Без въглехидратите навред ще съм мацка занапред! БВД тема 22

• 126 378
  • 788
  •   1
Отговори
# 540
Привет  Simple Smile
И аз  се настройвам от вторник да се пробвам пак на безвъглехидратната, като този път мисля да се подготвям предварително с меню поне за седмица. Надявам се празничните дни да успея да планирам първата седмица. Най-вероятно ще преобладават яйцата и агнешкото  Simple Smile

Моля споделяйте лесни идеи и рецепти.

Смятам да разнообразявам месата и да се опитам да включвам по-често риба. Зеленчуците не знам как да ги организирам. Зелена салата и краставици основно, но не съм много по-готвеното и разнообразието ми куца.

Успех на всички и весели празници  Simple Smile

# 541
  • У дома
Аз още от понеделник мисля да се захващам, че голяма вакханалия пада #Crazy Първата седмица аз мисля на яйца и риба, пък натам месо и дроб. Правех си преди "пастет" домашен, невероятно вкусен за закуска си го мажех на краставица Sunglasses

# 542
  • BG-DE
И аз мисля от понеделник да се включа  Laughing ще споделиш ли рецептата за пастета  Simple Smile

# 543
  • У дома
Добро утро дами, хайде сега след великденските козунци и мазане да вземем и да се повталим. От днес започвам, дано не пргреша с млечните, те са ми проблема и мисля, че най-много те ще ми липсват Whistling
Меню ден първи: З- яйца, домашен суджук и чери домати, О-зелена салата с риба тон, В- айсберг, чери и яйца.
Менерва, рецептата е много проста: сварявам дроба (свински или телешки, какъвто намеря пресен) с сухи подправки (дафинов лист, розмарин, риган и сол), задушавам в кокосово масло(без мирис) две глави лук и моркови(аз обичам и слагам 2-3 големи настъргани) като се задушат хубаво ги добавям към нарязания на парченца дроб и пасирам, овкусявам със сол и черен пипер, на мен много ми харесва, но мисля че не е най-точната рецепта, затова го слагам в кавички Crazy
Лек ден дами bouquet

# 544
  • BG-DE
 Genni, благодаря за рецептата, звучи много интересно  bouquet Аз смятат днес да съм на яйца и зелена салата, чудя се само дали да сложа кисело мляко в салатата  Thinking 

# 545
  • У дома
Мляко при БВгх не може Peace аз закусих, бях забравила колко засищат и си сит доста време. О ще го пропусна че огивам след малко на лунапарк с дребоса, за В- зелена салата а тон и може някое яйце.
Я старшите да ми припомнят- кокосово мляко или кокосова сметана можеше ли? Също и ядки newsm78

# 546
  • BG-DE
И аз се сетих, че мляко не можеше и навреме го пропуснах  Simple Smile Присъединявам се към питането за ядките  Grinning

# 547
Ядки-не може,кокосовите стърготини в някои версии бяха разрешени.

# 548
  • BG-DE
Благодаря  Confused

# 549
Привет и от мен! От днес пак съм с вас, три дни голямо ядене падна хем си знам, че въглехидратите не ме наяждат ама пуста лакомия  ooooh!. Изкарах първата врътка свалих 4 кг. и сега продължавам да боря още 3 кг. За днес зелена салата с 2 сварени яйца, малко пилешко и дробчета на фурна.

# 550
Добро утро момичета!Преди време направих режима , но за съжаление пак си върнах килограмите.А и сега с тия празници съвсем се олях,така че за отчета съм с вас от вчера! Hug
Добре,че останаха и яйца от Великден, така че закуската е ясна!Успех на всички ви! bouquet

# 551
А и друго,преди време добавях и кокосово масло в кафето, наистина помага!Не мисля,че е нережимно Peace food010 food010 food010

# 552
  • Бургас
Хайде и аз се завръщам  Simple Smile
З:вратна пържола,карфиол-дива ферментация

# 553
Вечеря - скумрия със зелева салата.Момчета наистина режима не е труден, но наистина се иска воля за постигнатото , а аз свалям, и после ги качвам пак Cry Cry
мисля да почна да пия и това, нищо, че има мед- http://www.zajenata.bg/%D0%BD%D0%B0%D0%BF%D0%B8%D1%82%D0%BA%D0%B … B0-news63896.html

# 554
Вечеря - скумрия със зелева салата.Момчета наистина режима не е труден, но наистина се иска воля за постигнатото , а аз свалям, и после ги качвам пак Cry Cry
мисля да почна да пия и това, нищо, че има мед- http://www.zajenata.bg/%D0%BD%D0%B0%D0%BF%D0%B8%D1%82%D0%BA%D0%B … B0-news63896.html
Такива магически напитки не съществуват, най-много да ти убият апетита, но при мен лично той не идва от тялото, а от мозъка - нищо не помага. По-добре според мен си спазвай стриктно режима, а след него внимавай какво ядеш, а не се "черпи" за лишенията. Лесно е да се каже, да, но това е истината...

Аз искам да питам какви са най-впечатляващите резултати от режима? Вие какво сте постигали?

Общи условия

Активация на акаунт