Без въглехидратите навред ще съм мацка занапред! БВД тема 22

• 126 346
  • 788
  •   1
Отговори
# 585
  • BG-DE
Браво, поздравления за чудесния минус  Simple Smile при мен, за съжаление, +1 кг си се оказа факт, а не вода, както си мислех, не мога да си обясня защо  newsm78 сигурно калориите ми идват повече  Thinking Продължавам но ще намаля порциите, днес мисля да карам на пилешко печено без кожа  Simple Smile

# 586
  • Някъде там
Здравейте.Не съм писала отдавна.Имах здравословни проблеми и се наложи да спра диетата 5 дни по рано и до сега съм се хранила с други храни.Но от днес започвам отново.За 19 дни свалих 9 килограма и за седмиците които не съм я спазвала,съм си върнала само 1 кг,който предполагам е вода.Започнах от 87,сега съм 79.Ще ви чета и ще пиша какво хапвам,когато мога.Целта ми е 65-70 кг. И ако се наложи ще направя и трети 24.Както съм писала по напред започнах от 98 кг,първо бях на моно но много се гладуваше на нея.БД е моята.
Днес за закуска-пълнено яйце с пюре от зеленчуци и късчета пилешко.За обяд зеленчукова крем супа и пилешка пържола на скара.
Следобед една краставица.
За вечеря две кюфтета и един домат.

# 587
Браво daviz, страхотен резултат  bouquet Това наистина е твоята диета  Simple Smile
Би ли споделила повече подробности. Позволяваш ли си мляко в кафето или други дребни нарушения? Количествата как бяха?

Аз започнах около 94кг, но като гледам как върви, няма да постигна подобен резултат. Явно количествата са ми големички  Simple Smile
Успех отново  Hug и бъди здрава  Hug

Менюто днес
З- вратна пържолка, 1 яйце на очи, домат; кафе с
- кафе с
О- вратна пържолка, яйце на очи, домат
СЗ- нещо като доматена пърженица/миналата година имаше много домати в градината на село и правихме какво ли не, това беше млени домати с настъргани моркови, кромид, магданоз и не помня дали имало друг зеленчук, на тиган с масло и яйца]/
В- салата маруля с варени яйца, малко дреболии на тиган с мас/мислех че съм извадила черен дроб, а то се оказа бъбреци и далак, свински/

mamanadvama*, и аз се движа с твоето темпо, дано по-нататък се пораздвижат нещата   Simple Smile
Menerva, може би нямаш нужда да сваляш  newsm78 Не помня дали си споделяла кг.

# 588
  • Някъде там
Количествата ми бяха огромни,честно казано и такива ще продължат да са,имам здравословен проблем в момента, който не позволява гладуване.Хапвах винаги когато усетих че ми се преяжда.Не спазвах време за закуска,обяд вечеря. В къщи съм си и мога да се храня,когато реша.Единственото което спазвах, като час е:последното хранене да е най-късно до 19,30. Относно храната,абсолютно никакви прегрешения за тези 19 дни не допуснах,може би за това свалих толкова.Не ми беше трудно,защото свикнах от моното и на глад даже.С моното си се гладува. Спрях кафето, само защото не мога да го пия без мляко.Пия черен,зелен и плодов чай.Сутрин на гладно,чай от джинджифил.Не съм спортувала,не съм ходела и на фитнес.Единственото което правех е да ходя много. В момента не се заблуждавам че съм слаба,все още съм си дебеланка,но този път съм решена да успея.Има нещо което правя,може да ви се стори смешно, но на мен ми помага много.Закачих в гардероба една рокля, която искам отново да ми стане и всеки път щом посегна към забранена храна се сещам за нея и винаги я гледам когато отворя гардероба.Меря я често и виждам как още малко ми остава да ми е по мярка,това ме отказва от всякаква забранена храна.
Благодаря ти Z. Не се отказвай ще успееш.На всеки различно повлиява диетата,някой свалят в началото,други в края.

# 589
  • Бургас
И аз продължавам,на 100% съм стриктна.Снощи обаче ме хвана пак колита и бях силно разколебана как да продължа,пих един ентерол,засега удържам фронта,да видим до кога

# 590
  • У дома
Здравейте дами, не съм се включвала, но съм режимна, и аз имам свалени около 2кг. Доволна съм, най-вече, че корема ми се прибра, това е най-важно. НОооо липсват ми млечни и то мнооогооо Crazy Crazy Crazy
Менерва, защо плюс, досега била ли си на хранителен режим? По колко ядеш? АЗ ям супер много, но и съм много лакома, аз ако огранича калориите, след седмица ще се наплюскам и ще се освиня повече, затова на глад не издържам и не стоя Rolling Eyes
Маманадвама, защо 2кг са малко, колко е таргета? Ако си спавала подобен режим, трудно ще падат килата Peace
Да напиша и меню за последните няколко дни: З- кафе, О-две яйца и малко салата (малко нервно ми беше и не бях гладна), за В-пушена сьомга и краставица
Вчера пак яйца и за О и за В
Днес за О-сардини и салата, за В- свинско с прясно зеле Heart Eyes това ще е и за утре за целия ден, много ми се ядеше манджорляк, мисля като си изям тенджерата със зеУе, да направя едни кюфтенца с доматен сос Whistling Другата седмица може да пръжна един дроб с лук и чушки и домати, но да видим Whistling
З.2012, мисля си че ако не смесваш видовете белтъци ще има огромен ефект, пробвай Hug Аз не смесвам, но и аз не гоня огромни цели, аз стартирах около 67-68кг, това са ми кг от около две-три години откакто свалих, след раждането бях 85 оки, най-ниското ми тегло беше 62кг със сиропуване, но това няма да си го причиня повече Laughing Ако сега паднат кила супер, като не здраве да е (цел 60 до 12 юни Sunglasses, но поне съм се прибрала, шкембака вече не е пред мен, и огромния ми глад за сладкиши е "прекършен", че по Великден се улях с ядене Blush

# 591
Момичета, казвате, че ядете много, пък на мен изобщо не ми се вижда много храната  newsm78

daviz, благодаря за подробния отговор  Hug:
]mis_val, дано отшуми бързо неразположението   Hug

Genni, благодаря за съвета  Simple Smile Преди време, може би 3години, правих 1 месец кето, само яйца, свински гърди и бекон, и много масло. Тогава установих, че колкото и да обичам месо, по-вкусно ми беше, като го комбинирам с яйца. Само месо много бързо ми омръзна. Все пак ще се опитам другата седмица да се организирам по-добре и поне някои от дните да са ми като моно. Живея в две населени места в момента, а работя между тях на място, където няма магазин, кафе, нищо няма, само една бензиностанция сравнително наблизо. Сложно ми е.

Менюто днес
З- 3 варени яйца, домат, маслини; кафе с
О- вратна пържолка, 1 яйце на очи, краставица, маслини; кафе с
В- салата домати и краставици, свинско месо задушено на фурна, с тиквички и моркови покрай него

Утре се очертава фаст през деня, че почти не остана от вечерята, а и кокошките стачкуват  Joy

Момичета, а ограничавате ли видовете зеленчук?

# 592
  • Някъде там
Добър вечер.Аз минуси няма да отчитам всеки ден защото се меря на 6ти 12ти и 24ти ден.Скрила съм кантара че като видя два дни без минус и ми кривее.
Закуска -2свински шишчета и салата с много зеленчуци(домат,краставица,лук,зеле,маруля,репичка,чушка,магданоз.Смилям я с блендера,много я харесвам така на ситно.
Обяд прясно зеле с свинско.Премерих порцията-350 грама. Изпих и доматен сок една чаша.

Следобедна закуска-салатата от обяд с 1 яйце.Много салата ям,не съм я мерила но имаше поне 300 грама.
Вечеря-Пак зеле и доматен сок.

З аз лично нищо не ограничавам.Достатъчно други ограничения имаме че и от към видове зеленчуци.Поне при мен това не пречи.Свалям си.
Вода днес съм изпила 3 литра и около литър чай.

# 593
  • У дома
Z, спри маслините задържат мноооого вода, гледам често си хапваш. Зеленчуци ям много, явно аз се наяждам от салатите защото ето ти едно моя примерно салата: половин айсберг, едно авокадо и една голяма краставица- основното консерва сардини 120гр. Ами стана ми лошо днес😂😂ама да не си върна нещо вс си изядох. За В 1 и половина пържола с 400гр готвено мазно зеле, люшнах му освен зехтин и 2с.л. кокосово масло😂😂😂сега ще се пръсна наядох се като попско чадо......
Утре май ще си взема консерва риба  за О че зеИЕ нИ ща да видя😂😂😂

# 594
  • Някъде там
Z, спри маслините задържат мноооого вода, гледам често си хапваш. Зеленчуци ям много, явно аз се наяждам от салатите защото ето ти едно моя примерно салата: половин айсберг, едно авокадо и една голяма краставица- основното консерва сардини 120гр. Ами стана ми лошо днес😂😂ама да не си върна нещо вс си изядох. За В 1 и половина пържола с 400гр готвено мазно зеле, люшнах му освен зехтин и 2с.л. кокосово масло😂😂😂сега ще се пръсна наядох се като попско чадо......
Утре май ще си взема консерва риба  за О че зеИЕ нИ ща да видя😂😂😂
Genni позволено ли е кокосовото масло? И да попитам още нещо,не мога ли да си направя нещо като майонеза.Да разбия яйца с олио като олиото е по малко отколкото за обикновената?

# 595
  • У дома
Кокосово масло може, сл олио Не, маьонеза с зехтин си правих на ми имаше специфичен дъх от зехтина, виж с разтопено кокосово масло не съм пробвала newsm78
Старшите да кажат може ли пачивните дни да се поглезим с кокосови палачинки Heart Eyes

# 596
Genni, ама ти нищо не ядеш, само зеленчук  newsm78 Благодаря за съвета за маслините, но аз ако няма маслини, пак си соля добре храната, та не знам дали има смисъл. Когато се храня НВ по естествен начин увеличавам солта. Старая се храненето ми да е максимално близо до обичайното, а нямам намерение за цял живот да отказвам солта. Ако сега я намаля, за да изхвърля някаква вода, която не се знае дали не е необходима на организма, след края на диетата при първото нормално солено хранене ще си я върна, че и повече може да задържа. Може и да не съм права, но това е моята логика  Hug

daviz , това е БВ диета, а не нискомазнинна. Според мен всякакви масла са допустими, а пък майонеза защо да не може, нали е яйце и мазнина. Важното е да е домашна, че тази в магазина не се знае какво точно съдържа. Мен си ме тегли към по-ВМ -версия на диетата, но някои момичета я правят по-нискомазнинна, въпрос на вкус и лична интерпретация  Hug

Аз днес бях на пост и молитви  Joy защото не си носех храна на работа. Но все пак менюто за деня:
З- кафе с ..., малко кокосово масло
О- 1 краставица със сол, кафе с ..., малко кокосово масло
В- 4 яйца на очи с дом суджук на тиган; салата домати с пресен кромид, магданоз, зехтин и сол

# 597
Днес за закуска и обяд си направих омлет от 6 яйца и малко бекон/месо, не колбас/. Сутринта не успях, но на обяд добавих 1 домат и маслини. Кафето беше черно този път.
В- салата домати и краставици, пържола от бекон на скара.

# 598
  • Някъде там
Добро утро.
Вчера нямах време да готвя и цял ден съм на пържено месо с праз,само закуската ми беше едно яйце и половин краставица.
Днес се очертава същото но сготвих прясно зеле с пилешко и това ще хапвам.Сега едно пушено пилешко бутче и половин домат.
Премерих се.За една седмица 3 кг.Повече от доволна съм,защото знам че няма да е като в началото да свалям по килограм на ден.

# 599
Чудесен резултат  daviz bouquet

Днес мога да отчета минус 3кг за 11 дни режим  Simple Smile До утре не очаквам драматични промени, така че това ми е резултата за половината време. Не е много, но като се замислиш, хич не е и малко. Този резултат и за месец трудно го постигам. Започнах на 18 април, като на следващия ден засякох кг и по градския кантар, както и мерки. Мерки ще засичам най-вероятно на финала. Струва ми се, че другите доста по-малко хапвате, та може да се пробвам след почивните дни и аз да намаля порциона  Simple Smile Довечера ще пиша менюто за днес.

Общи условия

Активация на акаунт