Без въглехидратите навред ще съм мацка занапред! БВД тема 22

• 126 345
  • 788
  •   1
Отговори
# 600
  • Някъде там
Z аз също ям много.Порциите са ми доста големи.Просто гледам като е готвено да е една манджа за да не вися в кухнята.За това ти изглежда малко.Ето сега хапнах половин пиле с огромна чиния зеле. Ще ми държи сито до довечера но после ще пия и доматен сок че ми помага за вц-то с което имам сериозен проблем иначе.

# 601
Снощи пак заспах с детето, затова сега менюто за вчера:
З- омлет от 2 яйца с нарязана на дребно 2/3 пържола от бекон, чисто кафе
О- купа бистра супа от свински език/само малко кромид и морков имаше вътре/; кафе с
СЗ- малко пърженица/яйца, сланинка, лапад и буркан от доматените истории/
В- салата маруля, омлет от 2 яйца с варен свински език

Понеже никой не е писал след мен, добавям и менюто за днес:
З- от вчерашната пърженица, половин варен св език, маслини, краставица; кафе с..; каймак
О- пърженица, малко сланинка, домат; нес кафе с
СЗ- доматен сок
В- св пържола от бекон, задушена на фурна с гъби, кромид, морков, масло

Последна редакция: нд, 30 апр 2017, 22:26 от z.2012

# 602
Добро утро и честит празник!
Нямам много време да влизам тия дни, за отчета - 4 кг  Simple Smile
Закуска-омлет със суджук!
Приятен и спорен ден Hug

# 603
mamanadvama*, браво, чудесен резултат!

Менюто за днес:
З- омлет от 3 яйца с лапад в масло, домат, кафе с...
О- студена желирана супа от свинска глава, кафе с...
СЗ- розов домат
В- салата маруля с репички и пресен кромид, 4 кюфтета на фурна

# 604
  • Варна/Благоевград
И аз от днес се пльосвам тук. Искам да сваля десет кг. Правила съм диетата и друг път и имам успех. Преди няколко месеца с Дюкян свалих 20 кг за два месеца и половина. Днес малко я подкарах през просото, че бях цял ден навън и ядох разни кучешки шишчета, а сега вечерям кълцана наденица с домат, краставица и едно яйце. Утре обаче ще се поправя.

# 605
  • У дома
Тук съм и аз, с леки нарушения. Досега свалени 3кг предвид,че от дълго съм на такова хранене. Меню днес: з- кафе с сметана, О- свинско с краставица, В- варени яйца мисля, но нещо ме наболява един зъб и апетита е на нула, като знам след това болката при чистене и миене на зъбите😩

# 606
Genni , бързо да минава зъбчето  Hug
sisonka_, браво, страхотен резултат си постигнала  bouquet Задържа ли ги? Ще ми бъде любопитно да споделяш менюта  Simple Smile

Днес:
З-  2 кюфтета, 2 яйца на очи, домат, 5 маслини; чисто кафе
О- същото
В- салата маруля с краставица, гнездо от кайма и яйце

# 607
  • У дома
Никакви ви няма Joy Надявам се вече "мацките" са повече, да ви кажа аз вчера как се омазах, а днес кантара ме награди с почти -2кг, явно от тези меса последните месеци тялото ми вече се е бъгнало, но факт, вчера хапнах рано (около 17 часа) ВГх вечеря и днес сутринта -1,8кг Crazy Crazy Crazy Засега няма да съм стриктна с БВгх менюта, но другата седмица отново, че ей го къде е 12 юни, килца днес 65,8 - Аз доволна Whistling Явно, че няма да ги докарам 60 ама здраве да е Sunglasses

# 608
Genni, аз съм тук  Simple Smile Пиша си менютата за всеки ден, но не винаги успявам в съответния ден.
Ти от месеци редуваш БВД с по-свободен режим ли? Може ли подробности  Praynig

Менюто вчера:
З- гнездо от кайма и яйце, домат; чисто кафе
О- същото
В- св джолан на фурна, салата домати и краставици

Менюто днес:
З- гнездо от кайма и яйце, дом лютивка; чисто кафе
О- нямаше, не си носех нищо и затова през деня чисто кафе и вода
ранна В- салата домати и краставици/докато стане основното/
-пърженица от яйца и зелени и червени чушки/намерих във фризера един пакет замразени нарязани чушки микс от градината на село  Simple Smile 760гр чушки + 9 яйца, разделих на 3 порции/ + 4 кюфтета /пак от фризера, от онзи ден, но прекалих с размразяването и доста се стопиха, затова ги хапнах и четирите  Embarassed/

# 609
Не мога да пиша в предния си пост, затова менюто днес  Simple Smile:
З- 1/2 порция пърженица от вчера, 125гр бекон на тиган/месото, не продукт/; чисто кафе
- чисто кафе
О- 1/2 порция пърженица, 125гр бекон на тиган, домат, 10 маслини; чисто кафе
В- 1 порция пърженица, 100гр дом кървавица на тиган, 1 домат

# 610
Привет  Simple Smile
Аз приключих с БВД. По градския кантар отчитам -3кг за 17 дни, като тук броя от втория ден т.е. след поизхвърлена първия ден вода. По другия са малко повече, но макс -4кг за 18дни. Вчера за Гергьовден си направих свободен ден, а от днес започнах по либерален режим и затова няма да пиша вече менюта.
Успех на останалите  Simple Smile

# 611
Привет  Simple Smile
Аз приключих с БВД. По градския кантар отчитам -3кг за 17 дни, като тук броя от втория ден т.е. след поизхвърлена първия ден вода. По другия са малко повече, но макс -4кг за 18дни. Вчера за Гергьовден си направих свободен ден, а от днес започнах по либерален режим и затова няма да пиша вече менюта.
Успех на останалите  Simple Smile

браво за постигнатото.
Много внимателно подхождай със новия ти режим.
Обикновено при толкова много ограничения, изведнъж искаме да опитаме от всичко уж по малко - плод, бобови, хляб и т.н.  Хапвай с повишено внимание. Успех.  bouquet

# 612
Благодаря, Зизу  Hug
Успех и на теб!

# 613
  • Бургас
Привет!И аз съм тук,днес след 24 успешно изкарани безвъглехидратни дни ми се пада свободен ден,но по план ще го изтегля за утре,че в неделя сме на детски рожден ден.Аз нямам много за сваляне ,а и хапвам огромни количества месо затова отчитам само -1кг.Сега борбата ще е в свободните 2 дни които съм си определила да задържа постигнатото

# 614
аз точно 50 дни свръх стриктно спазване, адене горе долу веднъж на ден само на обяд, вечер нещо съвсем леко и ...нищо...само минус 4 и то ги свалих буквално първата седмица. И после.....НИЩО, ама грам...имам още 5, еми не и не, не мръдна тоя кантар... newsm78
И приключих...сега от два дни ще съм 20 дни на плодове, чай и вода...белким ги сваля тия 5  Cry

Общи условия

Активация на акаунт