Без въглехидратите навред ще съм мацка занапред! БВД тема 22

• 126 422
  • 788
  •   1
Отговори
# 450
Със сигурност е заради цикъла, след него трябва да се нормализират нещата. На мен ми е 4-ти ден и съм - 2 кг. След раждането си нося 16 кг, които са ми в повече. Надявам се да успея да ги сваля с този режим. Дори после се замислям и за едно лечебно гладуване,понеже ще правим кръщене на бебока и начало на април да съм във форма. Целта ми е за два месеца 10 кг.

# 451
  • have faith and be patient ..
Не че нещо,  но това изобщо не е здравословно и едва ли ще ти сежполучи,  сега изхвърляш задържаната вода,  за това падат бързо килата  Peace

# 452
Здравейте,
и аз започнах безвъглехидратен режим , но имама въпрос относно тиквата.Плод или зеленчук е.
Благодаря

Тиквата е диетична на фона на други храни, но ако целта е кетоза, по-добре да се избягва (ако не се лъжа)

# 453
Назад в темите казват, че тиквички може, но не и зряла тиква. Аз също доста се чудех, но накрая се отказах от тиквата, няма да ми проваля диетата я... Laughing

# 454
Здравейте! Бях на този режим през 2010, не съм се теглила и мерила но резултатът беше видим от околните и по дрехите. Без усилия задържах килограмите си в следващите три години. След което бях безработна за около 8 месеца и качих доста килограмчета...

От утре съм с вас Simple Smile
 Grinning Hug
Подготвила съм си пилешко бутче /махнах кожата/ на фурна с карфиол и гъби; салата - червено цвекло и домат.

Волята ми не е много силна затова разчитам на вашата подкрепа!

Започвам със 70 кг, целта ми - 60кг. Но знам, че с тази диета основно се губят сантиметри, затова основната ми цел е да не се откажа!

# 455
Здравейте, момичета!

Връщам се в безвъглехидратните редици и ще боря последните 5кг! Ръст 157см, деца 3, години 41.
Започвам от стартови кг 54.1 (реално 53.1, но съм овулация и задържам вода). Тези кг постигнах юни месец след 1 врътка БВХ, после оплесках нещата на почивките.

Да видим как ще се справя.

Мис Вал? Тук ли си още? Hug

Успешен ден на всички!

# 456
Добро утро момичета!Втори ден съм и аз на диетката!Успех на всички! bouquet

# 457
mamanadvama  Сподели какво включи в менюто до тук?

# 458
здравейте вече ми е пети ден минус кг и половина, но съм в цикъл и може би оттам задържането.Основно яйца за закуска, зелеви салати, наденица печена и пиле.Това е засега.За днес мисля готвено зеле да си направя.Хубав ден и много минуси на диетуващите ! bouquet

# 459
Привет и от мен 12 ден, - 5 кг.  Много ми се хапват плодове, направо едвам издържам, да не си открадна от на детето  #Cussing out Иначе, ям еднообразно. Сутрин омлет от яйца, на обяд и вечер редувам - пилешко,телешко,риба и свинско контрафиле със салати. Споделете идей за нещо по разнообразничко от месо на фурна или скара Simple Smile

# 460
Поздравления за добрите резултати ! При мен този път за съжаление диетата не даде добри резултати - 2.5кг. от исканите 7-8. Наня , може да си сготвиш зеле , миш - маш, но без сирене, чушки - печени, пържени, с яйца, кавърма....

# 461
  • Велико Търново
Здравейте, момичета!

Връщам се в безвъглехидратните редици и ще боря последните 5кг!

По парфюма те познах и хоп след теб! От понеделник съм тук.
Менюто за първата десетдневка е готово Heart Eyes
Ще видим какво ще стане или не. Решила съм този път да ям месо, салата, яйца Heart Eyes
Сланина можеше или не може да се яде Blush

# 462
Здравейте дами,

Днес ми е шести ден и кантара показва 2,5кг по-малко  Grinning Simple Smile Heart Eyes
Чувствам се добре, не ми се яде нищо от забранените неща.
За сега успявам да си разнообразявам и менюто, но съм още в началото…
Всеки ден кантарчето показва с половин или един килограм надолу и това ме мотивира.
Пожелавам успех на всички.

# 463
Divine, браво!

Аз оплесках нещата. То не бяха круши, банани, фурми, ядки.....От четвъртък ме подгони такъв дивашки глад, усетих, че не беше нормално. Като полудяла бях. И май знам защо.

Сиска, от понеделник съм с теб! Но този път религиозно ще си спазвам часовете за сън, защото хроничното ми недоспиване от 2-3 седмици плюс диети и тренировки обърна каруцата.
Та така, дами. Ще спя по график!  bowuu

# 464
Чудесно станахме по-голяма групичка!
6 ти ден -  2.500 кг за отчета и за кураж на другите! Peace

Общи условия

Активация на акаунт