Без въглехидратите навред ще съм мацка занапред! БВД тема 22

• 126 329
  • 788
  •   1
Отговори
# 615
  • Някъде там
Здравейте.Аз приключих диетата в неделя с резултат- 4кг.Сега съм 75.С моно 25дни и два пъти тази от 98 килограма сега съм 75. От вчера минах на елда, за седем дни,после една седмица ще се храня разделно и отново ще се върна тук за да я изкарам още веднъж.Целта ми е поне 70 кг,даже си мечтая и за 65.Надявам се да се справя, защото свалянето става все по трудно.
На вас желая успех. bouquet и ще пиша отново.

# 616
daviz smile3501Браво,чудесно!Би ли споделила какво моно си карала,моля?Желая ти успех в по-нататъчната битка с килограмите!

# 617
  • Някъде там
daviz smile3501Браво,чудесно!Би ли споделила какво моно си карала,моля?Желая ти успех в по-нататъчната битка с килограмите!
1 ден: 2 кофички кисело мляко
2 ден: зеленчуци на корем
3 ден: 5 сварени картофа
4 ден: 5 твърдо сварени яйца
5 ден: 800 гр. варено месо без сол (телешко или пилешко
 Ето тази.Два пъти по 10 дни с 5 дни почивка между тях.
Но аз не съм се ограничавала в количествата.Ядях повече от написаното тук. Само при яйцата ми беше трудно.В тези дни си гладувах,защото повече от три яйца не можех да ям.

# 618

daviz Благодаря!

# 619
  • Бургас
Здравейте на всички отслабващи. Приемате ли нови попълнения  Mr. Green
Чета ви, чета, и се мотивирах пак да започна диетата. Правих я за пръв път от края на февруари до средата на април и свалих 10кг. След това я спрях и се храня без ограничения, само не хапвам тесто и хляб. Сладкото е задължително (обожавам го), газирано тук там, и пия много вода. Откакто съм я спряла съм свалила още 3-4кг., но искам още поне 10 и я започвам от днес. Най ми е трудно без това пусто сладко ама ще устискам.  Grinning

Последна редакция: пт, 19 май 2017, 01:06 от Kofichka

# 620
  • Бургас
Ден 1ви  Simple Smile

# 621
успех, стискам палци   Hug Peace
и отчети да пишеш  Flutter

# 622
  • Бургас
Herzen ,благодаря за подкрепата  bouquet
Правя режима за 4ти път,винаги има резултат,проблема е после ,зажаднявам за въглехидрати и  ям за 3ма.

# 623
  • Бургас
5ти ден,правих крем на детето и облизах купата,надявам се не се брои  Embarassed

# 624
Нисковъглехидратна диета-да, но без никакви въглехидрати няма шанс. Особенно за хора с нико кръвно(както съм аз) направо може да си припаднеш из улиците😐 Пробвала съм и не се чувствах никак добре от тази диета. От 2 месеца не ям хлаб и сладки неща (може би някоя вафла ситрин с кафето) и съм свалила 7кг. Бях 75 сега съм 68 ( при ръст 168 и 29г. ако е от значение) Не практикувам спортове освен разходки с кучето☺ Ами това е... успех на тези с по-издържлив отрганизъм,които искат да пробват точно тази диета ☺☺☺

# 625
Включвам се и аз.
Искам да смъкна от 55 до 50 с нисковъглехидратно хранене!
Мисля, че темата ще ми помогне с мотивация и подкрепа!  Hug

# 626
  • Някъде там
Отново тук от утре. Общо взето съм си задържала килограмите.Качила съм само 2 кг за трите седмици почивка,което не е нищо.Започвам от 78 сега.крайна цел 60.Когаъо започнах отслабването бях 98.Бавно но славно ще стигна желаната цел. На мен лично, не ми става лошо и не припадам,защото не гладувам.Ям много и то често от позволеното.

# 627
  • Бургас
Аз засега приключих,този път се изкуших с едни череши,а след тях лесно се изкуших да похапна и други въглехидрати.Ще стартирам отново на есен,до тогава ще се опитвам да съм нисковъглехидратна

# 628
  • Някъде там
З-две яйца и салата от сурова тиквичка 300 гр.
Обяд и вечеря ще е кайма с зеленчуци.Задушавам всякакви зеленчуци повечко и гъби,прибавям 1кг кайма,задушавам още малко и прибавям, доматен сок.Когато е готово слагам копър, магданоз босилек,каквото имам зеленко.Понякога чуквам и яйце.
Сз -яйце варено с чаша доматен сок.

# 629
Здравейте,
Бих искал да попитам, дали виното е единствения алкохол, който се разрешава в малки количества по време на диетата? До колко часа вечерно време човек може да се храни и дали сушените и осолени меса като пастърмата, филе елена и разните му там подобни, трябва да са с ограничен прием?
Благодаря!  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт