Без въглехидратите навред ще съм мацка занапред! БВД тема 22

• 126 412
  • 788
  •   1
Отговори
# 465
  • Бургас
Браво дами  Hug Пожелавам ви да отчитате и още по-добри резултати и да ги задържите в последствие. И аз от понеделник съм с вас  Hug
Сиска, Дези  Hug

# 466
https://dcnews.bg/wp-content/uploads/1547876.jpg
Добро утро прекрасен ден!
Менюто за днес- варени яйца и краставица, обяда мисля да пропусна , вечеря скумрия с доматена салата.Мисля и някаква супичка да направя супа топчета,някакви идеи как да я направя и да е режимна? Wink

Последна редакция: нд, 05 фев 2017, 08:51 от mamanadvama*

# 467
  • Бургас
Добро утро дами  Grinning
Сетих се, че някой беше попитал за дали може да хапва сланина. Няма проблем, разрешена е, но да знае, че ако е много солена на следващия ден кантара няма да отчете минус, пък може и да покаже плюс от задържаната вода. Така, че хапвайте, но по малко  Peace

Моят хранителен план от утре ще включва 3-дневен яйчен фаст. После ще разнообразявам със свински пържоли и риба  Mr. Green
По въпроса с готвените ястия предлагам и свинско или агнешко със спанак, гювеч с месо, гъби, чушки, баммя и каквото още ви харесва, спаначна крем супа със забулени яйца вътре, мусака с тиквички /без заливка/   Peace

Последна редакция: нд, 05 фев 2017, 09:22 от . Яна .

# 468
оо Яна какви вкусотийки само изброи Laughing

# 469
  • Велико Търново
Яна, аз питах за сланината Mr. Greenаз ще слагам по 20 грама и то само на бърканите яйца Heart EyesНе помня авокадо може ли, бели петна имам Blush
Аз също обмислях яйчен фаст, дори и с тварох съм се заредила от Берьозка, но за сега ще са само яйца.В момента варя свински езици и утре като се върна от работа ще ям език със салата, за вечера може би ще е същото. У нас към момента е пълно с най-различни меса, които са правени за нас, а вчера отидох с голям списък в магазина да си дам поръчка за понеделник за кайми и други карантии Blush
С теб много се надявам да имаме възможност да се запознаем в края на април Hug

Дези,  Heart Eyes Не можеш ли да ми снимаш партньора ти по бокс...ей така за вдъхновение Mr. GreenШегувам се Hug

mamanadvama, чудесен резултат Hug

# 470
  • Бургас
авокадо може Peace да се внимава с кореноплодни зеленчуци, че са по-калорични /картофите са изключени напълно, може по малко моркови, панджар, гулия или целина, но само като подправка или в супи, а не цяла цалата/
Сиска,
Скрит текст:
iFCB? Кой хотел избра, че аз все още се чудя, включително и дали ще успея да отида, че ми се очертават няколко пътувания в рамките на 2 месеца и май ще трябва да се лиша от нещо  Sad

# 471
  • Велико Търново
Адмирал, Яна Heart Eyes Много се надявам да се видим, ако пък не там ей къде го Търново Hug

Аз ям само зелена салата, рукола, айсберг, кореноплодни не. Авокадото ще ми е за яйцата Blush

# 472
и аз съм запланувала яйчен фаст от утре Laughingвидях има желаещи Wink
приключих с храната за днес (бяха домашни кюфтета и... вино Embarassedох,знам:препъни камък е)
за утре съм планувала 1-2 пъти яйца с кокосово олио
и така 3-4 дни,след това свинско с праз,лук и ....ще видя какво ми се яде
ще си казвам как е Mr. Green

# 473
  • Велико Търново
Добро утро!
Давам старт на първата петдневка, която ще е изключително само месо, яйца, авокадо, краставица, айсберг и зелена салата. Килограми 62.800/но снощи изядох един пресен суджук, който беше изключително солен/, а в събота вечерта бяхме на гости/случва се най-много два пъти в годината, не ходя и не посрещам гости/ и щеше да е изключително невъзпитано да се обяснявам какво ям или не ям. От уважение към домакините ядох без да коментирам Simple Smile

Меню за днес:
Без закуска, но в 05.30 преди да отида да бягам пих нес кафе с разбито яйца
Обяда ми ще е към 14.30 /и през 5 дни ще е в един и същи час/ ще е от около 200 грама варен свински език+авокадо около 100 грама и 2 сварени яйца. Ще започна с яйцата, а другото може и да остане.
Вечеря:или кълцана наденица/1 парче/ или един бекон от Берьозка, който е около 180 грама, но в състава пише, че може да има минимално количество захар/ще се надявам наистина да е минимално/, авокадо и краставица. Вечерята ще е най-късно в 19.00.

Гладолечението не е за мен, но успех на всички, които обмислят да го направят.

# 474
здравейте вече ми е пети ден минус кг и половина, но съм в цикъл и може би оттам задържането.Основно яйца за закуска, зелеви салати, наденица печена и пиле.Това е засега.За днес мисля готвено зеле да си направя.Хубав ден и много минуси на диетуващите ! bouquet

Купешка ли е наденицата? В смисъл, при тях и при каймата от магазина - как успявате да сте сигурно, че е чисто месо и няма вътре никаква соя?

# 475
  • Велико Търново
Примерно аз от където купувам месото съм сигурна, че няма соев протеин или разни други примеси, всичко е истинско Heart EyesА по поръчка ни правят разни суджуци, които са страхотни.

# 476
Здравейте,
а какви са тези шоко бонбони , за които се говори.

# 477
и нещо друго ме интересува - може ли да се пие сок от цвекло и морков.

# 478
  • Бургас
и нещо друго ме интересува - може ли да се пие сок от цвекло и морков.
не  Naughty
а по първия въпрос, предполагам че е кокосово масло, какао, кокосови стърготини  Thinking

# 479
може ли някой да даде рецепта за шоко бонбони.благодаря

Общи условия

Активация на акаунт