Да преправим старите мебели с любов - тема 31

• 171 561
  • 757
  •   1
Отговори
# 465
да ви питам - на боята пише, че се боядисва до 5 градуса.Времето навън започна да застудява, а моето време никога не ми стига и след проточилия се с месец повече ремонт...съвсем става неподходящо за боядисване при такова указание. Та възможно ли е , ако температурата вътре е поне толкова да се осъществи боядисване - чакат ме врати и мебели не малко на брой.

# 466
  • Карлово
Вътре Т не вярвам да е 5 градуса. Гледа се Т , при която се боядисва.

# 467
  • София
Май в тази тема някой се търсеше начин да закачи чинии на стената. Ето какво открих.
http://ideahobby.bg/product/12257/metalen-element-za-okachvane-uho-idea1098.html

# 468
Вътре Т не вярвам да е 5 градуса. Гледа се Т , при която се боядисва.

благодаря

# 469
 Hug Не съм била тук от 100 год.   Blush  Гледам, пълно е с нови членки! Сигурно повечето от вас са и във фейсбук-групата? Дерзайте, девойки и не изхвърляйте нищо с лека ръка!  pironi

# 470
  • Beyond the stars
Hug Не съм била тук от 100 год.   Blush  Гледам, пълно е с нови членки! Сигурно повечето от вас са и във фейсбук-групата? Дерзайте, девойки и не изхвърляйте нищо с лека ръка!  pironi

Пропуснала съм фб групата  Blush Може ли някой да метне един линк?

# 471
С риск пак да го изтрие модератор https://www.facebook.com/groups/245497108902829/?ref=bookmarks

# 472
  • Beyond the stars
Благодаря  bouquet

# 473
  • София
И аз не съм член на групата, нищо че не съм много нова. Моля да ме включите.  Hug

# 474
 Heart Eyes Като идвате в групата дайте жокер, че сте от тук, де. Кажете "Аз съм Спунк, аз съм Вълшебство, аз съм ...." Тук сте с партизански имена, там- не.

# 475
  • София
Приеха ме безусловно хората- просто изпратих покана за приятелство.
Благодаря за линка, СедеФка! Simple Smile

# 476
  • София
И аз благодаря за линка. Изпратих молба за присъединяване, но не ми излезе поле, където да напиша коя съм и що съм.

# 477
аз няма ФБ но имам един въпрос. Сложихме плочки на стълбището. Много хубави, на ръба отпред сложи майстора лайсна . Като купувахме тази лайсна имаше варианти 14 и 15 мм. той каза 15 мм. Сега гледам има малък ръб не повече от 1 мм. стърчи . Не пречи, леко закача , но не пречи . Само където не ми дава мира. Сега се чудя да запълня ли малко с фуга отпред да стане нещо като стопер , да не се пързалят стълбите слагат стопери ? И не знам как да сложа тази фуга то трябва да е съвсем малко. Имате ли идея? Друга идея ми беше силикон, но според майстора щяло да се къса силикона и да се цапа бързо.

# 478
Здравейте дами,
разполагам с грозен пдч гардероб в неприятни цветове, който съм решила да боядисам бял.

Доколкото разбрах с прочитането на няколко теми назад начинът е следният:

Боро контакт, акрилна боя на водна основа (избрала съм Сократис), и лак. Дейностите извършвам с дунапренено мече.

Имам обаче следните питанки, понеже пдч-то е от най - евтините възможни, трябва ли да го шкуря преди боро контакта и освен това какъв вид лак да ползвам? Предпочитам мат.
Благодаря.  Hug

# 479
  • София
Момичета, имам  въпрос относно препаратите "Bochemit". Един от техните продукти се препоръчва за нападната от дървояди дървесина. В описанието на съответния е посочено, че: "Последващо финишно покритие с лак на водна основа може да доведе до нежелани реакции" и "Не се поставя финишно покритие". Ако дадена мебел има дупки от дървояди и се обработи с горепосочения продукт, тези дупки не трябва ли да се "скрият" с нещо /например с боя/?

Общи условия

Активация на акаунт