Без въглехидратите навред ще съм мацка занапред! БВД тема 22

• 126 356
  • 788
  •   1
Отговори
# 570
  • У дома
Добро утро и от мен bouquet
Маманадвама, аз нямам главоболие, само ако гладувам(плодове, смуути-та, водни дни, сиропи и т.н.), пиеш ли достатъчно вода, аз ако не съм пила вода ме боли главата Rolling Eyes Сметни си водата: кг Х 0,03=л. вода
Аз да се похваля мноого вкусно беше Стефани-то, днес за О пак от него ще хапна, за В май "ШакШука" Laughing
Утре мисля да изпека едно пиле на сол, дано този път стане, че първият път нещо недопечено остана Blush

Дами, я кажете, какъв интервал правите между две завъртания на режима, и като се прави с малък интервал примерно 4-5 дена(мисля да си хапвам млечни основно в тия дни, че много ми липсват любимото Бри и синьо сиренце с пушена сьомга, та даже и един айрян Blush), пак ли се свалят кила. Питам защото при мен явно бавно стават нещата, и ми се иска да сваля по-бързо ("Га плющах сладкиши не рИвах, ма сега искам да съм слаба hahaha Joy"). Днес се притеглих и се изненадах, доста повече съм от очакваното Blush Не ми се мисли в началото на седмицата колко съм била, така че цел до 12 юни 7-8кг Crossing Arms

# 571
Добро утро и от мен bouquet
Маманадвама, аз нямам главоболие, само ако гладувам(плодове, смуути-та, водни дни, сиропи и т.н.), пиеш ли достатъчно вода, аз ако не съм пила вода ме боли главата Rolling Eyes Сметни си водата: кг Х 0,03=л. вода

Дами, я кажете, какъв интервал правите между две завъртания на режима, и като се прави с малък интервал примерно 4-5 дена(мисля да си хапвам млечни основно в тия дни, че много ми липсват любимото Бри и синьо сиренце с пушена сьомга, та даже и един айрян Blush), пак ли се свалят кила. Питам защото при мен явно бавно стават нещата, и ми се иска да сваля по-бързо ("Га плющах сладкиши не рИвах, ма сега искам да съм слаба hahaha Joy"). Днес се притеглих и се изненадах, доста повече съм от очакваното Blush Не ми се мисли в началото на седмицата колко съм била, така че цел до 12 юни 7-8кг Crossing Arms
Genni, според мен спокойно си "почини" една седмица с хапване на млечни и продължавай с втора врътка. Ще имаш успех.

Относно главоболието: пиене на вода и осоляване на манджите(не много де,нормално) Peace

Радвам се, че ви допадна идеята.

Ето още една, тя е лесна, но може да не се сещате в момента
Скрит текст:
Свинско с лук  Запържвате хубаво месото, добавяте 2-3 глави лук, запържва се(аз пържа с мас), добавяте една чаша топла вода или чаша вино, с вино го правя аз. Подправя се със сол и черен пипер.Малко преди да се изключи слагам или кисели краставички половин буркан или печени червени чушки, за да е различна манджата.

# 572
Амур, а мерки следиш ли? Според мен не си разваляй рахатлъка  Embarassed
Да, следя талия, ханш и бедро.
Иначе няма да е кой знае какъв тормоз...аз така или иначе не ям кой знае колко млечни, малко сирене или котидж в омлета сутрин, понякога Бри на вечеря, заквасена сметана по 2-3 с л с ядки или плод следобед...мога и без тях.Млечните никога не са били храна, без която не мога.Виж, с плодовете ще е по-трудно, макар че никога не съм яла по много...писах в другата тема, че вчера изядох 4 ягоди и половин портокал и въпреки това кантара е  -800 гр надолу.
Дори да е вода вследствие на изядените козунак и курабийки по Великден, пак е добре.
Ще се пробвам, пък ако ми дотежи, ще си включа пак плод и кашкавал...    Laughing

# 573
  • BG-DE
Мен глава не ме боли но днес се качих на кантара и с изумление установих, че независимо от стрикността ми в спазването на режима съм с +1кг. Мисля, че е вода, защото каймата, която ям от два дни нещо беше соленичка, но въпреки това е много гадничко  Sad Вие какво правите ако усетите, че задържате течности?

# 574
  • У дома
Хапни си варени яйца 3-4бр за В, без сол с малко краставица Peace Винаги имам хубави муниси от В с яйца Laughing Аз днес съм вкъщи и умирам цял ден от глад Crazy Току що хапнах пак Blush как да слабея с тия количества моите Laughing Днес готвя само някакви изкушения (шоколадова торта-на гости сме, и донъти с ягодов крем за ММ и дребоса )и ако не бях хапнала, като нищо да прегреша hahaha Joy

# 575
  • BG-DE
Ох, от тези яйца вече направо ми се гади но явно ще се наложи да продължа на тях  Sick ако не се издъня, разбира се, че аз пък правя ягодово парфе и вече на два пъти се улавям, че тръгвам да облизвам бъркалката  Joy

# 576
Зизу, благодаря за идейките и за подбутването в другата тема  bouquet

Мен сега не ме е боляла главата, въпреки че 2-3 дни по Великден сериозно прекалих с В. Старая се да пия вода и не ограничавам солта. Когато съм на НВ хранене си увеличавам солта без да го целя специално.

Не издържах и се премерих днес, по първия кантар за 4 дни -1.9кг  Simple Smile Усещах, че съм задържала доста вода, но това ме стимулира допълнително да издържа на детския РД, на който бяхме до преди малко с малкия. Имаше и разни домашни вкусотии освен традиционните пица и торта, нооо устоях. Много съм доволна от себе си  Simple Smile

Менюто вчера:
З- вратна пържолка, яйце на очи, краставица, кафе с кокосово масло
- кафе с
О- вратна пържолка, яйце на очи, пилешки бонфиленца, краставица, маслини, кафе с
СЗ- последните 2 пилешки бонфиленца
В- пържола от бекон, задушена на фурна с моркови и стар кромид с масло; салата домати и краставици

Днешното меню ще го пиша довечера, ако не заспя пак с детето  Joy

Амур,
успех, щом си решила да пробваш  Simple Smile

Аз цяла врътка не съм правила и не съм решила, ако успея този път, как ще продължа. Ще го мисля в движение  Simple Smile

# 577
Привет  bouquet Мина ми главоболието вече Hug

# 578
  • BG-DE
Маслото не е ли забранено  Thinking

# 579
Да, маслото е забрането, както и млякото. За себе си допускам тези компромиси  Simple Smile

Менюто вчера:
късна закуска- купичка зелен боб с агнешко, варено яйце; кафе с
на детски РД- кафе с  bowuu
О- зелен боб с агнешко
В- салата маруля с 2 варени яйца, от предната вечер около 2/3 порция задушена пържола от бекон с морков и стар кромид

# 580
  • в колонките
Маслото не е ли забранено  Thinking

Разрешени са  пръжките, яж спокойно от тях,  Peace  маслото явно не се  е харесало   на авторката  на диетата,  Wink

# 581
  • BG-DE
Днес цял ден съм на яйца с бекон, дали ще отслабна не знам но беше вкусно и здраво се надумках  Embarassed Утре ще пропусна кантара, че може лошо да ми стане като видя цифричката  Joy

# 582
  • Варна
Записвам се и аз от днес дано издържа до края!

# 583
Къде сте  Simple Smile пишете менюта  Hug
lorennka, добре дошла и успех!

Менюто вчера:
З- 2 варени яйца, маслини, домат, кафе с
О- зелен боб с агнешко, малко суровосушен сушеник от Лидл/избягвам колбаси от магазина, но месото беше малко, а не ми се варяха яйца  Embarassed/
СЗ- сурова туршия/карфиол и краставички/
В- агнешко печено, салата домати и краставици

Менюто днес:
З- няма, само кафе с
- кафе с
О- агнешко печено, сурова туршия карфиол и краставички
В- 1 краставица, 3 яйца на очи и половин дом суджук, 1 малък домат

Днес храната ми беше малко, но там където съм събота и неделя няма от къде да си купя охладено месо, а от фризера като забравя да извадя навреме и то отишло. Май посвикнах с режима, само такива формалности ме спъват.

# 584
П,ивет момичета за отчета съм минус 2 кг само Cry
Но п,одъ.жавам Hug
К.авиату,ата ми изяжда букви съжа.явам
Хубав и усмихнат ден от мен! Hug

Общи условия

Активация на акаунт