Без въглехидратите навред ще съм мацка занапред! БВД тема 22

• 126 397
  • 788
  •   1
Отговори
# 480
  • На брега на реката
Правила съм следните:
Разтопявам един натурален шоколад /на водна баня/, добавям 3 пълни супени лъжици неразтопено кокосово масло, 100 гр. едро смлени орехи, 2-3 супени лъжици кокосови стърготини. Слагам ги във формичките за лед и готово. Друг вариант е да сложите сместта за кратко в хладилник и след това да ги оформите като топчета и да ги оваляте с кокосови стърготини. По желания може да се добави някаква есенция.

# 481
  • Бургас
Момичета, бонбоните са подходящи за НВ ВМХ, но не и за БВД  Peace

# 482
Здравейте,
явно някъде бъркам , защото вчера стартирах от 72,5кг.През деня съм яла за закуска - яйца с хиле и два чери домата.На обд - печени кюфтета с гарнитура кисело постно печено зеле.За вечеря малко кисело печено зеле, 1дебарцин и 2-3 парчета сланина.Днес сутринта бях 73,3кг.

# 483
  • Велико Търново
Здравейте,
явно някъде бъркам , защото вчера стартирах от 72,5кг.През деня съм яла за закуска - яйца с хиле и два чери домата.На обд - печени кюфтета с гарнитура кисело постно печено зеле.За вечеря малко кисело печено зеле, 1дебарцин и 2-3 парчета сланина.Днес сутринта бях 73,3кг.

Ако си като мен нищо чудно и да са ти повече  грамажите.
Аз съм в задънена улица Blush Колкото е да ми е неприятно ще трябва да призная, че липсата на В в храненето ми очевидно не е ок. От около година спазвам ВМ-НВХ като В ги държа до 20 грама и желания резултат го няма. Много сериозно обмислям някаква промяна-гледам режим на Инес, на Румяна, на Любо, но просто 1800 калории не мисля, че ще са ми ок, 100грама В при Инес също не смятам, че ща ми ок, на Румяна кулинарния режим не ми е по вкуса, за съжаление и при жабот/нямам никакви забележки по режима/ нещо не ми се получава. Може би ще си насоча мисълта на някъде другаде, защото живота ми се влияе от три цифри на кантара сутрин и целия ми ден се обуславя от тях, което същност си е диагноза. Това трябваше да го сложа в скрит текст, но ще го оставя така.

# 484
е добре де другите как свалят.Може би искам да стане веднага , но въпреки всичко със с 0,800 по тежка.

# 485
не мога да преценя кое от вчерашното ядене да махна?

# 486
  • Велико Търново
Зелето е солено и вероятно си задържала вода от него, сланината също е солена и ето от къде ти е плюса Peace
Ето аз съм жив пример, че не дебелея от това хранене, но и не отслабвам.
Мъжът ми за 20 дни, 8 кг. с едно и също хранене при него и при мен. Съдба!

# 487
нормално с това кисело зеле Laughingне е виновна сланината
киселото зеле трябва да влезе в "наръчник за НЕ отслабване" hahaha
и подсещам:тук и зеленчуците се броят Winkследователно:само за украса
аз обожавам яйцата и не вярвам да ми омръзнат,но не исках да поемам риск
не правя последователни дни яйчен фаст,а по формулата 5:2
два непоследователни дни яйца (5  на едно хранене)
5 дни ВМ НВХ
мда,яко вода изхвърлям

# 488
  • На брега на реката
Киселото зеле обикновено е по-солено и е предпоставка за задържане на вода

# 489
  • Бургас
Момичета, честно казано и аз прецаках яйчения фаст /а лично той на мен добре ми се отразява/. Изкушиха ме едни вратни пържоли в Била и сега хапвам тях. Идеята за фаста иначе не е отпаднала.

Сиска, според мен при съпруга ти влияят няколко фактора: 
първо /несправедлив е/, но при мъжете веднага проличава когато пазят режим;
вероятно има повече килограми за сваляне
не се е подлагал на хранителни режими
Ти все още ли тренираш толкова усилено и ставаш супер рано? Имаш ли 8 часа сън?

raiana, задържала си вода, след около два дни ще се източи и ще видиш минус  Peace Това с киселото зеле и плюсовете се случва и дори да не си на диета, не си станал по-дебел, просто солта задържа водата в теб  Simple Smile

Аз не искам да се тегля, че ако не видя бърз резултат това ще ме демотивира. Ще се претегля в края на седимцата и се надявям да видя поне 1,5 надолу  Embarassed поне такива са ми очакванията

# 490
  • Велико Търново
Яна, на мен ми е ясно защо така бързо слабее мръсника Blush
Всяка сутрин ставам рано, да, 04.40, но не тренирам интензивно, бих казала вяло Blush

# 491
До момента съм изяла следното - закуска две пържени яйца с филе и малко лютеница.Обяд плескависа с печени зеленчуци - тиквичка и червена чушка да видим утре резултата.А исках да питам , защо не може да пия сок от цвекло и морков.

# 492
  • На брега на реката
Момичета,
Защо се препоръчва бяло сухо вино, при условие, че червеното е с по-малко въглехидрати?

# 493
  • Sofia
Мами, може ли да се приема овесено мляко вместо краве. В него дори и лактоза няма...

# 494
  • София
Чудя се, дали и аз да не се присъединя тук, макар че не планирам точно този вариант на режим, но доста близък. Имам малко натрупано неприятно мезце тук там и искам бързо да го разкарам.  Laughing
Смятам за десерт да пия по една чашка айрян. Това ще е моя си интерпретация на режима. А и прекалено ниските В при мен не водят до траен резултат.

Сисе, според мен прекалено дълго се храниш НВ и оттам невъзможността ти за сваляне. Също и хроничното недоспиване, тренировките, а и може би високите цели.
Понеже ти май искаш релеф, за теб ще е по-подходящо да имаш обезмазнен режим с бавни въглехидрати и протеин. Можеш да опиташ, мисля че ще ти потръгне, защото ще  е нещо напълно нова за теб. Разбира се и калориите трябва да следиш.
Високите цели изискват адски жертви, не знам. Аз лично, гледам да не се мъча толкова, само преди море  Mr. Green  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт