Без въглехидратите навред ще съм мацка занапред! БВД тема 22

• 126 423
  • 788
  •   1
Отговори
# 435
  • Велико Търново
Вив, разбивам белтъците, отделно към жълтъците прибавям крема сирене+извара, обърквам всичко и изливам в тава постлана с хартия. Като се запече малко слагам суровия бекон и след това с Чемширов омитаме всичко. Той за пореден път е слаб, мръсник Crossing Arms

# 436
  • София
Суров бекон? Имаш предвид месо, тип ребра без кост?  Mr. Green
Ми то лесна работа бе, ще го опитам, мерси Сисе  Hug Чемширов може да е слаб, но пък ти си слаба, умна и красива  Mr. Green Hug

# 437
  • Велико Търново
Вив, ще ти снимам и ще ти пратя във фб какъв ми е бекона, но да, сурово месо имам предвид Heart Eyes

# 438
  • Варна
Сис ,а сода слагаш ли ? Аз ги правих в неделя и имаха ужасен вкус на горчиво,явно им дойде в повече содата  Twisted Evil

# 439
  • Велико Търново
Сис ,а сода слагаш ли ? Аз ги правих в неделя и имаха ужасен вкус на горчиво,явно им дойде в повече содата  Twisted Evil
Дес, слагам съвсем малко Peace
Даже сега за именния ден на Мина съм намислила да направя като предястие за моите приятелки Crazy

# 440
  • Бургас
Момичета,къде сте .Сама ли ме оставихте.Не пиша ,но си режимствам все още.Хем си ми е добре така,хем се притеснявам.Мисля ,че като свърша голямо ядене на нережимности ще падене.

# 441
  • have faith and be patient ..
оххх при мен така се получи , мн гадно Simple Smile обаче последните седмици на диетата бях много отпаднала , никакво енерджи , започнах да пия по 3 кафета на ден ,а преди пиех по 1 сутрин .. много зле бе , не знам защо така,ядях си месата и яйцата , салати зелени ала бала , но нещо стана  и реших да прекратя  Peace

# 442
И аз си кретам, но изкарах една седмица и се провалих пак... Сега започнах отново, но с по малко млечни нережимно само. Кантара дава разлика 1,4кг от вчера (когато започнах пак).. Явно задържам вода нещо?

# 443
Най-после и аз ще се хващам на хорото. Реших да пробвам да си влезна в старите дънки, но за целта трябва сантиметърчето ми да понамалее, така че ще изключвам въглехидратите!

От предходен опит обаче знам, че когато се приемат предимно протеини, рано или късно се стига до запек. Вие как се справяте с това? На мен ми препоръчаха да си взема боров прашец. Помагал не само в този аспект, но и като цяло, при режими за отслабване, предпазва и причиства черния дроб, който ще бъде по-натоварен когато почнат да се свалят мазнини, тонизира организма, така че си взех една опаковка, да видя какво е. Някои тук пил ли е боров прашец? Има ли наблюдения?

# 444
  • have faith and be patient ..
аз наблягах на мазнините , не на протеините и не съм имала проблем с WC  , на финала холестерола ми беше 4,4 , ама и не пия вече алкохол , мноооооого рядко , основно вино  Sunglasses

# 445
Тия дни от нерви не ядях много и основно краставици и мога да се похваля с голямо смъкване... от 80,9 миналия понеделник до 75,0 днес. Ще карам до 16,12 пък да видим... Ям по малко сирене.

# 446
Правила съм високомазнинно, ама в един момент ми идва вповече, та не знам сега как ще ми се получи и допускам, че ще ми трябва нещо за регулиране на стомаха. Освен това зимния сезон все ми се налага да пия витамини,  за да не ме хваща грип, но ми отварят апетит и искам да ги избегна. За това чета за боровия прашец, понеже е натурален продукт и има комплексни действие за имунитет, дава енергия, регулира стомах.. Струва ми се подходящо и мисля да си взема, как мислите?

# 447
Здравейте,
и аз започнах безвъглехидратен режим , но имама въпрос относно тиквата.Плод или зеленчук е.
Благодаря

# 448
Има ли безвъглехидратки? Бих се радвала да си споделяме и да се подкрепяме.

# 449
Аз съм вече на 15 ден. Резултатите не ме удовлетворяват много, но съм решила да изкарам диетата до край. До тук -2,5кг без прегрешения , но може да е и заради цикъла. Надявам се до края да ги докарам поне до 4, а имам да свалям 7-8кг.

Общи условия

Активация на акаунт