Да преправим старите мебели с любов - тема 31

• 172 415
  • 757
  •   1
Отговори
# 345
mumbas даде този линк http://neoform.bg/bg/product-view/108/1737.html има ПДФ, който трябва да свалиш и ще ги видиш.

# 346
Poliiii направи проба предварително, но мисля че няма да стане с обикновено лепило за тапети. Може би Бороконтакт ще помогне като грунд преди лепилото. Друга възможност е С200, но опитай първо и виж как става, да не си губиш времето и материалите.

# 347
Може да опитам с С200 наистина, но повече ме притеснява като нанеса лака отгоре-вероятно ще ми промени цвета на тапетите, като пропият от него и ще стане на петна.

# 348
  • Бургас
Лепих тапети, но върху гръб на шкаф - изработен от фазер и не толкова гланциран. Ползвах обикновено лепило за тапети и вече 4 години не е мръднало.
Ако тапетите не са обикновени хартиени няма нужда от лак. От същите тапети, които са на шкафа залепих за гръб на кухнята и 4 години си ги бърша редовно дори и зад печката.
Трябва да направиш проба дали ще хване здраво на тази гладка повърхност.

# 349
Не знам доколко ще изглежда естествено, ако не е лакирано  newsm78

# 350
# 351
Ехе, супер изглежда! Винил ли се водят твоите?

# 352
Наистина страхотно, не очаквах.
На предишните снимки - черното диванче всъщност ъглова спалня ли е? Изглежда ми невероятно идейно, честно казано. Особено за миниатюрни помещения, или спално-хол. Wink
Удобно ли е като за диван?  bouquet bouquet bouquet

# 353
  • Бургас
Тапетите са флийс - около 10 лв ролката.
Диванчето се ползва зимата за спане. Матраците са широки по метър и е доста удобно, но аз го сложих на 25 см шкаф и идва малко неудобно за седене, защото е дълбоко, ако няма възглавници зад кръста. С повечко възглавнички и вдигнати крака на масата е достатъчно удобно. Ако е на по-ниски крака с такава дълбочина ще е по-удобно.

# 354
  • София
FatalSnare, a коя е тази бяла грунд боя и от къде се закупува?
По повод на корите за врати мисля, че се лепят с Ц200.

На декоратор. Навсякъде я има. Освен в големите магазини от рода на Практикер и в най-обиновените квартални също се намира.

# 355
  • София
Момичета, помощ!!! Част от водобранната лайсна в кухнята е станала на петна и горният слой се е нарушил. Може ли да се направи нещо или ще се наложи да се смени? Ако е за смяна, какво ми препоръчвате? Имам и снимка, но от таблета не мога да я кача. По- късно ще опитам да ви покажа.

# 356
FatalSnare, мерси.

# 357
Оки. А знаете ли как се монтират паната за врати + за касите? Огледах из сайта, но не видях инструктаж. Ако е лесно, бих искала да си освежа вратите Wink

# 358
  • София
Момичета, помощ!!! Част от водобранната лайсна в кухнята е станала на петна и горният слой се е нарушил. Може ли да се направи нещо или ще се наложи да се смени? Ако е за смяна, какво ми препоръчвате? Имам и снимка, но от таблета не мога да я кача. По- късно ще опитам да ви покажа.
Ето и снимката https://http://prikachi.com/images.php?images/494/8911494U.jpg

# 359
Купихме стара селска къща и освен купищата вехтории получих наследство много стари дървени столове и две малки дървени столчета Heart Eyes Много обичам такива столчета, навяват ми спомени от детството Simple Smile Обаче са много зле...боядисвани по няколко пъти, олющени...страшна работа. Дайте ми моля някакви идеи за боядисване и евентуално да ги поокрася някакси.

Общи условия

Активация на акаунт