах с бяла боя с валяк, на който навих прежда и върху по-тъмната повърхност стана като дантелка. Значи или сътворих смешна глупост или не толкова смешна Simple Smile
Сега ще запечатам с лак и ще монтирам дръжките.
Ще погледна малко назад какво сте майсторили.

Изглежда интересно, може ли снимки!?

# 416
моето е в тоалетната за гости на стената и не е лошо, със многоъгълна форма и е от няколко различни парчета и различно стъкло. Някои са матирани. Има и 3 кръгли крушки в единия край ... та ако търся същото заради малко обелен ръб отдолу (сигурно се изпарява от мивката и влажни ръба) ... ще потърся боята , мерси за предложенията.

Фри ще откажа да ти повярвам Simple Smile

Здравей, искам да сложа над скрина в спалнята някакво по-нестандартно огледало. Преди време в детската сложихме от Икея едни цветни огледала, които се лепят директно върху стената, и страхотно много ни хареса. Но за стая на възрастни не е подходящо.
Та  Hug Hug Hug с молба, ако имаш възможност, да щракнеш това интересно огледало. Приемам предложения Wink

# 417
Здравейте, зачетох се в темата, интересна е. Пиша ви за идея, става дума за вратата на стаята ни със сестра ми, искам да "освежа" вратата(обикновена интериорна дървена врата в бял цвят)

Мислех да си я пребоядисам с бяла боя, понеже е започнала да пожълтява, но ми се иска нещо по-различно.

# 418
rumka833 моето не е за спалня, то е за тоалетната над умивалника. Затова са му крушките. Не бих го сложила в спалнята.
В спалнята и аз бих си сложила огледало, но още не см го намерила. Имам сив голям сив гардероб покрай едната стена и половинат ана другата стена.  Той е със стъкла на вратите, но не са огледала. Сега На ъгловата сажупих стъклото и си мисля да дам да сложат огледало на вратата вместо съткло. Така ще си имам гардероб с една огледална врата и твоа ми се вижда ок. 

# 419
hintt, с тиксо /washi tape/, хем временно хем симпатично + една за хелоуин Simple Smile
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 16 окт 2016, 11:33 от Alcarin

Общи условия

Активация на акаунт