Без въглехидратите навред ще съм мацка занапред! БВД тема 22

• 126 388
  • 788
  •   1
Отговори
# 495
  • Велико Търново
Вив, да съм ти казвала, че те обичам! Ще ти пиша във ФБ утре, има какво да обсъдим. Hug

# 496
  • USA
Мами, може ли да се приема овесено мляко вместо краве. В него дори и лактоза няма...
Овесът е въглехидрат, не може. То и краве мляко не може, доколкото знам.

# 497
Здравейте,момичета. И аз се присъединявам към режима. Днес ми е 4-ти ден- свалени килограми 3, от които около 1,5 kg. вода. Остават ми 3 седмици, като се надявам да свалям по около 2кг. на седмица, но ще видим. Рядко изкарвам диета до края  Blush   Четох назад, че някои правят фастове- може ли да ми кажете какво точно представляват  Hug

# 498
  • Велико Търново
Правя фаст 5-ям в 13.00 и 18.00 Peace

# 499
  • София
Аз съм ден 3, свалено до момента - 1,5 кг. Като аз ям кисело мляко (правя моя версия)
Сисе, при теб как се движат нещата?

# 500
  • Велико Търново
Аз съм ден 3, свалено до момента - 1,5 кг. Като аз ям кисело мляко (правя моя версия)
Сисе, при теб как се движат нещата?

Никак, може ли да ми споделиш твоята версия, където ти е удобно:))

# 501
  • София
Ами ти сигурно нямаш нищо за сваляне  Hug
Това, което при мен се махна е водата. Сега стигнах до сланинките и нещата ще вървят доста по-бавно, но е очаквано.
Иначе версията ми е следната. Сутрин (не винаги, само когато съм гладна) закусвам 200 гр КМ със смляно ленено семе.
На обяд яйца/месо/риба + някакъв зеленчук
Следобед какаови зърна или един айрян (по-редичък  Laughing )
Вечер пак като обяда.
Различното от цялата работа е това, че аз съм свикнала да хапвам десерт и това ме унищожава. И за да мога да изкарам повече време на достатъчно нисък въглехидрат, след ядене похапвам по няколко лъжици КМ вместо десерт. Много успешно ми залъгва и психиката, И същинското желание за поне хапка плод.

# 502
  • Велико Търново
Вив, имам да свалям. Въпреки броенето на калориите и въглехидрати под 20 грама на ден, близо година, аз не отслабнах. Да, нямам торби под очите, чувствам се добре, но на фона на цялата мъка, защото кой каквото да ми обяснява ..просто не даде желания резултат. Аз, обаче от три години съм разредила тренировките в зала под критичния мининмум, а те са важни и така, събития и фактори много. Благодаря за споделеното!

# 503
Здравейте, преди две години постигнах доста добри резултати с тази диета. Сега отново започвам, но имам въпрос , т.к. не си спомням, а и  не откривам маслините и авокадото в коя от групите попадат - разрешени или забранени ? Благодаря предварително  bouquet

# 504
И двете са разрешени. Peace

# 505
Иска ли някой да я започнем заедно от 9-ти, но с малко млечни?

# 506
Иска ли някой да я започнем заедно от 9-ти, но с малко млечни?
Аз съм доброволец!  Mr. Green Hug

# 507
  • Някъде там
Добър вечер момичета.Приемате ли нови попълнения? Спазвала съм тази диета много отдавна и тогава бях доволна от нея но съм забравила какво съм яла точно.Сега имам много за сваляне и реших след моното което правя в момента и на което ми остават още 7 дни, да премина на нея.
С моното за 15 дни свалих 8 кг. Знам че повечето от тях са вода, а и започнах от 98,сега съм 90.Целта ми е около 70 до 2-3 месеца.
Спазвах 10 дни моно-кисело мляко,зеленчуци,картофи,яйца,пиле и пак повторение.После трябваше да направя 5 дни почивка но в нея минах на плодове.Само последния ден хапнах друга храна.И сега карам втора деседневка.Като от втората съм свалила 1 кг само.
Преди да започна с бвд,имам много въпроси в главата си,обаче.Няколко дни ви чета но има доста неща които не са ми ясни и ще се радвам да ми отговорите.
Първо знам че не може плодове но от 2 седмици, пия чай от джинджифил и  половин лимон на литър течност и се чудя дали това ще попречи на диетата.Възможно ли е да продължа да го пия,защото от него не чувствам никакъв глад?
Друг въпрос който имам е защо пишете че махате кожата на пилешкото месо,не може ли с нея?
Никъде не видях дали подправяте салатите и храната като готвите с слънчогледово олио,а доколкото си спомням аз си ги подправях?
Ще мога ли да пия домашен доматен сок без захар,по чашка две на ден? Четох че използвате кокосово масло,то не е ли забранено?
Май ще ви писне от хилядите ми въпроси,но питам защото искам да съм сигурна че ще успея поне малко да отслабна с тази диета.
Не спортувам.Ходя по 5-6 километра на ден но само това.Не ми се отдава да ходя на фитнес.Това че само ходя а не спортувам ще попречи ли според вас на диетата?
Благодаря предварително за отговорите ви. bouquet bouquet

# 508
Здравейте,от днес и аз съм с вас,с много килограма за сваляне.Надявам се на успехи,правила съм я преди години ,но нямам спомени за резултата.

# 509
  • New Zealand
И аз започвам от днес ( при мен е сутрин ). Менюто за днес: 200 г риба тон консерва, 1 домат, 1 авокадо, 2 варени яйца. Това ще бъде разделено на 2 приема. Ще се опитам да пия около 2 л вода. Не знам как ще се разделя с бялото вино за няколко дни, но се надявам да успея. Успех на всички! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт